Ramas bun
![]() ![]() ![]() |
Ramas bun
Teo-01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 22 March 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2007
- GALATI
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ba chiar si Ghia Edition
![]() Dar sa nu ne laudam prea mult ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, da' te-a lovit rau modestia!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
kinder74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 9 June 05 ![]() |
Cornel001 ... are you talking to me ?
![]() Promit sa invat, rusine sa-mi fie... Va tin la curent cu noua masinuta, sa speram ca nu vor fi probleme. Bafta ! This post has been edited by kinder74: 26 Apr 2007, 14:35 |
--------------------
LOGAN
1.4 LAUR
- B-25-MYB
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Acum se lauda si driverx ca stie sa calculeze limite.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Teo-01 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2007
- GALATI
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
e vorba de greierasi mult mai scumpi si mai bine educati, cu mai mult bun simt..
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Slabuta masina, tot mai bun era un Aveo sau o Albea !:)
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Si minim 4 airbaguri, si piele, si scaune reglabile electric, si volan de piele reglabil pe 2 axe, si optional ESP, TC, scaune incalzite, parbriz cu dejivrare..., mizilicuri, nu merita
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Teo-01 |
![]()
|
QUOTE(paulp @ 27 Apr 2007, 13:13) Si minim 4 airbaguri, si piele, si scaune reglabile electric, si volan de piele reglabil pe 2 axe, si optional ESP, TC, scaune incalzite, parbriz cu dejivrare..., mizilicuri, nu merita ![]() Astea sunt nimicuri pe langa ce ofera logan.Ce daca vrei scaune incalzite nu poti sa iti pui un radiator sub scaun parbriz cu 'dejivrare' nu iti trebuie ca dai cu carpa pana se 'dejivreaza' scaune reglabile elecric nu iti trebuie ca doar nu iti e lene sa le reglezi manual esp iar nu iti trebuie ca doar tu esti atent cand conduci si nu ti se poate inampla nimic sa ai nevoie de esp si piele nu iti trebuie ca doar nu iti iei masina pentru impresii.ASA CA NU SE POATE COMPARA LOGANU CU NICI O MASINA.E THE BEST ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2007
- GALATI
|
|
paulp |
![]()
|
ai dreptate, imi fac mea culpa, ma duc sa-i da foc sa iau banii de la asigurare si sa iau cu ei un Logan, ca nu se mai poate, tre sa intru si eu in rindu lumii civilizate, shame of me
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Sony |
![]()
|
Ca sa citez un membru manelist: LOGAN RULZZZZZZ!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
kinder74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 9 June 05 ![]() |
iaca masina
si cateva impresii : 1. nu am ramas socat ca atunci cand am trecut de pe 1300 le logan 2. simt la asta noua un motor cu adevart puternic 3. e mai draguta Loganul ramane la inima mea, desi am vazut noul proproetar cum il conduce si mi s-a rupt inima, ce bine il pastrasem eu si ce mult l-am protejat ![]() This post has been edited by kinder74: 3 May 2007, 12:06 Attached thumbnail(s) 03_05_07_0847.jpg ( Size: 117.41k ) Number of downloads: 121 03_05_07_0850.jpg ( Size: 88.54k ) Number of downloads: 113 |
--------------------
LOGAN
1.4 LAUR
- B-25-MYB
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
nu vinzi volanul si schimbatorul la set
![]() glumesc. super masina sa o stapaniti sanatosi tu si familia . nu poti sa compari dacia logan cu ford focus , este prea mare diferenta This post has been edited by ROK: 3 May 2007, 12:21 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
adioooo ...adiooo visul frumos s-a terminat aaadiooo !!!
Sa o stapanesti sanatos omule cati mai multi km fara probleme ![]() V-am salutat, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
driverx |
![]()
|
Urata. Urata cu spuuuuume. Asa de urata ca mi-as dori una fix la fel la mine in garaj...in seara asta.
![]() Faina masina. Sa te duca cel putin la fel de bine ca si frigiderul. Desi, intre noi fie vorba, masina mai tare decat loganul nu mai pupi tu. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, tapana masinuta, este parca pe primul loc la clasa ei. Bine ca e frumoasa, ca vechiul Focus era urat. S-o stapanesti sanatos si fara probleme.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Neee. Fordul tau are consola centrala ca si la Logan, adica argintie. Cam asta ar fi singura asemanare...
S-o stapanesti sanatos si felicitari pentru alegere! |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Io deja m-am saturat de ea, vreau motor de 200-300 de cai
![]() Nu stiu cum trage loganul, dar daca spui ca ti se pare motorul puternic stai asa ca inca n-ai vazut tot, ca inca nu s-a lasat, si n-ai depasit 3000 rpm, nu ? Oricum e ajutat bine de cutia de viteze scurta in primele 4 trepte. Aaa si culoarea e practica, bravo. This post has been edited by Cornel001: 4 May 2007, 10:43 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Si sa ne mai zici si noua cum se tine, cum e prin service-uri (bine, iti doresc sa n-ajungi pe acolo), daca lucreaza ca nemtii sau ca romanii etc, cat costa revizii/piese etc. (Ma bate si pe mine gandul la un upgrade, numai ca acum prioritatea e un apartament, iar Focus-ul pare de incredere si e mai ieftin decat Golf-ul.)
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am zis eu mai sus cum e prin service (indirect dar se intelege) si n-am glumit deloc. Tot cu romani ai de-a face. Bine, nu ca la VAG de ex ar fi mai breji...
Acu a aparut un service nou, pana acum numai de bine, e raza noastra de speranta ![]() PS vorbim de service autorizat, ca asa avem pe club clienti multumiti de un mester 'neautorizat' ![]() This post has been edited by Cornel001: 4 May 2007, 13:06 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
Kits |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 14 February 07 ![]() |
kinder, sa o stapanesti sanatos si sa te poarte pe drumuri nemaivazute.
poate o sa ne permitem si noi cat mai curand o masina cu 5 stele la euroncap, mai ales una ca a ta cu protectie 100% la impact frontal. pentru linistea noastra... oricum sa dea Domnul sa nu afli niciodata cat de bine protejeaza. bafta. |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 11:36 |