Unde gasesc vopsea (pt lemn) mai ieftin?
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc vopsea (pt lemn) mai ieftin?
alex_axn |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.587 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La Policolor?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
pe unde se afla policolorul? ca si calitate cum sunt?
merci |
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Da click pe orasul in care vrei sa gasesti partenerii Policolor.
http://www.policolor.ro/index.php?location=partners# |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Ce vrei sa vopsesti ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.587 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Policolor are fabrica exact la intrarea pe autostrada soarelui, respectiv bulevardul Theodor Palady sector 3. Au vopsea buna, si la magazinul fabricii e chiar ieftina.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
alex_axn |
![]()
|
cre ca o sa dau o fuga pe la fabrica sa vad cam care sunt preturile... din ce vad pe site, 12-13 ron-750 ml, nu mi se pare chiar superoferta
![]() imi trebuie sa vopsesc o casa... pt lemn, beton, nici nu stiu exact ca nu eu ma ocup.. |
--------------------
vw
passat
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 11:17 |