Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
![]() ![]() ![]() |
Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
paulica |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|||
cristi100 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 6 May 06 ![]() |
Salut.Intamplator ma uitam pe internet de niste mp3 playere si deodata am vazut un pachet pt dacia logan destul de interesant ce cuprinde:mp3 playere Pioneer DEH-2800MP , difuzoare DLS B5 , DLS 225 (ambele 13 cm ).Pretul este de 819,90.Are cineva acest sistem ? merita?
Link: ![]() This post has been edited by cristi100: 9 May 2006, 10:05 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
- b xx xxx
|
|
lupu86 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 5 April 06 From: arad ![]() |
stie careva..cum suna difuri magnat de 16 cm.?vreau sa pun in spate la golan o pereche. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/MA...ull_Power_1620/
|
--------------------
Renault
Megane III Grandtour
Bose Edition 2012 1.6 dci 130
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 April 06 ![]() |
salut all !
mi-am luat de la flanco HU alpine 9845 ... prima impresie : se aude mult mai bine , sunt destul de multumit ! acum ce am mai observat ... am facut un CD cu testere de bass si cu benny benassi ... masina imi face ca toti dracii , zdrangane , paraie .. vibreaza ! momentan raman cu difurile din fabrica pt ca nu am bani ... dar cand imi voi lua altceva mai bun calitativ , presupun ca o sa vibreze si mai tare ! voi cum a-ti izolat acustic usile ... si portbagajul ! |
--------------------
dacia
logan
(Oo=oO) p88rs2 + Spl Dynamics + stp + odyssey
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
aluband.. tin sa spun ca am antifonat destul de serios (am pus poze mai demult la topicul antifonare - aluband pe interiorul fetei exterioare, aluband pe fata interioara astupand toate gaurile aproape complet, apoi burete intre fata de plastic si tabla) usa din stanga fata, iar pe dreapta fata am lasat-o cum era, neantifonata.
rezultatul este minim dpdv al sunetului difuzoarelor, am difuzoare infinity ref6505 (16,5cm). poate cel mai usor de observat este ca s-a atenuat rezonanta fetei de plastic pe anumite frecvente datorita buretelui ce o tine apasata. n-am facut teste foarte avansate, sunt sigur ca sunt si alte imbunatatiri dar nu sunt atat de evidente , gen 'rupe basu acum'.. consider ca e o operatiune de efectuat pentru perfectionisti.. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
multumesc frumos de sfaturi bassfreak !
|
--------------------
dacia
logan
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
shokaliptiku |
![]()
|
pt. bassfreak : ce am citit acolo imi da de inteles ca pe voi va interesat minimalizarea zgolotelor exterioare si cele produse de motor atfel incat sa se auda cat mai putin in interiorul masinii !!!
pe mine mar interesa o metoda prin care as minimaliza vibratul usilor atunci cand dau ceva mai mult volum ! ... mam mai gandit la ceva ... si vreau parerile voastre daca se poate : - daca incerc sa izolez usa cu pasla sau burete de antifonare sau ... filtrul de la hota ( nu stiu exact cum se numeste ) ce rezultate obtin !? |
--------------------
dacia
logan
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea este ca obtii ca rezultat un mare zero barat.Singurul rezultat obtinut prin metodele astea va fi o usa ruginita,intrucat buretele,pasla,sau ce absorbante mai pui tu pe acolo,vor mentine apa in permanenta,tu decizi.Bafta
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
DeusX |
![]()
|
![]() Pilsener Group: Members Posts: 241 Joined: 19 March 06 ![]() |
Io am o Dacie 1310 (berlina) din '97 care are toata tablaria e antifonata, adica are un strat de vopsea pe interior mai groasa, care arata de parca ar fi fost stropita (multe forme de bule mici). Pot zice ca din interior nu se aude deloc vajaitul masinilor ce vin din sens contrar la drum lung. Muzica nu am in ea asa ca nu stiu cum s-ar auzi.
