dacia logan rulllzzzzzzz
![]() ![]() ![]() ![]() |
dacia logan rulllzzzzzzz
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
![]() |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Mare smecherie ... s-a rupt si gata ... asta e ...
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
CGB |
![]()
|
dar....intrebarea care sta pe buzele tuturor este : De ce s-a rupt?
daca era bmw io cred ca nu se rupea ![]() This post has been edited by cristib: 13 Dec 2006, 15:00 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Aici e zona de clipuri nu de disctutii tehnice, poate ca luat o gura de canal ... si atunci trebuia sa fie autobus sa nu se rupa ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.379 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(cristib @ 13 Dec 2006, 15:00) dar....intrebarea care sta pe buzele tuturor este : De ce s-a rupt? daca era bmw io cred ca nu se rupea ![]() Pai era normal sa nu se rupa .... ca BMW are tractiunea pe spate, deci nu are planetare ![]() Probabil ca a iesit, greu de crezut ca s-a rupt...mai ales daca a fost prin service si au uitat aia sa pune stiftul.... ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 November 06 ![]() |
Se mai intampla .
![]() |
--------------------
renault
renault
2006
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
se intampla si la case mult mai mari....credeti-ma pe cuvant....
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Daciistul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 8 December 06 ![]() |
..se rupea si la bmw la ce drumuri avem ...uite un saxo-http://www.youtube.com/watch?v=zPRLFj5olM0
|
--------------------
---
---
---
- ---- Renault locul 25 in topul fiabilitatii.........................
|
|
alyg7 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 10 December 06 ![]() |
lasa ca sa intamplat si la HUMMER H3 ca le-a chemat in service sa le repare ca le cadea rotile
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(cristib @ 13 Dec 2006, 15:00) Ete flosc, de Q7 ai auzit?! ia si citeste pentru informare http://accident-audi-q7.skynetblogs.be/ nu de alta dar sa nu mai faci constatari ca si cea de mai sus. ![]() QUOTE(cj98czh @ 13 Dec 2006, 15:06) Pai era normal sa nu se rupa .... ca BMW are tractiunea pe spate, deci nu are planetare ![]() Chiar nu au planetarele nici o vina vis-a-vis de ce s-a intamplat acolo, acolo a cedat pivotul inferior, existent si la orice BMW ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
pivot inferior bulit rupt sigur...., sau desprins.
umbla un zvon prin targ cum ca ar mai fi ceva cazuri la logan. E doar un zvon , nu confirm. iar din ce vad eu la Q7 , pare fuzeta sparta... ce inseamna masina ieftina domle.. This post has been edited by david79: 13 Dec 2006, 22:28 |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Am vazut si eu 2 exemplare: unul in Galati si altul pe E85. I s-a rupt roata chiar in fata mea.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Q7 sau Logan?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
CGB |
![]()
|
Q7 normal !!!! doar n-o sa cada rotile la logan
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Am vazut eu si BMW X5 cu suspensia fata rupta...asa din senin. Cat despre acel AUDI Q7 la care i s-a rupt fuzeta...si exemplele pot continua.In concluzie: necazuri se intampla si la ,,case mari''.
![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Mare brinza.Ieri am vazut un Mercedes cu roata rupta exact ca la Logan.Doar ca era pe dreapta.
PS:Si cind ma gindesc ca pe unde si-a rupt roata mertanul eu umblu aproape zilnic .... |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
am vazut si eu cu ochii mei aceiasi problema la un pejo 407 in bucuresti. a patit-=o cand a trecut peste niste linii de tramvai
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
- IS-07-MAN Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Este un clip pe net cu un Hummer H2 care merge pe teren offroad si i se rup ambele roti... Eu nu sunt fan Logan absolut deloc, dar sa comentati masina ca e "proasta" si ca "nu s-ar fi intamplat la alta" cand e clar vorba de un accident la care nu-i stiti circumstantele, mi se pare putin deplasat. Daca o patea din senin mai intelegeam comentariile.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
QUOTE(A l e x @ 15 Dec 2006, 12:04) ...dar sa comentati masina ca e "proasta" si ca "nu s-ar fi intamplat la alta" Nu stiu daca te referi la ce am scris mai sus, dar hai sa ma justific totusi. N-am spus eu ca masina ar fi proasta (o am de 1 an si n-am ce sa-i reprosez). Ma asteptam, la vederea filmuletului, sa apara "expertii", degraba varsatorii de singe de Logan nevinovat. |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
E cam clar ca nu la tine ma refeream, ci la cei care au spus ca la BMW nu se rupeau si altele..
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Hai incepeti si voi iar cu fuzeta, nu v-ati saturat de acest subiect? pina si cei de pe dwc l-au epuizat...dar cine a pus acest clip, nu stiu de ce mai intreb, un fan logan...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
pentru tipul cu bmw-ul care nu se rupe... nu as vrea sa fiu rautacios tinand cont ca nici eu nu stiu ce s-a intamplat cu roata Loganului dar facem o incercare tu vii cu bmw-ul si eu ma angajez sa vad daca se rupe. de accord ?
|
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
CGB |
![]()
|
s-o fi rupt la hummer, la audi, la mercedes....la logan nu mai zic, dar la bmw nu se rupe.
continuati va rog... ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Ignoranta e o binecuvantare pentru unii.
Ce va luati de bietul om, e si el un biet pasionat de BMW si crede si el ce vrea sa creada orice pasionat ca masina lui preferata e indestructibila. Nu-i nimic nou nici in disputa asta, daramite in accident. Acum, serios, demonstram prin metoda reducerii la absurd. Presupunem ca Logan ar fi asa de prost pe cat spune gura hâdă a târgului. Rezulta de aici ca toate exemplarele sunt proaste si ca toate se strica la tot pasul. Li se rupe la toate roata stanga (sau dreapta, dupa cum bate vantul) si prin urmare la tot pasul vedem Loganuri trase pe dreapta cu roata rupta dom'le. Daca suprapunem si faptul ca Loganul a fost cel mai vandut autovehicol din tara asta si nu exista strada pe care sa nu fie un Logan parcat rezulta ca toate masinile din tara asta au rotile rupte si pe toate strazile sta cate un Logan tras pe dreapta cu o roata rupta. Cum nu e adevarata concluzia trasa pe urma presupunerii rezulta logic si stiintific ca presupunerea facuta e falsa. Mai lasati-ma anti-daciotilor... Dacia e si ea o masina ca toate celelalte. Nu mai cautati paiul din ochiul vecinului si vedeti-va de barnele din ochii dumneavoastra. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
cunosc si eu 2 loganuri cu pivotu rupt deci cred ca e rgula
sper sa nu se rupa si la a mea ![]() ![]() ![]() |
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Luati-va BMW ca ala e bun
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Mai bine ziceti Doamne fereste!
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
doamnee...cat de prost e loganu asta...pe ce-am dat 10.000 euro....nu pot sa cred...maine il vand.....
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
ptr_ionutz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 21 August 06 ![]() |
puteai sa-ti iei si una mai buna cu 10000 E
![]() |
--------------------
Dacia 1310/BMW E46
Dacia
1985 1310TX
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 01:22 |