Restituire bani depusi pt Dacii inainte de '90!, Se voteaza azi
![]() ![]() ![]() |
Restituire bani depusi pt Dacii inainte de '90!, Se voteaza azi
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca instanta hotaraste despagubirea oamenilor, asta e.
Dar nu mi se pare normal sa intervina guvernul dupa 17 ani de actiuni in instanta. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate mai castiga cateva puncte procentuale guvrenul asta de comunisti sau securisti sau ce naiba or fi,
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Mi se pare absolut uimitor, faptul ca, in lumea asta, si mai ales in tara noastra, mai exista cazuri in care se face intr-adevar dreptate.
Chiar daca cei mai multi vad ca sunt impotriva acestei masuri, din partea mea, numai laude pentru cei care au avut in sfarsit aceasta initiativa. Pacat ca am banuiala faptului ca aceasta masura, impreuna cu alte cateva luate in perioada asta, au in spate motive pur electorale... |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Bine, sa zicem ca-i OK sa li se restituie banii. Cui restitui? Tuturor celor care-i aveau depusi acolo pe 32 martie 1990? Celor care ii aveau depusi atunci si nu i-au retras pana acum? Dar sa zicem ca cineva i-a avut depusi din '88 si i-a scos in 2001 si si-a cumparat doua sticle de cola la doi litri de la butic. Lui ii mai dau banbii inapoi? Si cati? Dar daca-i depune inapoi pe cei pe care i-a retras?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
In primul rand, la fel cum bine a spus BOG, nu exista o alta modalitate de achizitionare a unei Dacii la momentul respectiv.
Ai mei au depus banii prin '87, daca nu ma insel. Aveau doua depuneri, cea de-a 2-a fiind facuta in '88. O depunere a fost retrasa in 1990, cand valora nimic. Cu banii aia au cumparat un VHS ![]() Cea de-a doua a fost lasata de izbeliste acolo cu o mica speranta ca se vor recupera banii la echivalentul in USD din '88. Sper sa se returneze banii, fiindca unii dintre " astia suficient de idioti care nu isi dau seama de ce se intampla in jurul lor si care au muscat-o pe prostia lor " chiar au muncit pentru banii aia. Toate ca toate, dar "idiotul" de taica-miu o sa aibe bani de plasma pe care si-o doreste de vreo juma de an ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(tiberiu.anghel @ 27 Apr 2007, 17:39) Sper sa se returneze banii, fiindca unii dintre " astia suficient de idioti care nu isi dau seama de ce se intampla in jurul lor si care au muscat-o pe prostia lor " chiar au muncit pentru banii aia. Adica stai putin. Pai ba, vorbeste subiectivismul din voi. Asa e romanul. Cum va bate vantul....asa e si el. Adica tu speri sa se returneze niste bani care intradevar i-a muncit Gica, Costel, Vasilica, dar au fost suficient de prosti sa ii lase acolo (ca poate poate) si acuma MUNCA NOASTRA, a 4 meleoane de oameni sa fie distribuita la unii prosti doar asa.....ca au muncit pentru banii aia.? ....du-te ma de aici. Vorbiti niste prostii mai mari decat voi. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Asa nene, sa restituie...vai ce bine....da-o naiba de treaba. Daca voiau sa dea banii inapoi PSD-=ul putea sa-i dea si cand erau ei la guvernare, dar cum sa dea, ca scapa deficitul bugetar din limitele normale. Acum, ca vor da bnii astia, deficitul bugetar va depasi maximul pe care l-a convenit Romania cu UE, dar ce, e cumva PSD la guvernare...nuuuu...si atunci ce e vina lor? nuuuu....e vina celor de la guvernare ca am depasit deficitul bugetar maxim. Sa vedeti de nu o sa se agate de asta in campanie, ca vai ce prost a mers economia cand ei nu au fost la putere. Mama lor de hoti....
