Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
![]() ![]() ![]() |
Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
parpanel |
![]()
|
||
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|||
shokaliptiku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 April 06 ![]() |
prindete de unul din suroabele centurilor ! curata bine locul inainte .. sa fie contactul lumea !!!
spor ! |
--------------------
dacia
logan
(Oo=oO) p88rs2 + Spl Dynamics + stp + odyssey
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
dino82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 1 May 07 ![]() |
salut. as vrea sa aflu care din urmatoarele alegeri ar fi mai bune.cele trei modele de mp3-playere si boxe sunt luate din catalogul de accesorii dacia
Kenwood MP3 KDC-W4534Y -boxe : KFC-1350S Kenwood Sony CDX- A251 C , boxe: XS- F1234 VDO 5404 MP3X , boxe : VDO SSP 1321. MI se par asemanatoare ca si functii....dar poate nu ma pricep eu si unul e mai bun totusi ca altul. Multumesc |
--------------------
Dacia
1310
1982
- bv36his
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Decat Kenwood MP3 mai bine Sony sau VDO,dar cel mai bine ai alege un Pionner e cel mai bun din toate.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Salutare tuturor,
Doresc sa-mi schimb HU stock de pe logan si sunt in impas sa aleg intre doua oferte: - Blaupunkt Valencia MP36 - Pioneer DEH-2900MP Rog urgent cunoscatorii sfatuiti-ma ce sa aleg. Boxe am sa pun: Blaupunkt GTX-132HP pe fata si Blaupunkt GTX-172HP pe spate. Oare sa pun tot de 17 cm si pe fata? Multumesc anticipat si astept sfaturile voastre. |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
clar pio !
... difurile pe fatza sunt impo ... te sfatuiesc sa pui 16.5 ... 17 cm pe fatza ... !!! ce vine din fata este important ! |
--------------------
dacia
logan
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Multumesc mult. Asa am sa fac.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
crising |
![]()
|
Mai insist si cer inca un sfat. Cum pot monta inele adaptoare pe usile fata? Trebuie sa renunt la oala de protectie? Si de unde pot procura inele adaptoare?
This post has been edited by crising: 23 May 2007, 11:09 |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(crising @ 22 May 2007, 19:27) Salutare tuturor, Doresc sa-mi schimb HU stock de pe logan si sunt in impas sa aleg intre doua oferte: - Blaupunkt Valencia MP36 - Pioneer DEH-2900MP Rog urgent cunoscatorii sfatuiti-ma ce sa aleg. Boxe am sa pun: Blaupunkt GTX-132HP pe fata si Blaupunkt GTX-172HP pe spate. Oare sa pun tot de 17 cm si pe fata? Multumesc anticipat si astept sfaturile voastre. vezi ca blaupunkt-uri gtx sunt si pe componente,pe fata asa as monta-cu tweeter-e la nivelul stalpilor.eu am vazut/aflat prea tarziu asta.totusi suna bine si asa. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
constructorul99 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 January 06 ![]() |
am montat un sony gt300s pe loanul meu pe difuzoarele originale ale masinii.ce boxe imi recomandati?ca nu mai imi place cum se aud.se poate monta subwoofer la modelul asta de sony?
|
--------------------
DACIA
LOGAN preference 1.6
- IS 78 XXX membru iesean
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
sony ul are 2 perechi de rca uri .. deci poti monta amp si sub !
calitatea sunetului .. este influentat in mod direct de HU ... eu pe difurile stok ale masinii am avut si alpine 9845 si pio deh40mp .. si eram multumit de cum se auzeau ... ceti pot recomanda in bani putini ... coustic ... mtx ... isi merita banii ! restul .. nu prea se merita fara amplificare si insonorizare ! numa bine ! |
--------------------
dacia
logan
|
crising |
![]()
|
Help!
