Pot recupera banii?, dupa 6 luni nu am primit cardul de garantie extins
![]() ![]() ![]() |
Pot recupera banii?, dupa 6 luni nu am primit cardul de garantie extins
ktmbull |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|||
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Ori ii reclami la autoritatile care se ocupa cu asa ceva ori te duci peste vreun director mai mare
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa le faci o scrisoare la aia de la Renault prin care sa le comunici ca "prezenta scrisoare reprezinta avizare/instiintare/anunt/"cum vrei tu sa-i zici" prealabila" si prin scrisoare le comunici ca avand in vedere intarzierile la remiterea acelui card in ciuda demersurilor tale sustinute, ii tii raspunzatori cu orice cheltuiala care s-ar putea ivi datorita neremiterii acelui card (poti pune in paranteza inclusiv contravaloarea baneasca a sumelor pierdute dat fiind intarzierile in rezolvarea problemelor datorate lipsei cardului) etc, etc
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca mai simplu ar fi sa-mi vad de treaba, sa se strice masina si sa nu mi-o repare baietii pe garantie. Dupa incepe distractia.
PS. Daca vand masina, banuiesc ca-i pot da acel card de garantie noului propietar? |
--------------------
Renault
|
|
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
si eu am cumparat logan in iunie si nici acum nu a ajuns cardul am tot sunat si la vocea clientului si la adras(de la adras am cumparato) se pare ca au ajuns cu cardurile la luna mai
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
ktmbull |
![]()
|
Nu mai cumpar nimic de la ei.
|
--------------------
Renault
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Problema este le dealer,fa scandal daca nu dute cu factura cu care ai platit cardul la OPC si sa vezi ca se misca repede!
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
Fanny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 24 August 06 From: SUCEAVA ![]() |
Si eu am luat masina in august 2006, am platit garantia extinsa pe loc dar nici acum nu am intrat in posesia cardului de garantie extinsa.Am intrebat la dealer si mi-a spus sa mai astept.Va spun e ceva in neregula si nici nu mai stiu ce sa mai cred cu acesta garantie extinsa.
|
--------------------
Dacia Logan
LAUREATE PLUS 1.4MPI
2006
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Voi n-ati avut ce face cu garantia extinsa???Ce credeti ca va acopera ea?Oricum o sa caute nod in papura ca nu e defect de fabricatie ci vreo greseala de-a noastra de utilizare...
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
am inteles ca acel card este valabil dupa 1 an 1/2 pana atunci este garantia normala pe urma intra cea extinsa cand trebuie aratat cardul .eu am reusit sa-l iau dupa 8 luni de la cumpararea masini.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
La mine a venit cam la o luna si jumatate, doua luni.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Mda, nu intotdeauna apar aceste carduri cand isi doresc proprietarii...asta e f adevarat. Dar nici garantia masinii nu este afectata! Acest aspect trebuie retinut.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
adrian1975 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 7 March 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ktmbull @ 7 Jan 2007, 05:47) ................... PS. Daca vand masina, banuiesc ca-i pot da acel card de garantie noului propietar? Extensia de garantie este aferenta masinii nu proprietarului. Se transfera cu vehiculul la noul proprietar. Am avut si eu aceeasi problema, mi-a intirziat cardul mult. Am fost la un service si mi-au aratat ca se vede intr-un sistem informatic daca a fost emis si daca masina are sau nu extensie de garantie. Nu trebuie sa intri in panica ca o sa il primesti. Mai suna o data la vocea clientului si spui ca nu s-a rezolvat. Aia se vor ocupa. |
--------------------
Renault
Megane 2 Estate
2005
- b xx xxx Renault Clio 3 2007
fost Renault Megane 2 Bicorp 2005 |
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Cardul iti foloseste dupa expirarea garantiei normale, in cazul in care apelezi la Dacia Asistenta.
Am luat masina in iulie 2006, cu garantie extinsa, si nu mi-a zis nimic la ridicarea masinii despre card. A trebiut sa aflu de pe forum si citind brosurile masinii. Acum doua sapt. m-am dus la diler (C-ta) si am intrebat de card, si m-au indrumat de la receptie catre un birou, unde mi-au dat pe loc cardul argintiu. Aveau intr-un dulap munti de carduri (in fine... cel putin cateva sute ![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit....dureaza minim 6 luni pana iti soseste.Eu am ridicat masina pe 21 iulie,am semnat actele pentru garantie extinsa pe 15 iulie...si cardul a sosit abia la jumatea lui februarie...asta dupa ce am dat vreo 3 mailuri si 2 telefoane la VC.
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
QUOTE(ktmbull @ 7 Jan 2007, 04:47) Cred ca mai simplu ar fi sa-mi vad de treaba, sa se strice masina si sa nu mi-o repare baietii pe garantie. Dupa incepe distractia. PS. Daca vand masina, banuiesc ca-i pot da acel card de garantie noului propietar? Garantia extinsa este valabila doar pentru primul proprietar |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Fals, e transmisibila. Este pe aici pe forum si un contract scanat, in care scrie clar ca e transmisibila. Cautati topicurile dedicate garantiei extinse prin sectiunile Clio si Laguna.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am avut si eu problema cu garantia extinsa. Mi-au zis ca o sa imi dea cardul dar nici pana in ziua de azi nu a aparut. In schimb am o foaie primita prin fax in care scrie negru pe alb, stampilat si semnat ca masina are garantie extinsa.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 12:40 |