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
BA, tata nu a avut niciodata certitudinea sa ii mai recupereze. Drept dovada, una dintre depuneri a fost retrasa. A retras-o in momentul in care si-a dat seama ca nu mai sunt sanse ca acei bani depusi sa constituie avans pentru o Dacie. Pana in acel moment si chiar si acum, banii depusi au reprezentat si reprezinta un avans pentru o Dacie. Este scris pe chitanta si s-ar putea sa aibe si un contract. A doua depunere pur si simplu ajunsese sa valoreze fix 0. A preferat sa o lase acolo. Ce facea cu banii aia, isi cumpara un pachet de tigari si o sticla de vin?
Dar nu ma mai cert cu voi degeaba, mai bine caut sa vad ce plasma sa isi ia, sa se uite la ea ca "prostu'"!!! |
--------------------
-
-
-
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Or sa le dea inapoi cand mi-or da si mie despagubirea pt daramarea casei bunicului. Cam pe 30 februarie imi vine randul.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Dupa 17 ani de "economie de piata" constat cu stupoare ca inca multi romani nu au invatat un lucru: orice investitie prezinta un risc. Mai mare sau mai mic acesta exista. O depunere la banca nu e sigura, e cel mult garantata de un organism care preia riscul. Daca cei care au pus bani la CEC aveau un contract scris ca atunci cand ajung la xx.xxx lei primesc o Dacie in schimbul sumei aleia de bani atunci era un contract si Dacia trebuia sa il onoreze. Cei ce au pus bani la Caritas/FNI stiau ca fac o investitie riscanta si trebuiau sa fie gata sa piarda. Ca e vina statului ca nu s-au facut controalele la timp asta e alta poveste. Cei care aveau bani in conturi si i-au pierdut dupa Revolutie din cauza inflatiei nu sunt in aceeasi situatie cu cei cu Dacii?
Pe guvernanti/parlamentari ii doare fix in basca daca/cand/cine isi primeste banii, pentru ca nu dau de la ei. Tot de la populatie se fac banii de buget. Pentru ei conteaza capitalul electoral. Cum se mai zicea si in alt thread, pensionarul o sa isi vada pensia marita cu xx RON si o sa aiba orgasm: "Ne-a marit parlamentarii pensia, maica!". Vrajeli - parlamentarii isi asigurat sustinerea electoratului. Am ramas uimit de decizia brusca de a da liber pe 30 aprilie. WTF? De ce? Ce se serbeaza asa maret pe 1 Mai incat trebuie zi libera? In alti ani nu a picat 1 Mai lunea sau joia? Si nu a primit nimeni zi libera in plus. Dar acum vine referendumul. Si anumiti indivizi trebuie sa capteze atentia electoratului. Nimeni, repet nimeni, nu face ceva pentru ceilalti benevol. Domnilor/Doamnelor cati dintre dvs. cei care s-au bucurat cand au auzit ca de 30 Aprilie si 1 Mai e liber s-au dus la sef si au zis: "_oaie, eu vreau sa muncesc in zilele alea doua! Si salariul meu pe cele 2 zile sa fie dat pentru astuparea gropilor de pe strada Y, sau pentru azilul W sau pentru cei care trebuiau sa isi recupereze banii de la Dacia/casele nationalizate/averile confiscate?" Va zic eu: nici unul. Pentru ca e mai usor sa ceri de la stat, decat sa actionezi/ sa iti asumi niste riscuri. Wrong time/wrong country. PS: Desi am liber luni si marti imi voi continua treaba de la servici. Nu ca sa bravez/ ies in fata, ci pentru ca mi se pare o sarbatoare fabricata/populista. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Nici eu nu sunt de acord cu restituirea asta, cam din aceleasi motive care s-au zis pe aici, nu vreau sa repet.