Ieri mi-am schimbat si eu HU stock de pe logan cu un Pioneer DEH-2900MP si boxe tot pioneer. Multumit pana azi cand hu nu mai merge. deci cum s-a intamplat: HU functiona, ma dau jos din masina si deschid portbagajul. In momentul ala se face liniste. Hu functioneaza, afisajul sta aprins CD-ul in citeste dar in boxe nu se mai aude nimic. L-am inchis si deschis de cateva ori, i-am scos si fata dar nimic. Cand dau power se aude doar un pacanir scurt in boxele din spate si atat. Nu vrea sa se mai auda. sunt dezamagit. Rog sfaturi ce as putea sa verific sau ce s-a putut intampla, ce nu functioneaza? Multumesc. |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
Miky 48 |
![]()
|
![]() Taximetrist Group: Members Posts: 196 Joined: 1 March 06 From: Arad ![]() |
Verifica firele de la toate boxele, s-ar putea sa fie un scurtcircuit si sa intre HU in protectie. Am mai patit sa fie si boxa in scurt asa ca poti incerca si aceasta varianta.
This post has been edited by Miky 48: 7 Jun 2007, 12:44 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate+
- AR-99-JAF Nu te enerva! Nu stiu sa conduc!
|
|
crising |
![]()
|
Merci, asta am sa fac in dupa amiaza asta.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
webdevst |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 24 May 06 From: Iasi ![]() |
Intentionez sa-mi schimb si eu Radio CD-ul stock de pe Loganul meu Laureate +. Personal, m-am orientat catre Sony MEX-BT2500 care la Metro costa 560 RON.
Specificatiile aparatului, conform paginii produsului: # Streaming audio Bluetooth stereo (A2DP) # Apelare handsfree # Microfon încorporat # Unitate CD DRIVE-S pentru o calitate mai ridicată a sunetului # Ieșire de putere S-MOSFET 4 x 52 W # DAC (Convertor Analogic/Digital) pe 24 biți # 2 codec-uri (MP3/WMA) și redare CD # Intrare frontală Aux-in, pentru dispozitive audio portabile # EQ Lite (Egalizator cu două benzi) # Iluminare albastră a tastelor # Telecomandă IR de dimensiunea unui card, RM-X115 (inclusă) [ am facut bold caracteristicile care ma intereseaza ] Pentru ca voi sinteti mult mai priceputi decit mine, va rog sa ma ajutati cu citeva raspunsuri la aceste intrebari: - este aparatul compatibil cu mufele de conectare ale Loganului? - daca voi conecta un telefon capabil BT la aparat, se va auzi convorbirea in boxe? ![]() - parere generala asupra alegerii? - ce boxe ar face impresie auditiva excelenta cu acest aparat? Astept cu interes raspunsurile voastre [... daca's favorabile, miine l-am si luat!] ![]() 8 Jun 2007, 15:50: Gata, l-am luat, luni il montez la reprezentanta din Iasi, Caremil Bucium. This post has been edited by webdevst: 8 Jun 2007, 15:50 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate+
- IS-75-XXX Violence is the last refuge of the incompetent. Isaac Asimov
|
|
webdevst |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 24 May 06 From: Iasi ![]() |
Cum s-ar auzi cu boxe:
- fata Pioneer TS-G1349 [ 89.9 RON la Media Galaxy ] - spate Pioneer TS-G1749 [ 109.9 RON la Media Galaxy ] ??? |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate+
|
|
handi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 17 May 06 ![]() |
Vreau sa va intreb ; rezista altenatorul si/sau puntea redresoare la un amplif mare de 1000W (4x250) ?
la 1000W are nevoie de un curent de aprox. 80A |
--------------------
LOGAN
DCI
- 5435hd555
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Cu mult mai mult de 80A, poti sa uiti subiectul!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
handi monteaza un condeu maricel sau un deep .. si ai rezolvat problema !
mai da niste detalii .. ce masina .. ce alternator ce baterie ! numa bine ! |
--------------------
dacia
logan
|
handi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
LOGAN
DCI
- 5435hd555
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
deep cycle este o baterie care o poate inlocui pe cea a masinii avand proprietatea de a furniza cantitati mari de curent in perioade relativ scurte de timp ! aceste baterii sunt special concepute pt sisteme audio care consuma foarte multi amperi !!!
This post has been edited by shokaliptiku: 11 Jun 2007, 07:27 |
--------------------
dacia
logan
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Nu mai bateti campii!
