Problema mare..., legata de scoala
![]() ![]() ![]() |
Problema mare..., legata de scoala
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
cine il sfatuieste sa se duca la profesori sa spuna ce s-a intamplat, sa isi asume si exmatricularea colegilor si regretele lui dupa ce colegii vor fi exmatriculati.
|
--------------------
-
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(andu911 @ 27 Apr 2007, 07:56) ...sa isi asume si exmatricularea colegilor... Pen'ce să-mi asum eu ceva? ![]() Nu! Atunci? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
ai dreptate
Dar profesorul care a lasat catalogul in sala, o sa iasa basma curata si doar elevii vor fi exmatriculati. Acum 11 ani eram de varsta lui si inca imi aduc aminte de modul de rezolvare a acestor probleme. Tu daca lucrezi la o companie si il vezi pe colegu ca mai ciordeste din benzina, ce faci ? Te duci la sefu si-i zici ? De-aia nu mai poti tu de cativa litri pe care ii opreste ala. Daca sefu e bou si nu isi da seama ca masina consuma cam mult pt cat merge...asta e.... This post has been edited by andu911: 27 Apr 2007, 07:07 |
--------------------
-
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce-mi plac sfaturile astea moraliste, sa pui un copil sa faca ceea ce tu n-ai face, din cauza ca cei care te vor judeca sunt maturi si ei au adus tara unde este acum, adica la marginea civilizatiei.
Oricum, oriunde in lume s-ar da acelasi verdict si nu s-ar gandi nimeni ca cei traumatizati vor fi copiii si cand vor fi mari vor aplica legea tacerii, de teama. Daca vreti o lume mai buna, schimbati-o incepand de la voi, nu mai dati lectii de morala altora. Sunt receptiv in a urma exemple, nu sfaturi. Ce-am detestat mai mult in scoala, au fost pâra si pârâciosii! This post has been edited by vis-a-vis: 27 Apr 2007, 07:16 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(andu911 @ 27 Apr 2007, 08:04) Tu daca lucrezi la o companie si il vezi pe colegu ca mai ciordeste din benzina, ce faci ? Te duci la sefu si-i zici ? De-aia nu mai poti tu de cativa litri pe care ii opreste ala. Daca sefu e bou si nu isi da seama ca masina consuma cam mult pt cat merge...asta e.... Îmi permit să ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
andu911 |
![]()
|
Nu stiai ca mai mult de jumatate din salariatii care au masini pe mana, au si mici castiguri suplimentare ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
raducu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
Ei bine, azi la scoala am vorbit cu colegii. Dupa ce plecasem eu ieri din scoala un coleg a mers inapoi si aia or mai intrat de vreo 3 ori in scoala...Ei bine, da si aia care au intrat, in loc sa taca, pana in prima pauza aflase toata scoala, iar profesorii, cativa dintre ei fiind pe coridoare, au aflat si ei. Apoi colegul acela si sefa clasei au mers la diriginta si i-au spus, iar diriga a spus ca oricum notele nu erau valabile, ca cine le-a scris avea un scris indescifrabil
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 11:28 |