DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VIDEO] DISEL 1.5 E4, 0/100

C@talin
post 23 Apr 2007, 11:59
Post #31

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

Group: Members
From: cucu

deci nustu daca se incadreaza,da sa chinuit un amic de-al meu sa ma depaseasca in mers pe la o suta am dat a 4a din a 5a si nu reusea sa ma ajunga laugh.gif ,amicu are un pejo 1,6 16v de 110 cai,cica era si el in a 4 cand a incercat sa ma depasesca ,si eu am dat din greseala la 4000 a 5(ca mi se paruse mie ca se plafona) si in 5 sec ma facut laugh.gif,cica daduse si el a 5 si el cand ma facut.Deci e valadil si 1.4 mpi tongue.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AlinREHAU
post 23 Apr 2007, 15:58
Post #32

membru incepator

Pentru VladG ... Decat inginer la Dacia , mai bine politist ca macar mai fac si ceva bani , sau poate sa mai bine blonda ca e tot una .

--------------------
Dacia break 96
+
vladrehau
post 23 Apr 2007, 16:32
Post #33

Instalator

From: middle moldova

eu chiar nu inteleg unde vedeti voi 8 sec..........e clar 11 spre 12 si nu se aude forja din cauza muzicii , da cand prind masina goala o sa mai fac una!!!!!
In legatura cu sofatu ......asta e o chestie care trebuie sa o ai de la inceput altfel.......vedeti si voi cate accidente sunt .masina trebuie sa o simti altfel.....mergeam pe bicicleta desi unii isi rup gatu si de pe aia biggrin.gif

--------------------
logan 1.5 DCI SUPERCHARGED
+
vladrehau
post 23 Apr 2007, 16:35
Post #34

Instalator

QUOTE(VladG @ 23 Apr 2007, 11:53)
Ce sofieri penibili au astia de la Dacia daca au reusit sa prinda suta doar in 15" cu dieselul, iar tu ai reusit sa reduci la jumatate (aproape) timpul...  blush.gif
Da-le un mail, ca tot am vazut in alt topic ca fac angajari. biggrin.gif
*

ar trebui sa ma plateasca deja la cata reclama la masina le-am facut!!!
biggrin.gif

--------------------
+
han_1.6 mpi
post 23 Apr 2007, 17:08
Post #35

Membru autentic

From: bucuresti

Io nu prea inteleg ceva: si daca a prins omu' nostru suta mai repede decat scrie la carte cu 1,5 dci care e problema ?
faceti si voi ca "domnii" cu diverse marci neromanesti care cand vad ca vrea sa intre in depasire o dacie( sa zicem logan ) accelereaza numai asa de kiki sa il puna la punct pe daciot ca e sarac si nu are mergedes.

--------------------
dacia,ford, logan,mondeo - B-00-000
protejati biciclistii in trafic!
+
C@talin
post 23 Apr 2007, 17:27
Post #36

off topic: voi ati auzit de martin motors? a aparut un dealer dasta in braila,sunt jeep-uri doar

--------------------
+
djasu82
post 23 Apr 2007, 19:57
Post #37

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

scuze frate nu ma refeream la acel ecran de pe bordul loganului de solentza are super nova nu dar toate au calculator care controleaza aprinderea injectoarele sonde etc asadar cost 120 de euro acel sistem care se atasaza la logan supernova solentza si tot ii potzi modifica parametri ORICUM MOTOARELE SUNT MULT MAI PUTERNICE DECIT SUNT ELE SETATE DIN FABRICA SA AIBE ACEA PUTERE DE 70 -75 CP tongue.gif

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
AlinREHAU
post 23 Apr 2007, 20:48
Post #38

membru incepator

Deci pentu asta se face chip-tuning la motor dar acest chip-tuning trebuie sa vina impreuna cu modificari de flux pe admisie si evacuare pt ca degeaba baga calculatorul gaz daca nu are aer suficient pt amestec deci ca sa se merite trebuie facut un tuning mai complet .

--------------------
Dacia break 96
+
pastrama
post 23 Apr 2007, 21:43
Post #39

scursura umana

From: Ct

Baaaa...voi ce limba vorbiti aici? huh.gif

--------------------
Tedei - -
+
djasu82
post 24 Apr 2007, 17:08
Post #40

MEMBRU DACIA CLUB

oricum nu vorbim despre foltbal smile.gif) .AlinREHAU ai dreptate cu admisia plus evacuarea si uite asa un mic artificu ar face sa fuga mult mai tare loganu supernova si solentza smile.gif , eu am observat si la dacia berlina scotzi definitiv filtru de aer si parca ai alta masina tongue.gif

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
AlinREHAU
post 24 Apr 2007, 20:07
Post #41

membru incepator

Dar nu este deloc sanatos sa circuli cu masina fara filtru de aer , mai ales pe drumuri de tara cu praf si alte chestii

--------------------
Dacia break 96
+
marius80_eugen
post 25 Apr 2007, 10:03
Post #42

Membru autentic

From: Bucuresti

Eu nu cred ca acel filmulet era real ! Eu am mers cu un Megane Bicorp 1.9 diesel si abia ala poti spune ca se comporta asa cum arata in acel filmulet ( si ala avea vre-o 110 CP ) . Eu nu aud acolo decat zgomotul motorului si nu si al curentului , care sa nu uitam la la Logan de al 80 in sus este deja taifun . Daca doriti neaparat va arat ca eu iau in 4 sec 100 cu Scufita , dar am nevoie de vre-o 4 pers care sa ma tina fix cu o roata ridicata pe cric !
Apropos , stiti cat de repede depaseste un Tico capatul kilometrajului ? ( raspuns : 8 sec ) radmasa.gif
In filmuletul cu motociclistii ... sincer eu cred ca aia nu stiau traseul si nu si-au pus mintea cu voi ca pe serpentine si pe astfel de drumuri nu te tii nici cu un X5 dupa un motor !

