Aripa spate---julita urat, Ce pot sa-i fac?Sfaturi,pareri...
![]() ![]() ![]() |
Aripa spate---julita urat, Ce pot sa-i fac?Sfaturi,pareri...
icsu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol
1.4/2002
|
|||
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am mers ieri in Metro Berceni si am ramas placut impresionat de ceea ce am gasit la raionul auto, unde au adus produse marca Turtle, care cuprind o gama variata de solutii pentru micile reparatii. Merita sa faci un drum pana acolo sa-ti arunci un ochi.
Nu am incercat inca nici un produs din aceasta gama, insa am inteles ca este o firma serioasa. Am cumparat doar o ceara pentru geamuri. Bafta! This post has been edited by GabyT: 15 May 2007, 11:01 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
@icsu: ceara nu rezolva zgarieturile, mai bine polish si dupaia ceara
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@icsu....spala masina(NU la soare),las-o sa se usuce,apoi aplica Prevent doar pe zgarieturile mici-nu pe toata masina(la cele adanaci nu prea are efect) apoi da cu ceara(pe toata masina).
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
icsu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ok multumesc, asa am sa fac.
|
--------------------
renault
clio symbol
1.4/2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 04:40 |