- 1000 W adevarati, chiar daca este "peack power", inseamna o putere instalata care depaseste capacitatea instalata pe orice masina de serie! - condensatoarele, "deep" si ce mai vreti voi sunt "magazii" de energie electrica toate dar nu asta-i problema, adica nu puterea instantanee pentru durate scurte! LE: ... adica rezolva problema distorsiunilor care apar eventual, datorita rezistentei interne mari a "sursei" in ansamblul ei, respectiv la cresteri "abrupte" de consum, specific bass audio, debiteaza rapid curentul de care are nevoie statia pentru a nu intra in limitare. Ca sa intelegeti: Un demaror functioneaza 2-5 sec, deci o baterie poate debita 5-600 A (600Ax12V=7200W) pentru antrenarea lui iar dupa aceea se reincarca in timpul rularii dar alimentarea unui consumator "continuu" cum este o statie, chiar daca puterea medie absorbita este 1/4 din puterea maxima, tot are nevoie de "cineva" - alternator, care sa-i furnizeze acea putere continuu, pe langa consumatoriii normali ai masinii. Nici nu mai are rost sa fac calcule aici despre ce sectiuni ce cabluri de alimentare este nevoie pentru asemenea puteri dezvoltate din 12V! Asemenea bricolaje genereaza incendiile "inexplicabile"! Instalati 4x25 sau 4x45W cinstiti, oricum mai mult decat ai nevoie intr-o masina si asta respectand recomandarile pentru sectiunile de cablu! PS Daca pe cutia unor statii din targ scrie 1000W sa nu va faceti iluzia ca asta-i puterea statiei!!! This post has been edited by adi_ar: 11 Jun 2007, 08:10 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
pitucris |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 30 March 07 ![]() |
http://www.booster.ro/tv-dvd-auto/dvd-auto...-bluetooth.html. e frumos,bun zic eu si .... greu ma hotarasc sa mai iau unul.de 2 saptamani tot aleg si aleg.
|
--------------------
DACIA
AMBITION 1.6 MPI
MARTIE 2007
- secret
|
|
luci974 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 17 November 04 From: Suceava ![]() |
Pt. PITUCRIS
Uital!! Cuparati altceva, de firma. Toate acele produse produse sunt facute in china de firme total necunoscute. A am avut si eu un dvd asemanator si dupa instalare in secunda 2 am cautat client pentru el. ![]() Sunt super naspa finisate si lasa impresia de produs ieftin (nu ca n-ar fi) Eu am avut modelul atasat- se gaseste pe net sub multe denumiri si ambalaje diferite!! Attached thumbnail(s) 55_32_dm_3502.jpg ( Size: 82.01k ) Number of downloads: 779 |
--------------------
Citroen
C4 1.6.......
......dupa 4 ani de Logan
- SV 10 EML
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Piraciuni. Cat ai dat pe el?
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
webdevst |
![]()
|
Intentionez sa imi montez pe fata un sistem Coustic CS652 sau DLS Classic B6A. Cum ambele modele au difuzoare de 16 cm, va intreb daca pierd garantia pe partea electrica daca le montez eu... Ma astept ca cei de la Dacia sa nu fie de acord sa imi monteze ei aceste difuzoare, pentru ca sint mai mari decit cele originale...
EDIT: oooooops.... circotasi mai sinteti... era vorba de 16 cm, imi cer scuze pentru confuzie... This post has been edited by webdevst: 12 Jun 2007, 09:16 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate+
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
16inch transformat in centimetri inseamna 40.64cm. unde bagi tu asemenea difuzoare?
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
shokaliptiku |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia
logan
|
webdevst |
![]()
|
Revenind la fondul problemei, pierd garantia pe partea electrica daca imi montez singur difuzoarele?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate+
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
teoretic da. practic nimeni nu s-a plans aici pe forum ca i s-a refuzat garantia pt asa ceva. dar daca nu montezi corect si strici ceva apoi duci masina la garantie sa ti-o repare iar aia se prind din ce cauza este, sa nu te astepti sa iti repare masina pe garantie. dar si atunci poti sa cazi la mica intelegere cu electricianul de acolo.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 05:31 |