Parerea mea e ca vibraitiile tablei sunt de neevitat. Vibreaza orice masina, de la trabant la passat la unde joase. |
--------------------
-
-
-
- - Qashqai 1.3 140 (2018)
Micra 1.0 100 (2018) |
|
hudy4speed |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 May 06 ![]() |
am si ieu o antrebare.pe unde trag cablu de la baterie la amplif?
|
--------------------
dacia
logan
- SM-82-HDC
|
|
andur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 1 March 06 ![]() |
QUOTE(lupu86 @ 9 May 2006, 15:06) stie careva..cum suna difuri magnat de 16 cm.?vreau sa pun in spate la golan o pereche. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/MA...ull_Power_1620/ Nu te baza pe cei de la Be-loud, sunt total neseriosi. M-au tinut 3 saptamani pentru niste boxe pe care nu le-au adus niciodata. Incearca aici http://www.marisgroup.ro. Au preturi bune la difuzoare. Trebuie sa te duci acolo. O statie, de la Mall-ul din Drumul Taberei, pe linia lui 8, 35 spre Frigocom. |
--------------------
Dacia
1300
- xxx5xx
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Parerea mea e sa fugiti de Blaupunkt. Nu mai este ce a fost odata.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Difurile Magnat sunt acceptabile ca pret si calitate. Eu am pe masina de 13, si vreau sa le schimb cu unele de 17, dar tot Magnat.
|
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
shokaliptiku |
![]()
|
multumesc pentru idei !
tedy : alta metoda decat aluband nu exista ... ma refer la ceva mai ieftin ( nu dynamat de 2 juma ) ... !? si am o intrebare : un site cu difuri alpine daca stiti ! pls multumesc !!! |
--------------------
dacia
logan
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
www.caraudioshop.ro
|
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
respect kurupt !!!
![]() This post has been edited by shokaliptiku: 10 May 2006, 22:49 |
--------------------
dacia
logan
|
dbk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 19 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Vreau sa-mi pun boxe pe fata pe un logan ambiance si vreau sa va cer parearea: care ar fi cea mai buna alegere:
-sony xf 1334 http://www.domo.ro/produs.php?id=P:3640 sau -m'n'c' scuba 3731 http://www.olmarshop.ro/product_info.php?m...products_id=744 Nu stiu prea multe despre m'n'c' dar am impresia ca se limiteaza doar la fabricarea de difuzoare auto si asta imi da ceva mai multa incredere ca ar fi mai profesionisti decat sony. Dar totusi specificatiile tehnice ale mnc-urilor sunt mai slabe decat ale sony-urilor. mnc 100 W (muzical), 60-20.000 hz sony 160 W (muzical), 30-25.000 hz Deci pe hartie sony ar parea net superior. Apropo, stie cineva care este puterea rms la mnc scuba 3713 pentru ca nu reusesc sa o gasesc nicaieri? |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci ambiance
05.2006 VW Passat 1.9 tdi 131 cp, 6 trepte, highline 2001
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
MNC fac si playere, amplificatoare, woofere - tot tacamu'. Puterea reala nu o dau nici la ei pe site dar poti sa intrii ca sa-ti faci o idee.MNC
|
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
dbk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 19 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc apolodor...sa inteleg ca sunt unguresti?
Ideea e ca mnc-urile le pot lua mai ieftin de la un prieten (in jur de vreo 700k).Nu e mare diferenta fata de pretul din magazin sau fata de pretul sony-urilor dar ma gandeam ca sunt ceva mai performante decat cele sony. Le-am vazut cum arata in realitate si mi-au placut + ca mai au si un filtru atasat (crossover parca se numeste, dar nu sunt sigur), ceea ce la sony nu cred ca se pune din fabrica. Insa faptul ca ar putea fi facute in Ungaria si + ca nu prea gasesti informatii despre ele pe net, in afara de site-ul oficial, ma cam ingrijoreaza |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci ambiance
05.2006 VW Passat 1.9 tdi 131 cp, 6 trepte, highline 2001
|
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
QUOTE(lupu86 @ 9 May 2006, 15:06) stie careva..cum suna difuri magnat de 16 cm.?vreau sa pun in spate la golan o pereche. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/MA...ull_Power_1620/ nu le au pe stoc, sunt ok, la fel si Mac Audio 16.2 dar sunt de negasit, eu le urmaresc de mai bine de o luna... |
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Intreb si eu, pentru cei cu statie si tun de bas. Imi montez si eu maine statia si tunul si vreau sa stiu voi pe unde ati pus cablurile pentru HU si pentru baterie??
