Veti merge la referendumul pentru suspendare?, Doar daca va veti prezenta!
![]() ![]() ![]() |
Veti merge la referendumul pentru suspendare?, Doar daca va veti prezenta!
je_design |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Domnilor, in cazul in care ati uitat, Libertatea de opinie e garantata de Constituie
![]() Aia pe care pesedeii vor s-o modifice pentru scopurile lor ![]() Si rog si eu moderatorii sa ia masuri impotriva lui skyspot pentru postare repetata ![]() Si sa inchida topicul, sa ramina doar posibilitatea de votare. Imi pare rau ca nu l-am facut ca pe celalalt ca sa nu mai existe discutii ![]() This post has been edited by paulp: 25 Apr 2007, 08:59 |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cred că o să merg, să mai socializez un pic cu babele de pe strada mea.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(paulp @ 25 Apr 2007, 09:49) Domnu meu, campanie va fi cind vor fi Alegeri, acum e vorba de referendum ![]() Cind m-oi vedea pe mine la Alagerile Locale, Generale sau Prezidentiale, ca scriu pe cine sa votezi atunci sa ma acuzi, pina atunci imi exprim public optiunea MEA in legatura cu intrebarea din referendum ![]() Domnul meu, nu te obstructioneaza nimeni sa-ti exprimi libera optiune! Dar fa treaba asta prin postari si nu prin avatare=sloganuri (in cazul tau)! Poate iti e mai greu sa intelegi anumite aspecte legate de o campanie electorala.....dar TU transmiti unor oameni prin avatar si textul aferent ce sa voteze la referendum.....nenea': e campanie electorala ceea ce faci talica'! no offence! ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Mai, vad ca tot nu vrei sa pricepi, Campanie electorala e atunci cind trebuie sa alegi intre niste candidati. Acum nu ai candidati de ales, ai doar de raspuns la intrebarea: il mai vrei sau nu pe Base?
Atit. Si crezi ca ti-ar placea mai mult sa scriu pe toate sectiunile: VOTATI BASE!, si atit? |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Civilizat fiind ar fi sa nu influentezi opinia poporului in privinta unei decizii prin sloganuri de care te prevalezi....dar fiind ce ai fost e de inteles...multa "stima" pulap!
LE:*a This post has been edited by anpop: 25 Apr 2007, 09:42 |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
je_design |
![]()
|
Paulp schimbă-ți avatarul că vomită lumea când îl vede
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
paulp |
![]()
|
Domnilor, daca nu sinteti capabili sa purtati o discutie civilizata, va rog sa va retrageti in vastele apartamente si sa lasati orice speranta voi ce intrati aici
![]() This post has been edited by paulp: 25 Apr 2007, 09:48 |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
lasa-l sa aiba ce avatar vrea, daca te deranjeaza, este optiunea ignore, si nu-i mai vezi postarile si automat avatarul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
paulp |
![]()
|
Multumesc moderatorului Argon, si deasemenea reiterez rugamintea de a inchide aceste discutii de cafenea, si a lasa doar optiunea de votare.
Cu stima, |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
din vastul meu apartament de 38mp:
lasati-l fratilor in pace: el nu face campanie pe forum asa cum nici Basescu nu incalca Constitutia. Din punctul meu de vedere chiar il rog sa-l voteze pe marinar ....presedinte al Iasiului ![]() si va rog frumos: nu mergeti la referendum decat daca va prezentati, e clar? ![]() |
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
je_design |
![]()
|
Rog toți psd-iștii să își pună avatare distincte cu cei 3 trandafiri.
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Chestionarul unde votati daca sunteti sau nu de acord cu demiterea este la http://www.daciaclub.ro/Sinteti-de-acord-c...lui-t72628.html
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 20:53 |