spalatoare pentru faruri
![]() ![]() ![]() |
spalatoare pentru faruri
mangone |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 AMBITION
- MH 81 MAN
|
|||
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
care duze ? ai ceva concret ? ca in manual sunt si niste fotografii .
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
M-am gandit si eu la asta dar am renuntat la idee, mi se pare destul de complicat de rezolvat, intr-adevar ar fi util si elegant.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
uskt2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 26 February 07 ![]() |
Va trebui montat un tip de compresor pentru ca jetul sa fie suficient de puternic incat sa spele farul(lucru destul de greu de realizat custom), la parbiz diuzele au doar rolul de a umezi parbrizul curatatul este facut de stergatoare
Ma gandisem sa-mi pun si eu pe cielo asa ceva dar costurile realizarii acestei modificari sunt destul de ridicate ![]() |
--------------------
Dacia, Daewoo, Opel
dacia, cielo, astra
1981, 2006, 2008
- vn-o3-rvp, vn-10-vmp
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
da
a montat cineva. cauta si tu topicu |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Credeti-ma pe cuvant ca functia de search mai da si rezultate. Incercati sa o utilizati.
V-as recomanda de ex. topicul http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=14794 Aici se inchide. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 03:57 |