Unde gasesc camere pentru Logan?, rog seriozitate!
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc camere pentru Logan?, rog seriozitate!
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ar fi buna aia Canon, da' imi trebuie 4 ca sa o vad pe tipa cu gura mare din unghiuri diferite.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu camera de ardere cum stai?
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
Camerele de tortura nu mai sunt la moda din pacate,
![]() ![]() This post has been edited by DannyC: 26 Apr 2007, 14:52 |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
Si io am cautat de mi-au sarit ochii un carburator de logan sa il pun pe dacia mea. Nu am gasit. Are cineva unu?
![]() |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
Sony |
![]()
|
Am eu, dar e de 1.6.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai probleme cu anvelopele tubeless, solutia este:
- sa duci jantele la indreptat la un service ca lumea, gen SAMA Service - sa iti cumperi anvelope ca lumea, gen Firestone Mai multe detalii despre problemele pe care le-am avut eu: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=27923 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
-Medicamente !
-Medicamente ! |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(Sony @ 26 Apr 2007, 00:08) Aseara am discutat cu un vecin care are permis de 35 de ani si mi-a recomandat sa imi pun camere daca vreau sa rulez in siguranta. Aveti grija unde gasesc asa ceva? Pentru a evita controversele inutile mentionez ca vreau numai din acelea de origine. Si ... deci ... ce-ai vrut sa spui inainte de a posta chestia asta ? Pentru ca in mod sigur te-ai gandit la altceva !!! Hai, incetisor, cu cuvintele tale ! Fii sincer ! This post has been edited by cristi.r: 26 Apr 2007, 18:15 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Sony |
![]()
|
Fii mai concis, te rog!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(Sony @ 26 Apr 2007, 00:08) Este destul de "concis" ? Il quotasem cu italic mai devreme !!!!!!!! La fel si cu discutia cu soferii care au carnet de 35 de ani, fata de a caror experienta nu am nimic de obiectat, insa care ar trebui informati si ei ca s-a inventat tubeless-ul. This post has been edited by cristi.r: 26 Apr 2007, 18:45 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.598 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 26 Apr 2007, 18:40) Daca ai probleme cu anvelopele tubeless, solutia este: - sa duci jantele la indreptat la un service ca lumea, gen SAMA Service - sa iti cumperi anvelope ca lumea, gen Firestone Mai multe detalii despre problemele pe care le-am avut eu: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=27923 Stiu niste propietari de Ford Explorer care nu ar fi de acord cu ideea ca Firestone fac anvelope "ca lumea". Sony, iar ai vorbit cu nea Stoicescu? Nu ti-a zis sa pui si anvelope diagonale (interzise in UE pe drumurile publice)? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Sony , sa ai MARE GRIJA sa nu fie contrafacute ca pierzi garantia !!!
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
un alt fel de "camera"
http://www.haioase.net/imagini/cameron-dia...atolit-5225.htm |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
![]() ia uite cum arata tanti asta nefardata |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Sony |
![]()
|
Cred ca foloseste tencuiala Revco.
![]() Bre, Fabiane, misto locatia lu' matale! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Sony: 27 Apr 2007, 10:48 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
E din categoria .... "imi spacluiti si mie matza?"
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cu camere obscure esti obisnuit stimabile? nu pot sa nu te rezolv...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Sony @ 26 Apr 2007, 01:08) Aseara am discutat cu un vecin care are permis de 35 de ani si mi-a recomandat sa imi pun camere daca vreau sa rulez in siguranta. Deci cred ca poti sa-i zici linistit vecinului tau ca-i prea prost ca sa iasa din casa. Aaaaaa, pardon, din camera. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Sony |
![]()
|
Dsign, ma descurc si cu camera obscura! Am lucrat mult in asa ceva.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
La parlament nu s-a gandit nimeni? Sunt doua acolo...da vezi sa nu ramai cu masina suspendata..
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
ba,da voi in afara de politica si suspendari, si avataruri cu "politiciani", altceva mai stiti?peste tot numai politica... greata...
This post has been edited by a4tech01: 1 May 2007, 12:23 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Ne iubim tara
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(Giurisici Fabian @ 27 Apr 2007, 10:40) Scuze de dublu post Iaute aici mai multe tanti ![]() ![]() by Metacafe /celebs_with_and_without_makeup_beware/ |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Avem camere cu suflet (cu si fara origine) si fara suflet (la astea fara suflet putem oferi o scandura cu gaurica, virgina (fara gaurica), sau o gaina (la alegerea clientului) - coloritul este in functie de preferinta clientului
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 05:02 |