Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
![]() ![]() ![]() |
Audio - Difuzoare, RCAS,RCD, amplif. si altele, tot ce tine de modificari audio Logan
VeNoM386 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|||
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
E mai scump de vreo 2 ori decat o solutie cu mp3-player de masina insa implica si reteaua wireless intre PC-ul din casa/apartament si cel din masina (exista varianta cu CardBus care e mai ieftina; au baietii si un mini-ITX cu CardBus) si un flash de 128MB - 512MB cu adaptor IDE pe care se pune Linux ca-i mai mic si-i gratis. Pentru extra spatiu se poate achizitiona mai tarziu un compact flash mai marisor de 1 - 2 - 4 GB (2 - 5 - 13 mil respectiv; placuta care are CardBus are si slot de CompactFlash integrat).
Iese scump insa poti face apoi orice vrei de la aplicatii de securitate la divertisment. Ar fi faina ideea sa parchezi 10 minute sub balcon sau in fata casei ca sa-ti mai schimbi muzica din masina ![]() Un calcul simplut aducea o astfel de investitie in jurul valorii de 13 mil (cu tot cu componentele wireless de pe ambele PC-uri, Compact Flash, sursa auto, tot...). Cine te pune sa cumperi cutia lor. Cumperi doar componentele. Iese mai ieftin. This post has been edited by DigitalScribe: 17 Aug 2005, 08:34 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
zizo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 8 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Interesanta idee...
QUOTE(DigitalScribe @ 17 Aug 2005, 08:32) Unele lucruri care cred ca au fost neglijate la estimarea de mai sus. - amplificatrea sunetului - I/O = display / input device (detasabile / dar usor accesibile) - WIFI -> mai greu daca stai la bloc => cred ca un PDA e de preferat |
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate 4x4 DCI
- B XX XXX
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Ca si display, am vazut ceva interesant intr-o vitrina dintr-un magazin in Iasi. Un mini-TV LCD la pret foarte bun. Jucaria asta de mini-PC are TV-Out. Decat un cablu video din ala gros cu multe fire si greu de rasucit si de prelungit parca e mai usor cu un simplu cablu ecranat video. N-ai nevoie de rezolutie mare pentru aplicatii de genul asta deci n-ai nevoie de un display mare si scump.
Amplificarea pentru auto, daca nu-ti cumperi scule din alea ochioase si scumpe si pui manuta si-ti construiesti poate iesi foarte ieftina si performanta. Sunt amplificatoare de oricati Watti vrei prefabricate ieftine si bune si tot ce trebuie e sa le montezi in ceva finit. Cred ca ar exista si posibilitatea de a folosi amplificarea din aparatul din dotare insa ori implica o interventie electronica ori ai mufa intrare audiuo (si cred ca ai de la magazia de CD-uri probabil) si problema e ca si rezolvata. Daca pretentiile urca evident si pretul urca. WiFi bate 350 metri in camp deschis. Doar daca stai la etajul 10 sau mai sus poti avea ceva probleme sau daca ai parcat masina pe partea cealalta a blocului fata de in ce camera ai PC-ul. Adaptoarele de retea WiFi pentru PC au in general antena detasabila si se poate pune antena externa cu castig mai mare care sa dea afara la geam pe partea unde-i parcata masina in caz ca sunt probleme de receptie. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
zizo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 8 June 05 From: Bucuresti ![]() |
LCD - Indiferent ce display ai alege ... tu l-ai lasa in masina?
Amplificare - alternativa propusa de tine e valabila doar pentru pasionati/cunoscatori de electronica. (oamenii de rand trebuie sa mai scoata minim 200 USD) WIFI - 350 m in camp deschis si in acelasi plan vertical (forma de thor) daca esti dedesubt la 10 m nu mai ai semnal - daca treci printr-un geam distanta scade dramatic (nu mai vorbesc de ziduri betonate cu structura metalica) - antena externa inclusa la unele placi WIFI PCI/PCMCIA este limitata la max 1-1.5 m de cablu (pierderile pe cablu sunt f mari); orice solutie de antene cu castig mare aduc costuri suplimentare semnificative. Input device - tastatura? /touch screen? => Raman la convingerea ca un PDA cu un sistem GPS inclus (WIFI + cradle + toate cele) nu te duce la mai mult de 300 USD (eBay/second hand) sau 600 USD (nou) This post has been edited by zizo: 17 Aug 2005, 13:33 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 Laureate 4x4 DCI
- B XX XXX
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
Hmm... ca si cost da. PDA e mai ieftin.
Ca mic detaliu nici nu m-am gandit la ceva pentru toata lumea ci exact la pasionati si priceputi in ale electronicii / software-ului / PC-urilor in general. 200 de euro pentru un amplificator mi se pare ceva de strigat la cer. Pot construi ceva care sa sparga difuzoarele din dotarea Loganului la un pret de 5 - 10 ori mai mic si repet, poti folosi amplificarea RCD-ului care vine cu masina (daca e Ambition) sau RCAS-ului. Pe mine ma incanta varianta cu un mini-PC pentru ca meseria mea e de programator si mi-e mai usor sa fac ceva 100% custom (Linux sau WindowsXP). Ca interfatare nu ai nevoie de tastatura sau touchscreen. E mai usor de folosit o telecomanda universala si cu soft scris special (care se face extrem de usor din punctul meu de vedere) poti face orice vrei. LCD-ul poate fi luat la parasirea vehicolului sau integrat in masina pentru a nu fi usor de demontat. Spre exemplu Renault Modus are in loc de bord un LCD in consola centrala. Se incumeta cineva sa-l demonteze doar ca-i LCD acolo ? Daca nu esti pasionat PDA-ul e solutia mai simpla si mai ieftina. Pentru entuziasti si pasionati insa ideea cred ca poate fi dezvoltata in multe directii. This post has been edited by DigitalScribe: 17 Aug 2005, 14:12 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
Koro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 August 05 From: Constanta ![]() |
Salutare!
