portie dubla de ulei in motor
![]() ![]() ![]() |
portie dubla de ulei in motor
mishum03 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 21 March 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SN Confort
2002
|
|||
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
Faptu-i consumat.
Spune-ne ce a patit fizic si invatam si noi. Nu am mai auzit de asa ceva... In principiu se poate intampla orice, de la simeringuri duse la segmenti blocati, ulei in camera de ardere, catalizator dus... pana si biele indoite ![]() Deci asteptam un rezultat. Ne spui si cum a reusit performanta? ![]() |
-------------------- |
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Se poate intampla. Pur si simplu se confunda scurgerile de la ulei motor cu cel de cutie. A patit-o si un coleg de-al meu. A mers o sapt cu ulei dublu in motor si fara picatura in cutie. Nu s-a intamplat nimic cu masina.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
mishum03 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 21 March 07 From: Brasov ![]() |
dovezi clare, fizice nu exista. ulei nu curge (nu sunt pete sub masina), nu mananca ulei deocamdata (a facut cam 200 de km si nivelul e bun). altceva nu stiu ce sa mai spun. poate sunt defectiuni interne care nu se vad. din cate am inteles nu se simte nimic in neregula in mersul masimii. iar performanta evita sa-mi spuna cum a reusit-o. e destul de suparat pe chestia asta si nu vrea sa spuna, iar eu nu-l presez.
daca mai stiti alte defectiuni mai mult sau mai putin grave, va rog sa-mi ziceti |
--------------------
Dacia
SN Confort
2002
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Zi-i sa se uite in carcasa filtrului de aer si sa curete p-acolo daca are ulei.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
mishum03 |
![]()
|
QUOTE(guliver @ 18 Apr 2007, 17:51) Se poate intampla. Pur si simplu se confunda scurgerile de la ulei motor cu cel de cutie. A patit-o si un coleg de-al meu. A mers o sapt cu ulei dublu in motor si fara picatura in cutie. Nu s-a intamplat nimic cu masina. sper si eu pentru binele si buzunarul lui ca nu s-a intamplat nimic. acum depinde si de nr. de km |
--------------------
Dacia
SN Confort
2002
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da schimbul de ulei unde s-o fi facut? In service sau in fata/spatele blocului? Daca s-a intamplat in service, ar fi cazul sa mearga cu scandal peste aia. Daca nu...
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Am prins odata la "wheelers dealers" si mecanicul d-acolo, Ed China, a zis ca e la fel de rau ca si cum ai merge fara ulei in motor. Eu din proprie experinta va zic ca incepe si da pe unde gaseste portite (simering distributie, pe la capac culbutori, la mine a dat pe la garnitura unui surub care strânge capacul). Dar eu am avut doar un mm peste maxim la joja, nici pomeneala de cantiatate dubla.
This post has been edited by paulica: 19 Apr 2007, 06:44 |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
mishum03 |
![]()
|
QUOTE(mishum03 @ 18 Apr 2007, 18:20) e in spatele blocului din pacate. apropo de mecanicul de la "Wheelers dealers" - tipul e super tare. cred ca are dreptate, dar cum am mai zis: nu sunt scurgeri evidente de ulei. eventual in motor sa se fi intamplat ceva, dar nici asta nu se simte in mersul masinii |
--------------------
Dacia
SN Confort
2002
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Daca nu a mers cu masina foarte turata e posibil sa nu fi patit nimic. In principiu pompa de ulei e cea care careeaza presiunea si nu cantiatatea de ulei din baie. Daca uleiul este insa foarte mult poate sa iasa pe la simeringuri, garnituri carter etc.
Ar fi bine sa verifice daca nu iese ulei pe la simeringul de la distributie. Acolo e cel mai nasol daca a cedat. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
mishum03 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SN Confort
2002
|
|
ciprianeagu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 20 March 07 ![]() |
si mie mi s-a parut ca pe joja este putin peste...dar ulei in filtru am de vreo 12000 km, toba afumata la fel, acum parca e mai mereu scutul ud... (105.000 km, fara distributie facuta, ceva probleme la rece tractor si nu se mai infige ca inainte).
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima
|
|
glj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 April 07 ![]() |
cine imi poate spune cat ajumge o segmentare?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Probabil peste 15.000 Ron, cu piese si manopera
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Adica 150 meleoane? Fii serios. Este ENORM. Mai bine arunca masina si mai ia o SN si ii mai raman bani. Poate ai vrut sa zici 1500 RON, dar cu piese si manopera...cred ca e putin.
This post has been edited by driverx: 26 Apr 2007, 14:21 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
pastrama |
![]()
|
A zis cineva pe un topic acum vreo saptamana parca...daca chiar va intereseaza...use SEARCH ca mie mi-e lene!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(ciprianeagu @ 22 Apr 2007, 19:13) si mie mi s-a parut ca pe joja este putin peste...dar ulei in filtru am de vreo 12000 km, toba afumata la fel, acum parca e mai mereu scutul ud... (105.000 km, fara distributie facuta, ceva probleme la rece tractor si nu se mai infige ca inainte). FARA kit distributie schimbat ??? NICIODATA sau nu a fost inca schimbat a doua oara? |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 15:01 |