Imi amintesc doar ca si ai mei au avut bani depusi atunci si i-au retras imediat si au luat o lada la mana a 2 a... |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE(Thor1983 @ 27 Apr 2007, 17:21) Off topic - imi cer scuze dar si pentru argumente trebuie sa exista drept la replica. Asta stii si tu ca nu-i asa, ai scris prea bine totul (felicitari) si stii cu siguranta ce semnificatie are 1 mai! Ca 50 de ani de proletcultism au transformat toate sarbatorile (inclusiv cele religioase) in ocazii de a ne umple burtile cu mici si bere iar creierele cu manele este alta poveste. PS Si eu lucrez in 30-01 dar am fost intrebat: "Poti sa vii ..." - si eu apreciez asta, pentru asemenea situatii exista un maine intodeauna ! On topic - Toate discutiile aceasta, precum si cea legata de FNI, retrocedarea caselor nationalizate - vandute de stat - recastigata le CEDO si multe alea, nu se vor ispravi niciodata. Asa cum spune Thor1983, pe guvernanti "ii doare in basca" de banii pe care-i pierde sau castiga statul, toti sunt mari manageri pe bani care nu le apartin dar ii imbogatesc. Asa ca cei cu "CEC-ul de masina" vor primi promisiuni la fiecare campanie electorala si canci in rest si-apoi hai sa fim seriosi, adica noi, cei fara CEC-uri, i-am votat pe cei care ne iau banii iar ei, cei cu CEC (auto si FNI) i-au votat pe cei care le dau banii ??? Sa mearga sa-i dea in judecata pe cei direct responsabili si sa le ia "ouale"! Adica ce-i asa etic sa plateasca 5.000.000 investitia nerentabila a celor 50.000 (or fi atatia?)? Unii, mai bine orientati, si-au retras banii cand au simtit ca nu-i a buna si s-au reorientat! In general, eu consider ca prea multi romani s-au obisnuit sa stea cu mana intinsa, in contul altor romani, iar guvernantii prea s-au obisnuit sa fie darnici cu banii nostri in campanii sau de teama miscarilor sociale. Culmea este ca mentalitatea se propaga (vorba aceea: "Pestele de la cap ..."), Politia face nefacute, scapa cate un cretin ticalos iar apoi "desfasoara actiuni specifice" cu " largi desfasurari de forte", adica uita cu totii de toate si trimit, tot pe banii nostri, echipaje peste tot, scotocesc asternuturile pirandelor si colibele din carton (nu ca nu trebuie facute si astea) ca la sfarsit sa anunte triumfatori succesul, de parca nu ei au produs paguba prin incompetenta sau neglijenta ... si cate si mai cate dar inchei ca voi fi trimis la "diverse" sau la "coltul suparatilor"! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
SUPER !!
Si ai mei au avut bani depusi pentru asa ceva,de-abia astept sa li se dea banii inapoi,probabil ca o sa ne luam un sh sau o sa dam avans cei 5000 de dolari la un Logan Dci.Oricum ,ramane de discutat problema. Ceea ce vroiam eu sa va zic e ca nu ar trebui sa blamati guvernul,cineva trebuia sa plateasca oalele sparte.Si in mod cert,aceasta problema trebuia rezolvata. Stie cineva cum trebe procedat pentru recuperarea acestor bani? Cu stima, D. Ps Si va rog nu mai folositi apelative de genul "prosti","idioti",etc. Rog pe aceasta cale moderatorii sa sanctioneze userii care au folosit aceste expresii. |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
1995-CL, 2002-Clima, Full :D
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si din ce bani o sa se plateasca ?? din banii cui?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Statul a devenit o vaca buna de muls pentru unii iar altii platesc impozite si intr-o viata de om poate ca nu apeleaza cu nimic la stat.
|
--------------------
a
b
c
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Amin!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 28 Apr 2007, 09:45) Din banii contribuabililor,evident ! Asa cum poate am acoperit si eu gaurile date de stat altora,asa sa acopere si altii gaura data de stat mie ! Dumneavoastra credeti ca aceasta gaura este prima care este acoperita de mine,de Dvs. si de noi toti ? Cu deosebita stima, D. |
--------------------
Dacia
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
Din aceeasi bani cu care s-au cumparat Touareg-uri de 100.000 euro la toti prefectii,etc ...din acceasi bani cu care Hardau si-a luat un Audi de 60.000 euro,etc etc...
