Schema instalatiei electrice dacia 1310, am nevoie de documentatie
![]() ![]() ![]() |
Schema instalatiei electrice dacia 1310, am nevoie de documentatie
asac |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 21 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
sadf
asdf
asdf
|
|||
Tonyus |
![]()
|
![]() Simply clever... Group: Members Posts: 211 Joined: 12 April 04 From: Oradea ![]() |
Totusi ce an,model cauti?
Ai folosit functia "cautare"? |
--------------------
Skoda
Fabia Combi 1.4 16v
2002 "A te certa pe internet (forum) e ca si cum ai participa la un concurs de retardati; chiar daca ai sa castigi, tot retardat ramai!"
COPYRIGHT LIVIU Subscriu... |
|
asac |
![]()
|
pai mar interesa modele pana in 2000 daca ai putea sa ma ajuti
ps: am cautat pe forum aici si nu am gasit ce mar interesa pe mine. This post has been edited by asac: 27 Apr 2007, 16:06 |
--------------------
sadf
asdf
asdf
|
|
Tonyus |
![]()
|
![]() Simply clever... Group: Members Posts: 211 Joined: 12 April 04 From: Oradea ![]() |
ia vezi aici:
P.S.:un sfat bun :chiar foloseste functia cautare,eu asa am gasit schemele.Sper sa te ajute,daca nu specifica ce te-ar interesa?Nu e mare operatie pe creier instalatia de Dacie This post has been edited by Tonyus: 27 Apr 2007, 16:42 Attached thumbnail(s) electric_1.jpg ( Size: 235.78k ) Number of downloads: 684 electric_2.jpg ( Size: 218.91k ) Number of downloads: 761 Photo_015.JPG ( Size: 431.23k ) Number of downloads: 763 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi 1.4 16v
2002 "A te certa pe internet (forum) e ca si cum ai participa la un concurs de retardati; chiar daca ai sa castigi, tot retardat ramai!"
|
asac |
![]()
|
man super ce ai gasit... dar mai am o intrebare... daca ai si codul culorilor de la instalatia electrica de exemplu daca iau o instalatie din magazin noua ... sa gasesc si sa inteleg din prima pentru fiecare fir unde trebuie sa ajunga in functie de coloristica lor...
PS: eu am cautat dar nu am gasit... si sunt nou pe forum... stiu care e treaba prea bine cu forumul asta This post has been edited by asac: 27 Apr 2007, 17:02 |
--------------------
sadf
asdf
asdf
|
|
Tonyus |
![]()
|
In primul rand bine ai venit!
In al doilea :scrie in legenda fiecarei poze (in ultimele randuri) codul culorilor.Dar totusi ce masina iti da tie de cap (an fabr.,model,tip bordului)? |
--------------------
Skoda
Fabia Combi 1.4 16v
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
am montat doua pina acum este simplu fircare spune aproximativ unde se duce instalatia(cea de fata) se introduce din interior spre motor faruri etc iar cea de spate merge dispre porbagaj spre iterior
daca ai probleme te pot ajuta pe forum si voi incerca sa te ajut ![]() This post has been edited by bygy007: 27 Apr 2007, 20:22 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 16:22 |