Cheie - inchidere centralizata - Dacia Logan, Mi s-a rupt butonul cu 'lacatelul inchis' de pe che
![]() ![]() ![]() |
Cheie - inchidere centralizata - Dacia Logan, Mi s-a rupt butonul cu 'lacatelul inchis' de pe che
tomycta |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 18 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4
- CT-57-VTC
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In targ in Buc se gasesc seturi de chie cu rf, 25 ron setul (una cu rf, una fara).
Si schimbi doar carcasa, nu si placa. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tomycta |
![]()
|
sal
iata cum arata cheia : loganah3.th.jpg ce inseamna "cheie cu RF" ? placa = placa care are montat pe ea un "cip" ? Nu sunt din Bucuresti, ai putea sa imi iei tu cumva si sa mi le trimiti prin posta romana, in caz ca nu gasesc la mine in oras ? mersi! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4
- CT-57-VTC
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
gasesti la tine in oras, dar nu la 20 ron setul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
pai ala de deskidere e normal sa fie ingropat ca asa e de felul lui , ca sa evite deschiderile din greseala...
iar ala ptr inchidere nu stiu ce sa zic? ai gheare? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
giani03 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 30 May 06 From: Tg. Mures ![]() |
am eu cheie daca vrei dar trebuie codata din cate stiu
|
--------------------
Renault
Safrane 3000 V6
1993
- MS 61ANI
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Schimba placuta lui in carcasa ta si gata.....numai cele noi trebuie ,,invatate" de calculatorul masinii
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tomycta |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4
- CT-57-VTC
|
|
gean1man |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 23 December 09 ![]() |
nu cred ca se potrv
|
--------------------
dacia
logan
2005 1.4
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In doi ani cred ca daca o lua si la pila si tot o potrivea...
Mai uitati-va si voi la data postarii. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
Salut, se pare ca am probleme cu contactul in sensul ca mi se cam blocheaza cheia. Ieri am avut ceva emotii deoarece nu mai puteam roti cheia in contact insa am reusit pana la urma.
Aveti idee cam cat costa un contact si setul de incuietori pentru usi/portbagaj? Trebuie schimbat si antidemarajul (sau cum s-o numi)? Multumesc. PS: Logan 1.4 din 2005 in caz ca o avea vreo relevanta. |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
volanu era blocat ?
vezi ca e normal trebuie miscat unpic de el ca sa il deblochezi si sa rotesti cheia usor . |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
Multumesc de raspuns, banuiesc ca la cei 140.000 km facuti cu masina mi-am dat seama ce e normal si ce nu.
|
--------------------
.
.
.
|
|
marius.b |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 May 10 ![]() |
sall all am avut si eu probleme cu cheia dela logan si am fost la un baiat care are atelierul la sincai coltz cu tineretului langa posta in 5 min mia programat o alta cheie de care sant foarte multumit e foarte prompt si are preturi foarte bune in speranta ca va e de folos apelatil cu toata increderea
|
--------------------
ford
ford focus
- b-31-mar
|
|
sebibv |
![]()
|
Sustinator al industriei romanesti! Group: Members Posts: 134 Joined: 16 August 09 ![]() |
Salut,
Pare cam stupida intrebarea mea, insa, exista cumva vreo carcasa (evident neoriginala) astfel incat sa pot sa integrez telecomanda de la alarma (astra 100) in carcasa cheii de la logan? Asta ar insemna ca cineva ar trebui sa fi turnat altfel de carcase...desi nu cred...mrita sa intreb ![]() |
--------------------
Dacia
Logan PH2
2010
|
|
MRemus |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 2 January 12 ![]() |
mi s a rupt si mie butoanele la chia orginala. poate cineva sa mi spuna si mie cum si cu ce a desfacut telecomanda?
|
--------------------
Logan
1.4
2006
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cu surubelnita , are un surub pe spate
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Salutare. Mie mi s-a rupt cauciucul de la butonul deschis si l-am amanat cam mult pentru schimbare. Si inevitabilul s-a produs in sfarsit. Am reusit performanta sa rup si butonelul mic de pe chip. Aveti idee daca prin targ gasesc chipuri de cheie goale ? (zic prin targ pentru ca stau relativ aproape)
|
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Incerc si eu sa reinvii acest topic. Am aceeasi intrebare ca Apolodor. Poate cineva sa ma ajute cu un raspuns? Multumesc!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
1. Cumperi butonul si il inlocuiesti pe placa.
2. Cumperi o cheie noua cu butoane si chip si o programezi pe masina (UCH poate memora maxim 3 chei parca) |
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Mersi de raspuns.
Butonul se poate cumpara? Unde il pot gasi? Cit costa cheia cu chip? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Buton de schimb gasesti pe la magazinele de electronice sau pe site-urile de licitatii (nu dau nume). Pret: intre 3 si 10 lei, in functie de vanzator.
Cheia noua cu tot cu programarea ei costa undeva pe la 150 - 200 lei. This post has been edited by robbie_ro: 4 Sep 2015, 12:40 |
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
Daxx |
![]()
|
Multumesc mult!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
marian_ariciuc |
![]() ![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 322 Joined: 6 May 10 From: de obicei, acasa ![]() |
are cineva idee daca UCH-ul stie de telecomanda cu 3 butoane? se poate programa cheie cu 3 butoane pentru functii noi?
nu m-am plictisit de logan.... |
--------------------
DACIA
Logan
1.6 16V E5 Vand modul inteligent de geam pentru logan 1 si 2 si alte...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:57 |