--------------------
Reno / de toate Reno 2003 - 2017
+
djasu82
post 25 Apr 2007, 17:37
Post #43

MEMBRU DACIA CLUB

da mai ales scufitza dar si SRN trage la fel , motorul e identic cutia de viteza la fel cei care au SRN sa confirme masina usoara mai usoara decit solentza tongue.gif oricum merg la fel amindouo

--------------------
+
C@talin
post 25 Apr 2007, 17:54
Post #44

sigur e cutia la fel? eu stiam ca are niste rapoarte schimbate la nova fata de logan si solenza

--------------------
+
AlinREHAU
post 25 Apr 2007, 19:02
Post #45

membru incepator

Eu stiam ca grila de injectie a fost modificata la slz din calculator , si nu trage la fel . poate stiam prost ...

--------------------
Dacia break 96
+
djasu82
post 25 Apr 2007, 23:38
Post #46

MEMBRU DACIA CLUB

cit se pot face smile.gif) SRN solentza si logan tongue.gif multe desi cei din fabrica le prepara sa nu-si dea romini talente pe sosele "mama ce putere are loganu "sa se laude si nu-stiu ce dar se pot face multe din soft -dar solentza si SRN sunt identice doar mecanici de la meridian confirma , cred ca e o firma importanta in bucu nu credetzi !

--------------------
+
vladrehau
post 26 Apr 2007, 06:53
Post #47

Instalator

chiar nu avem nici un diselar pe aici sa faca testul de consum ?

--------------------
+
vladrehau
post 27 Apr 2007, 07:43
Post #48

Instalator

QUOTE(marius80_eugen @ 25 Apr 2007, 11:03)
Eu nu cred ca acel filmulet era real ! Eu am mers cu un Megane Bicorp 1.9 diesel si abia ala poti spune ca se comporta asa cum arata in acel filmulet ( si ala avea vre-o 110 CP ) . Eu nu aud acolo decat zgomotul motorului si nu si al curentului , care sa nu uitam la la Logan de al 80 in sus este deja taifun . Daca doriti neaparat va arat ca eu iau in 4 sec 100 cu Scufita , dar am nevoie de vre-o 4 pers care sa ma tina fix cu o roata ridicata pe cric !
Apropos , stiti cat de repede depaseste un Tico capatul kilometrajului ? ( raspuns : 8 sec )  radmasa.gif
In filmuletul cu motociclistii ... sincer eu cred ca aia nu stiau traseul si nu si-au pus mintea cu voi ca pe serpentine si pe astfel de drumuri nu te tii nici cu un X5 dupa un motor !
*

nu era real era imaginar!!! asa visam eu sa mi mearga masina .....
cine ti a povestit tie ca in logan la 80 km/h e taifun? am postat un film in care mergeam cu 185 si vb cu pasagerul din dreapta fara walkie- talkie biggrin.gif .nu te mai lasa prostit de toti ciudosii .

--------------------
+
camesibiu
post 27 Apr 2007, 09:58
Post #49

Membru autentic

From: Sibiu

Dupa ce am vazut filmuletul si am citit tot ce s-a scris in topic am iesit pe traseu . Mentionez ca masina este 1,5 DCI - Euro 3 . Ce vreau sa va spun ca nu am reusit in accelerare si pe urma mentinere in jur de 80 km/ora sa obtin 2,4 l/100 km consum instant nici in a V-a . am abordat diferite stiluri de conducere . Am obtinut chiar si 2,3 l / 100 km consum instant astfel : accelerare , .. , vit. a V-a si reducere a vitezi la 80 km/ora si cca. 1800 rot/min ( parca ) cu mentinerea la aceasta turatie . La cea mai usoara accelerare consumul instantaneu sarea catre 3,5 - 4 si revenea la 2,5 la reducere si binenteles mentinerea constanta a turatiei in jurul a 1800 si a vitezei cca 80 km/ora . Testul l-am facut cu motor cald , doua persoane si l-am repetat de cateva ori .
Concluzia mea : in conditii de trafic normal nu se poate mentine mai mult de cateva secunde consumul de 2,5 l / 100 km , la cea mai mica panta este nevoie de accelerare si s-a terminat cu iluzia de 2,5 l/100 km.

--------------------
ex Dacia Logan 1,5 dCi 2006-Preference
+
vladrehau
post 27 Apr 2007, 21:25
Post #50

Instalator

mai incearca odata cu 70 km/h si accelarile sa nu fie deloc bruste sa urce lin in viteza , ai vazut cum urca la mine 2.3 2,4 2,5 2,6 nu are cum sa saraa asa 2,5 3,5 4 decat daca o calci mai serios... normal ca in conditii de trafic normal nu ai sa poti avea consumul asta . eu am media la ultima mie 5.5% da o calc..........!!!!
faza e ca loganul meu e euro 4 intra pe cuplu de la 1700rpm deci eu stau la 1500 rpm fara probleme tu trebuie sa stai pe la 1800 sa nu fi subturat

This post has been edited by vladrehau: 27 Apr 2007, 21:40

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 13:18
Forum Renault