Ce muzică ascultați în mașină?
![]() ![]() ![]() |
Ce muzică ascultați în mașină?
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C@talin @ 27 Apr 2007, 19:55) uite asta ascult eu,mai ales la semafor,dau geamu jos si dau la maxim sa moara dusmanii cu bmw si mertan,daca ati vedea ce fata fac ![]() http://files-upload.com/194134/StefandelaB...uxLive.mp3.html asteptati 20 secunde va aparea butonu download ![]() ascult doar acest hit ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Se vede treaba ca m-am cam ramolit.Am inceput sa ascult YTSY BYTSY FM.E radio nu jucarie,e mai tare ca sotronul!Ma face sa-mi aduc aminte de varsta cand aveam gingiile moi si-mi scotem dintii cu ata de macrame.
|
--------------------
a
b
c
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
Europa Fm , 90%.Mi-am luat Radio Cd Payer, dar nu am apucat icna sa l montez.
Cu stima, Daniel Chelariu |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
1995-CL, 2002-Clima, Full :D
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
de cele mai multe ori ascult muzica religioasa......sau clasica
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Bravo tie !
![]() This post has been edited by big2003: 9 Feb 2008, 23:48 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Cauati melodia Noha - Tu cafe.
O sa dansati sigur pe scaun. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Dar de BZN ce ziceti?
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
In masina, nu mai ascult radiourile de la noi pentru ca au numai muzica buna. Si m-am saturat.
Pentru ceva echilibrat: Radio Romania rullz! Altfel cand mai inregistrez Radio3Net-Florian Pittis, mai ales muzica proasta, o pun pe CD si ascult... ![]() Si mai am si muzica mea din care spicuiesc: Keane, Coldplay, U2, Sting, Police, The Cure, A-ha, Duran.... Stie cineva daca a aparut ceva tehnologie sa asculti radio de pe net in masina? ![]() This post has been edited by Ionescu: 11 Apr 2008, 13:21 |
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
mai nou mi-am facut un CD cu cele mai tari 50 melodii ever (dupa parerea personala, printre care: Ozzy, Guns, Metallica, Aerosmirh, RHCP, Clapton, Sting, Ugly kid Joe, Scorpions.. etc), apoi BEST OF PUNK (anii '80) si dicografia Doors...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
M-am exprimat dang-dang in cap... scuze
![]() Sa asculti radio pe net la casetofonul/mp3-ul masinii... ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
Mihay_88 |
![]()
|
![]() fan megane :) Group: Members Posts: 428 Joined: 12 April 07 ![]() |
One fm...are muzica mai una si mai de actualitate decat Deea( care acum e Vibe Fm)
|
--------------------
Privilege
1.5
2006
- B 999-XXX Tot ce e bun tre' sa dispara din aceasta tara....
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
QUOTE(tabek @ 11 Apr 2008, 15:53) A aparut de cativa ani...ai nevoie de un telefon mobil mai performant asa, si un abonament cu acces la internet. ![]() QUOTE(Ionescu @ 11 Apr 2008, 18:50) Pai a spus bine tabek: net pe mobil> mobil cu iesire jack 3.5> cablu > mufa IN 3.5 la player! Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Melodii frumoase descoperite:
- Tot albumul NOHA - Dive in your life - Alexandrina Hristov - Nimic nu e ca tine / Printre flori - City And Colour - Comin' Home - Citizen Cope - Bullet and a target |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
salutare
sa o luam in ordine: 1. la radio: radio deea, radio 21, radio europa fm, radio kiss fm, radio student fm 2: pe cd: am asa: - un cd cu muzica relaxanta - american indians si ocarina, sunt pur si simplu superbe la drum intins, recomand cu toata caldura - un cd cu muzica house - mai comerciala.. nu house de club.. house de la altii oricum.. nu de la noi.. - un cd cu muzica romaneasca - selectii.. fara manele.. de regula tot gen house, asta imi place sa ascult.. dar mai am si populara (fratii reut) si il mai am pe cd si pe gica petrescu cu mai multe piese si altii.. - un cd cu, pardon, 2 cd-uri cu parazitii, unul cu selectii cam din toate albumele iar ultimul cd e ultimul lor album, slalom printre cretini, nu e piratat, e original, cumparat din magazin.. - si un ultim cd care se tot reactualizeaza.. melodii house straine.. zicea un user de noha - tu cafe, o am de ceva timp, super faina piesa asa e.. si daca imi permiteti va recomand niste piese strict house, bune zic eu: * bel-air & lisa - sunshine after the rain (remix) * ackdraft - hey little girl * bodies without organs - sunshine in the rain (cautati remixul ca e si mai fain, eu il am) * dave mccullen - let me know (remix) * verona - you gotta move on si mai sunt multe altele.. bafta cristi |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
In general 90% Europa fm si in celelalta 10 % cduri in masina sau info pro .Europa fm dc? Cum spune si in reclama un radio de milioane de romani.sunt cei mai tari.
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
Eu mi'am tras un modulator fm pentru ca am primit de la un tovaras un radio-casetefon misto de altfel, si era mai rentabil sa imi iau modulator 150 RON decat un mp3 player 250 RON minim.
Concluzia era ca eu imi fac playlist'ul in functie de cum ma simt in dimineata respectiva. 50, The Game, Eminem, DMX, Wu Tang, ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Motley Crue si ACDC, si cand simt nevoia de ceva mai digestibil, Metallica, Judas Priest, Chick Korea sau Louis Armstrong. Cand soata e cu mine in masina, InfoPro sau Romantica...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Guerilla dimineatza si cand e jale un cd cu strauss ratacit prin masina
|
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
mai nou... BEST OF PUNK ('80's)
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Care stiti melodii de genul Alex&Connect R - Dragoste la prima vedere? Poate sa fie si straina.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu imi fac cd uri cu mel dupa radio asta klub mix
![]() si vibe si astea romaneste,gen vibe,manele fm,si altele ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Manele
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
de un timp incoace ascult ENIGMA si ERA iar pe ici pe colo ZAMFIR sau RAZA
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
One FM.
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
hip-hop, drum&base, rock, si europaFm
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(HellRaiser @ 24 Apr 2008, 09:35) Concluzia era ca eu imi fac playlist'ul in functie de cum ma simt in dimineata respectiva. The Game .... DMX, Wu Tang ![]() QUOTE(radian @ 25 Apr 2008, 01:16) Motley Crue si ACDC, si cand simt nevoia de ceva mai digestibil, Metallica, Judas Priest, Chick Korea sau Louis Armstrong. Cand soata e cu mine in masina, InfoPro sau Romantica... Rebel mic ce ești! ![]() This post has been edited by Lostboy: 12 Oct 2008, 14:20 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 04:04 |