|
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Tragi firele direct de la baterie,intepi garnitura de cauciuc prin care intra instalatia masinii,le cobori pe langa uch la nivelul pragului,desfaci chederul pe partea soferului,le bagi pe acolo frumusel,au loc.Asa le-am tras si eu si stau la fix.Sa ai grija sa nu le presezi cu ceva pe undeva,ca risti un scurt.Neaparat sa pui siguranta de 30A pe plus chiar langa baterie.Bafta
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Mersi mult!
![]() Si cablu RCA care vine in HU? This post has been edited by BAD_MF: 11 May 2006, 20:22 |
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
tedy |
![]()
|
Cablurile RCA le tragi frumusel pe sub mocheta,pe langa tunelul central,pe mijlocul masinii,pana la bancheta spate.Drept,fara sa le bagi prin praguri,alea daca merg pe la baza tunelului nu te deranjeaza cu absolut nimic.Le bagi pe sub bancheta spate,cu grija sa nu stea ceva presat pe ele si gata,ai rezolvat-o.Bafta si rabdare multa,ca sa iasa treaba ca lumea
![]() |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
tedy |
![]()
|
Apropo de boxe.Stie cineva vreun cod sau model de tweetere pe forma stalpului fata?Eventual si magazinul.Vreau asa ceva,dar exclus dezmembrari,nu vreau obositele altuia.Multumesc anticipat
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
QUOTE Multumesc apolodor...sa inteleg ca sunt unguresti? Ideea e ca mnc-urile le pot lua mai ieftin de la un prieten (in jur de vreo 700k).Nu e mare diferenta fata de pretul din magazin sau fata de pretul sony-urilor dar ma gandeam ca sunt ceva mai performante decat cele sony. Le-am vazut cum arata in realitate si mi-au placut + ca mai au si un filtru atasat (crossover parca se numeste, dar nu sunt sigur), ceea ce la sony nu cred ca se pune din fabrica. Insa faptul ca ar putea fi facute in Ungaria si + ca nu prea gasesti informatii despre ele pe net, in afara de site-ul oficial, ma cam ingrijoreaza Nu sunt unguresti sunt facute in china exact ca SAL care este un "brand" unguresc facut tot in china... |
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
QUOTE(kurupt @ 11 May 2006, 23:07) Nu sunt unguresti sunt facute in china exact ca SAL care este un "brand" unguresc facut tot in china... sunt facute de unguri in fabricile din china asa cum fac toti, toate se fabrica in china, greu vei gasi ceva facut in europa,, poate doar blaupunkt. Si apropo de sal am eu 2 tuburi de la ei si nu lea-s schimba.... |
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
andur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 1 March 06 ![]() |
Are cineva Sony Xplod CDX-GT500? Cum se aude? L-am gasit la 5.700.000. Il pun cu niste Magnat Car 3. La banii astia nu am gasit altceva. Clarion, Alpine...sunt mai sus ca pret si cred ca nu e diferenta mare. Pareri, sfaturi?
|
--------------------
Dacia
1300
- xxx5xx
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
pioneer nu merge in banii astia?
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
DeusX |
![]()
|
![]() Pilsener Group: Members Posts: 241 Joined: 19 March 06 ![]() |
De banii aia (5.7 mil) poti lua Kenwood KDC-W4031 sau KDC-W5031 (al 2-lea, fata de primul, are flipdown). Ambele sunt cu apmplif de tip MOSFET, 4x45 parca, RDS, mp3, wma etc. Se aud super bine si arata OK.
|
--------------------
-
-
-
- - Qashqai 1.3 140 (2018)
Micra 1.0 100 (2018) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 02:07 |