E posibil asa ceva?, descuiat logan
![]() ![]() ![]() |
E posibil asa ceva?, descuiat logan
je_design |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|||
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La mercedes W123 (zis Cobra pe la noi) inchiderea centralizata e vacuumatica. Dar nu cred ca liniile de vacuum dau spre incuietoare!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
vrei sa zici pneumatica...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, vreau sa zic vacuumatica, ca in furtune e depresiune (de la un rezervor de vacuum de sub capota).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Erea pneunovacumatica
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
imi place ca uni nu au logica deloc si cred tampenii dastea,mai era un filmulet dasta cu unu care cica a ramas fara baterie la logan,se duce la capota,freaca putin ceva acolo si porma minuie a plecat.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
betty_onisei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 August 05 ![]() |
De ce nu ar fi posibil?
Portiera de la matiz se deschide cu o rigla de 60 cm. Iar rigla se pastreaza la numarul din spate Valabil si pt tico, dar cu rigla de 40 cm. Sunt ambele produse in Romania...... |
--------------------
Volswagen
Caddy
- 56 - SB -ESA
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Da de cand sunt obligatorii 12 clase ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da, ce naiv is sa cred ca toti au 12 clase....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
lol
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Kojak @ 22 Apr 2007, 22:09) Treaba e reala si functioneaza cat se poate de bine... Ce credeati ca portiera(le) de lgn nu pot fi deschise?! QUOTE Pana la urma, lasand toate astea la o parte, nu inteleg de ce te-ai aprins asa de rau,...te simti cumva vizat in mod direct de toata tarasenia asta legata de mingea de tenis cu ajt. careia deschizi (sau nu) portiera lgn.-ului?! Hotaraste-te. Treaba e reala si functioneaza cat se poate de bine sau nu? QUOTE Si o intrebare ptr. matale: catatrama ta de la curea se asorteaza cumva cu, culoare lgn-ului tau din semnatura, asa ca idee...ca daca faci asemenea comparatii, alta concluzie nu pot sa trag... Era o ironie facuta la adresa ta si a celor care poarta cheile la curea... QUOTE O lamurire ptr. adiyaci: bre, si eu credeam ca e o zona "idioti free"...insa cred ca m-am inselat... N-am cum sa contrazic afirmatia asta. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca acest lucru sa se intample ar trebui ca usa sa fie perfect etansa si presiunea rezultata sa impinga ''tamburusul'' afara care si acesta ar trebui sa fie etans...Mai ramane difuzorul. La o presiune exercitata asupra membranei aceasta se va deplasa marind volumul usii si deci scazand considerabil presiunea in interior.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
driverx |
![]()
|
NICI MACAR daca ar fi COMPLET etansa nu ar merge treaba asta, pentru ca volumul mingii este mic, iar volumul usii este mare, iar aerul se poate comprima taaaare usor, mai ales in cazul asta in care trebuie facut loc pentru un supliment de aer, acel aer care exista in minge nu necesita nu stiu ce efort, care mai mult sau mai putin, tot este departe de a invinge fortele de frecare necesare pentru a urni "tamburusul".
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
oricum multi nu au vazut o fata de usa de la logan desfacuta,sa vada cum este prins tamburusul acela,care ar face imposibila miscarea lui doar cu aer.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Dar se poate vedea cu ochiul liber spatiul dintre tamburus si fata de usa.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa se deschida incuietoarea, tamburusul yalei trebuie sa se ROTEASCA, nu sa se impinga.
Daca vreti voi sa faceti o proba fara sa aveti probleme cu indoitul tablei, mergeti la o vulcanizare si rugati-i pe tovarasi sa va imprumute un pic pistolul de aer, si faceti proba cu presiunea din compresor. Asta daca va e frica cu mingea de tenis... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
si cu o minge de pingpong se poate sta de vorba la volan ca sa nu adormiti in calatoriile mai lungi.
![]() si posibil sa mearga si o minge de dimensiuni mai mari pentru suflat la motor cand e prea incins. This post has been edited by han_1.6 mpi: 26 Apr 2007, 16:49 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io am vazut odata o minge de foc pe cer si mi s-a oprit motorul. Apoi au coborat niste omuleti verzi cu ochii oblici si capatana tuguiata si m-au luat in mingea aia de foc, m-au urcat pe o masa de marmura si m-au lasat gravid. M-au tinut asa timp de doua luni si abia dupa asta mi-au dezlegat camasa aia cu manecile prinse la spate.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() am pus poza cu mecanismul broastei dinauntrul fetei de usa este un fake ieftin |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Cu o minge de fotbal ati incercat ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
M-am gandit io, da' daca lipest buc*le bine de gaura' cheii si bagi un vant, se deschide oare? Poate cineva s-o incuie la loc folosind aceeasi metoda?
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
daca era asa de real de ce nu a incercat si la portbagaj
![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Sony |
![]()
|
GoGule, poate iti intra limba de la broasca intre buci.
![]() This post has been edited by Sony: 27 Apr 2007, 09:40 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si nu e cam rece limba aia de broasca? Umbla zvonul ca broastele ar fi niste animale reci la atingere...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sony |
![]()
|
I le mai racoreste un pic.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Mai, daca imi ardea de distractie, apoi ma intorceam cu fata si puneam broasca mica sa faca gura mare
![]() Da' asa, nu poate omu' sa-si descuie masina mai neconventional ca gata, ii ies vorbe.... This post has been edited by GoGu: 27 Apr 2007, 20:55 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 17:44 |