Lorin Fortuna, supertare
![]() ![]() ![]() |
Lorin Fortuna, supertare
Amedeus |
![]()
|
||
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|||
bullets |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 26 April 07 ![]() |
Salutare tuturor, am dat din intamplare peste acest topic. Interesul fata de persoana domnului Lorin Fortuna vad ca se manifesta si pe acest forum. Eu detin un blog pe care am scris cateva subiecte legate de acest domn. La fel ca si voi, am ramas surprins de cat de bolnav poate fi.
Stiati de exemplu ca nene'a asta este profesor la facultatea de electronica din timisoara? Daca va intereseaza articolul meu, dati un ochi pe aici http://fulgerica.com/2007/04/26/intreaba-l-pe-fortuna/ Distractie placuta! |
--------------------
Dacia
Berlina
1989
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Dar despre civilizatiile clubiene nu zice nimic? Acestea se impart in mai multe categorii: daciaclubiene, alfaclubiene, opelclubiene si au ca si scop distrugerea planetei Terra prin poluarea cu gaze toxice rezultate din arderea combustibililor fosili...
![]() Criminal omul asta. Ar trebui sa scrie carti pt. copii. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
nu sunteti normali
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si sa te gandesti ca vroiam sa ma duc la faculta aia...cu asa profesor...bine ca nu m-am dus |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma, nu radeti, pacientii spitalelor de psihiatrie isi duc viata avand ca repere orele la care primesc medicatia (pastile sau injectii). In rest, sunt ba Napoleon, ba Cezar, ba Razboinicul Stelar, ba Ultimul Urmas al Dacilor Extraterestri, ba Sfantul Augustin, fiecare dupa diagnostic...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' Loganarul cel Mare este?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu stiu ce se intampla, electronica asta strica oamenii la cap...
Am avut si eu aici la Iasi, la Electronica un profesor, un pic "transportat", da' era cu yoga, Bivolaru', de astea... A fost dat si prin ziare cand s-a spart buboiul cu MISA & stuff, erau ceva poze ca participa la ritualuri ciudatele ![]() Ma rog, fiecare cu pasarelele/pasaricile lui. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:38 |