Daca ati calcula macar cat costa intretinerea Palatului Parlamentului,unde stau degeaba o sleahta de "golani",n-ati mai sari in sus ca se restituie unora niste bani munciti. Sa va dau un singur exemplu:inainte de privatizare,combinatul Sidex Galati producea pierderi de 1-2 milioane de dolari/ZI.Si cine le platea,ghici? This post has been edited by a4tech01: 28 Apr 2007, 12:20 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(mariusdanielchelariu @ 28 Apr 2007, 13:18) si ai mei cu ce`s vinovati ca ai ramas tu cu buza umflata fara masina? ![]() mi`am luat eu cumva masina din banii tai? ![]() ps: tata si`a luat o dacie sh, ca n`avea chef sa stea la coada pt masina. o fi bine, o fi rau? ![]() This post has been edited by AlexU: 28 Apr 2007, 14:31 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
adi_ar |
![]()
|
QUOTE(a4tech01 @ 28 Apr 2007, 12:18) In general ai dreptate, eu personal am condamnat toate aspectele "mulgerii" cotribuabilului care n-a avut de-a face cu problema si nici o vina ca, in Romania, schimbarea regimului a produs efecte. Cum ar veni, condamn inclusiv subventionarea excesiva a intreprinderilor, fie si asa-zis "strategice" (probabil din punct de vedere al linistii sociale)! Voi va mai amintiti ca, imediat dupa miscarea din decembrie a venit Ratiu si a spus ca ar fi "... interesat sa investeasca in unele intreprinderi, de exemplu la Sidex ...", ca tot ai pomenit de Sidex! Si ce s-a intamplat? A aparut sloganul "Nu ne vindem tara!" Revenind ontopic, guvernul, oricare ar fi el, ar face bine sa faca demersuri sustinute pentru identificarea spoliatorilor si a responsabililor de devalizari si capusare! Acolo s-au dus banii celor care au pierdut la CEC sau SAFI, BR, Dacia si toate alea! Banii s-au dus "unde trebuie", averile fabuloase sunt sub nasul nostru ori au luat drumul bancilor straine. Camarila politica si-a "aranjat apele" spaland sume uriase iar noi platim alte impozite si taxe din care sunt despagubiti confrati de-ai nostri, poate la fel de putin prosperi ca si noi sau mai nevoiasi, fiind vorba in general de pensionari acum, in loc sa fie dirijati banii spre sanatate, asistenta sociala (reala, nu alocarea pentru conducatori de mertane care primesc ajutoare) si altele! Asta este problema fratilor! "Divide et impera!" are multe conotatii. Noi ne incaieram sustinand acelasi lucru de fapt - ca ne-am saturat sa mai fim jefuiti de politicieni si acolitii lor corupti - iar lichelele prospera! Cand vom auzi ca X - baron de Cocomarla, cu-ale sale palate, limuzine si iachturi, neputand sa dovedeasca plata contributiilor la stat pentru o avere estimata de n000000000 Euro a fost retinut si averea confiscata (sau macar poprita) vom putea spera! Pana atunci noi platim inca o taxa si alta taxa ... si o contributie ... si inca o obligatie colaterala (fondul scolii, taxa de salubritate 1 mc/luna pentru o firma de consultanta, taxa radio-tv pentru firme si cate si mai cate) ... si uite asa ajungem sa ne simtim lei, numai pentru ca le-am biruit si am supravietuit intr-o "jungla". Sa dea' Dumnezeu sa traiti mai bine! This post has been edited by adi_ar: 28 Apr 2007, 17:38 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
QUOTE(AlexU @ 28 Apr 2007, 15:31) si ai mei cu ce`s vinovati ca ai ramas tu cu buza umflata fara masina? ![]() mi`am luat eu cumva masina din banii tai? ![]() ps: tata si`a luat o dacie sh, ca n`avea chef sa stea la coada pt masina. o fi bine, o fi rau? ![]() Nu's vinovati absolut deloc,insa din banii depusi de ai mei s-a folosit exclusiv statul roman,prin intermediul CEC.Inteleg ca daca Maria-Sa Statul a binevoit sa nu isi onoreze obligatia fata de mine,cetatean cinstit,care i-am incredintat banii cu buna credinta,in speranta ca imi voi primi odata si odata masina aia nenorocita,inteleg ca tot statul sa binevoiasca sa isi achite obligatia.(cu 17 ani mai tarziu,desi in mod normal,o curte europeana sau alta instanta competenta l-ar fi obligat sa imi restituie banii integral,insa la valoarea lor actualizata) Iar eu ,ca orice cetatean de buna credinta,care am avut incredere in stat,nu ma intereseaza de unde scoate statul banii. Cu stima, D. Ps : Si 5000 de euro sau 3500,cat se vehiculeaza is o mizerie,raportat la 70.000 pe vremea aia.Valoarea indexata la zi este 420 de milioane. |
--------------------
Dacia
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
LUNI.....LA PRIMA ORA, ma duc sa imi deschid un cont in EUR. Pardon...deja am unul. O sa fac o depunere de 1000E pe acest cont. O sa astept o intarire cat mai mare a leului. O sa am pretentia ca atunci cand o sa scot banii sa primesc aceasi suma in lei care am pus-o luni. Sa va puna dracu sa nu fiti de acord cu mine ca cer de la stat diferenta de bani pierduta.
