DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Problema mare..., legata de scoala

adip
post 27 Apr 2007, 06:52
Post #31

Banned

Group: Members
From: Melbourne, Victoria

QUOTE(FireChief @ 27 Apr 2007, 05:59)
daca ar fi copilul meu l-as insoti la scoala si impreuna cu el as fi mers la directoare...
Asta ar fi probabil un bun compromis, dar tine de fiecare sa decida cum e mai bine. In orice caz eu nu as fi de parere sa vorbeasca despre asta neintrebat, dar daca e intrebat ar avea o datorie "morala" sa spuna ce a vazut acolo. Eventual, daca vrea sa fie impacat cu el insusi ca nu a dat in gat, sa spuna ca nu ii mai tine minte pe cei care s-au dus la cataloage.
In nici un caz nu e corect ca vina sa fie aruncata in intregime pe copii iar profesorii sa iasa complet basma curata din situatia asta. Au gresit fiindca au lasat nesupravegheata si neasigurata cancelaria si au partea lor de vina. Pe care au datoria "morala" sa si-o asume la randul lor.
Povestea e oricum complexa si interesant de discutat.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andu911
post 27 Apr 2007, 06:56
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

cine il sfatuieste sa se duca la profesori sa spuna ce s-a intamplat, sa isi asume si exmatricularea colegilor si regretele lui dupa ce colegii vor fi exmatriculati.

--------------------
- - -
+
DragosP
post 27 Apr 2007, 06:59
Post #33

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(andu911 @ 27 Apr 2007, 07:56)
...sa isi asume si exmatricularea colegilor...

Pen'ce să-mi asum eu ceva? blink.gif I-am pus eu să mânărească notele și absențele în catalog? Sau raducu?
Nu! Atunci?

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
andu911
post 27 Apr 2007, 07:04
Post #34

Membru autentic

ai dreptate
Dar profesorul care a lasat catalogul in sala, o sa iasa basma curata si doar elevii vor fi exmatriculati.

Acum 11 ani eram de varsta lui si inca imi aduc aminte de modul de rezolvare a acestor probleme.

Tu daca lucrezi la o companie si il vezi pe colegu ca mai ciordeste din benzina, ce faci ? Te duci la sefu si-i zici ? De-aia nu mai poti tu de cativa litri pe care ii opreste ala. Daca sefu e bou si nu isi da seama ca masina consuma cam mult pt cat merge...asta e....

This post has been edited by andu911: 27 Apr 2007, 07:07

--------------------
- - -
+
vis-a-vis
post 27 Apr 2007, 07:14
Post #35

DaciaClubber

From: Bucuresti

Ce-mi plac sfaturile astea moraliste, sa pui un copil sa faca ceea ce tu n-ai face, din cauza ca cei care te vor judeca sunt maturi si ei au adus tara unde este acum, adica la marginea civilizatiei.
Oricum, oriunde in lume s-ar da acelasi verdict si nu s-ar gandi nimeni ca cei traumatizati vor fi copiii si cand vor fi mari vor aplica legea tacerii, de teama.
Daca vreti o lume mai buna, schimbati-o incepand de la voi, nu mai dati lectii de morala altora. Sunt receptiv in a urma exemple, nu sfaturi.
Ce-am detestat mai mult in scoala, au fost pâra si pârâciosii!

This post has been edited by vis-a-vis: 27 Apr 2007, 07:16

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
DragosP
post 27 Apr 2007, 07:38
Post #36

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(andu911 @ 27 Apr 2007, 08:04)
Tu daca lucrezi la o companie si il vezi pe colegu ca mai ciordeste din benzina, ce faci ? Te duci la sefu si-i zici ? De-aia nu mai poti tu de cativa litri pe care ii opreste ala. Daca sefu e bou si nu isi da seama ca masina consuma cam mult pt cat merge...asta e....

Îmi permit să blink.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
andu911
post 27 Apr 2007, 07:49
Post #37

Membru autentic

Nu stiai ca mai mult de jumatate din salariatii care au masini pe mana, au si mici castiguri suplimentare ?

--------------------
- - -
+
raducu13
post 27 Apr 2007, 13:37
Post #38

Membru incepator

Ei bine, azi la scoala am vorbit cu colegii. Dupa ce plecasem eu ieri din scoala un coleg a mers inapoi si aia or mai intrat de vreo 3 ori in scoala...Ei bine, da si aia care au intrat, in loc sa taca, pana in prima pauza aflase toata scoala, iar profesorii, cativa dintre ei fiind pe coridoare, au aflat si ei. Apoi colegul acela si sefa clasei au mers la diriginta si i-au spus, iar diriga a spus ca oricum notele nu erau valabile, ca cine le-a scris avea un scris indescifrabil radmasa.gif Toti aceia au fost chemati azi la director, si stiti voi...proceduri de-astea laugh.gif ... Va tin la curent cu ce mai aflu biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 11:28
Forum Renault