O bucata de carpa, Ramasa in urma procesului de asamblare cumva???
![]() ![]() ![]() |
O bucata de carpa, Ramasa in urma procesului de asamblare cumva???
mad_voly |
![]()
|
||
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00020.JPG ( Size: 221.04k ) Number of downloads: 207 DSC00021.JPG ( Size: 257.74k ) Number of downloads: 188 DSC00022.JPG ( Size: 212.83k ) Number of downloads: 171 |
||
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Plasticul ala e o "trecere" pt. cabluri dinspre habitaclu spre compartimentul motor.
"Carpa" pare a fi o bucata de pasla de izolatie (fonica?) prinsa si impinsa din interior la montajul trecerii de care vorbeam (dupa forma plasticului pare a fi montata prin impingere dinspre habitaclu). Nu-mi pare grav ci doar putin neglijent (BTW, la Peugeotul de la serviciu si in ziua de azi mai are niste pungi de alea pline cu aer -protectie- prin zona casetei de directie, nu s-a ostenit nimeni sa le scoata ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
O posibila cauza: o fi avut guturai muncitorul de la uzina in momentul asamblarii masinii si a uitat-o acolo( ai vazut ca e de calitate superioara, adusa direct de la "franceji")...
![]() O alta posibila cauza: face parte din antifonarea masinii, asa ca las-o acolo (ma gandesc sa-i prevad si eu ceva de genul asta) ![]() Acu' pe bune, eu zic ca nu are rost sa te ingrijorezi ptr. treba asta. Treci cu vederea, ia-o de acolo si arunc-o, cine stie cum a ajuns pe acolo....misterele lgn-ului Era sa uit, ai schimbat cumva uleiul recent? Si eu am gasit o carpa in interior pe scutul motorului, a uitat-o nea pandele mecanicu acolo... |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Da, l-am schimbat acum o luna. Dar carpa aia nu e doar agatata ci e prinsa inauntru. Se tine ca lumea.
This post has been edited by mad_voly: 22 Apr 2007, 21:47 |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Poate s-a sters mecanicul pe maini ( ca de..."ie" curati baietii!) si a dosit-o acolo din comoditate, sau poate nu...
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
1. si care e problema?.... am ajuns sa discutam si despre carpe?
2. si ce legatura are cu marca Logan?... asemenea accidente se pot intampla oricui si oriunde... topicul se inchide si se muta la diverse. |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 02:39 |