Deci ba, aveti o gandireeeeee.....sa zicem ca va inteleg pe unii ca sunteti subiectivi, ca numai 5000 de coco se falfaie acuma in fata ochilor vostri, dar macar aveti aveti bunul simt si nu ne mai jigniti inteligenta spunand ca merita lumea sa primeasca inapoi acei "bani munciti". Va rog frumos....nu sta in picioare treaba. Puteti scoate cate argumente vreti. Stiu si eu oameni care au stat cu banii acolo, ca...."poate poate". Nu inteleg de ce EU trebuie sa platesc pentru acel "poate poate" al lor. Nu va mai penibilizati sa "explicati" fel si fel de prostii. Chiar un coforumist a spus ca o parte din bani au fost scosi. A fost singura declaratie sincera de aici, si singura mutare desteapta in acel moment. Cine a si gandit si nu a stat ca un pui de vultur in cuib cu ciocu cascat sa le pice rahatul fix in gura de la stat, nu a pierdut acei bani. Visam atunci la democratie toti, libertate, bullshit si era de inteles ca Dacie intr-un scurt timp iti puteai lua fara sa astepti ani de zile pe liste, in conditiile in care erau stooooocuri de Dacii. Scoteai banii, mergeai la dilar sau cum ii zicea pe atunci si iti luai Dacie daca aveai toti banii. Cel putin la service-ul de pe Borsului din Oradea muuuult timp stateau Dacii noi una peste alta pe acolo (exagerez putin acuma), dar efectiv rugineau dacii pe acolo. Deci va rog, putin bun simt..... This post has been edited by driverx: 28 Apr 2007, 18:38 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Da domnu' driverx...la partea cu bun simtul ai dreptate...ce ar fi sa si aplici....
![]() Deci fara jigniri inutile ![]() PS - asta cu Daciile care stateau pana rugineau e tare rau..... |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
"Valoarea indexata la zi este 420 de milioane"
![]() La nivel de 1989 70000 lei = 4660 $ (curs 15 lei/ $) 420 mil=42000 RON=17073$ Nu e un pic cam mult pentru o Dacia 1300 ? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
chiar asa...
driverx,ai si tu dreptate...partial! This post has been edited by a4tech01: 28 Apr 2007, 19:41 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(BOG @ 28 Apr 2007, 19:57) Deci am spus-o cam plastic, si am recunoscut ca exagerez putin, dar este cat se poate de adevarat. Daca si asta e greu de inteles, sau e nevoie de explicatii suplimentare..... Vad ca bati tare pe contractele alea. Eu nu o sa fac afirmatii pe partea asta deoarece recunosc ca nu detin informatii pe baza carora sa emit idei ca lumea, inca taaaare se discuta de existenta si forma acestor contracte, dar oricum ar fi aceste contracte taaaaare m-as indoi ca contractele sunt in asa fel facute astfel incat statul se obliga sa suporte diferentele cauzate de inflatie....taaaaaare m-as mira sincer sa fiu...... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:55 |