Sunt nou pe forum si, ca alti cativa de pe aici, in asteptarea mult-doritului sLogan. M-ar interesa in primul rand schimbarea radio-casetofonului si dupa ce am cautat cate ceva pe net mi-a sarit in ochi VDO-ul asta de la Be-loud: http://www.be-loud.ro/produse/CD-MP3_Player/VDO/CD_1604_MP3/ . As vrea sa stiu daca firma e serioasa (ma refer la be-loud) si daca ofera garantie (eventual anti-furt ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate azur
- CT xx XXX
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
N-am auzit in viata mea de firma "Be-Loud!"
![]() |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
drakool21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Be-Loud este un distribuitor...asadar nu se pune problema "cat de probate sunt produsele lor"...ei nu produc nimic, doar importa, vand si instaleaza...problemele pe care trebuie tu sa ti le pui sunt calitatea serviciilor de livrare si instalare, preturi in comparatie cu alti distribuitori si originea produselor...
eu nu am luat niciodata de la ei asa ca nu iti pot spune nimic concret, dar nici nu am auzit de ei pana acum 1 luna...poti eventual sa cauti pe cineva care a luat de la ei sa-ti spuna ce si cum... cat despre playerul care vrei tu sa-l iei...nu l-am auzit niciodata dar uitandu-ma la caracteristici nu imi inspira mai nimic...in schimb e destul de ieftin si probabil face banii pe care ii dai pe el... |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
1999 1,4l carburatie / 2006 1,4l TDi
- B-nn-XXX In Trance We Trust
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.635 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(drakool21 @ 18 Aug 2005, 16:48) cat despre playerul care vrei tu sa-l iei...nu l-am auzit niciodata dar uitandu-ma la caracteristici nu imi inspira mai nimic...in schimb e destul de ieftin si probabil face banii pe care ii dai pe el... La fel ca si masina pe care il monteaza. Aaaa si uitasem. M-am tot uitat si eu de mai multe ori la produsele lor de pe site. De fiecare data avea alt pret. ( acelasi produs ). repede isi adapteaza baietii pretul la variatiile Euro !!!! This post has been edited by ironickSQUAD: 18 Aug 2005, 15:57 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
drakool21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
QUOTE(ironickSQUAD @ 18 Aug 2005, 15:55) La fel ca si masina pe care il monteaza. Aaaa si uitasem. M-am tot uitat si eu de mai multe ori la produsele lor de pe site. De fiecare data avea alt pret. ( acelasi produs ). repede isi adapteaza baietii pretul la variatiile Euro !!!! Offtopic: O functie random poate fi secretul. Am vazut cu ochii mei (desi nu trebuia) o tabla excel de la o firma care vindea componente de calculatoare (nu mai exista firma aia acum) si in fiecare saptamana listau baietii preturile o singura data opoi faceau foto-copie la pagina listata. Rezultatul ? In fiecare luna erau alte preturi ! Ontopic: Nu zice nimeni nimic despre ideea instalarii unui mini-pc in loc de RCD/MP3/etc... ? |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.635 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu m-am uitat săptămănal . . .
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
drakool21 |
![]()
|
QUOTE Ontopic: Nu zice nimeni nimic despre ideea instalarii unui mini-pc in loc de RCD/MP3/etc... ? ma, daca ai bani la greu poti sa faci multe cu un mini pc...cel mai tare (zic eu) e sa fac din el un media-controller serios de tot...ii tragi un hdd de 100, un touchscreen de 17'' in bord, soft si drivere audio si video, 2-3 amplificatoare si un eq pt difuzoare si subwoofer si te-ai scos...dar...costa mult...si e destul de greu de facut...pana nu o sa se faca kituri de asa ceva ieftine si usor de instalat cred ca ramanem cu MP3,RCD,RCAS etc.... |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
QUOTE Nu zice nimeni nimic despre ideea instalarii unui mini-pc in loc de RCD/MP3/etc... ? Dupa parerea mea nu merita, sau mai bine zis eu nu as monta asa ceva in masina mea. De ce? Cand sunt in masina de obicei conduc, cand conduc ascult muzica, e mult mai simplu sa montez un mp3 player, care are iesiri rca pt amplif, are fata detasabila care rezolva problema furtului, e mai simplu de utilizat, e mai ieftin... Intrebarea mea este, la ce poti sa folosesti acel mini pc, in afara de a asculta mp3? |
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
drakool21 |
![]()
|
pai...poti sa legi la el si tv-tuner si radio-tuner si aproape tot ce vrei...plus ca unele au si posibilitati bluetooth si wi-fi...chestie super tare...poti de exemplu sa te dai pe net pe el...a facut fratimiu un mic proiect cu asa ceva...i-a pus un modul de voice-recognition, l-a legat la net si face search pe google la ce ii zici tu
![]() |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
|
|
kurupt |
![]()
|
Ok dar eu as prefera sa ma uit la tv acasa, pe un ecran normal, decat sa stau in masina si sa ma holbez la un ecran de cateva cm. Chestia cu netul e interesant dar ridica costuri suplimentare serioase [un celular capabil, cu un abonament pt internet care este inca destul de scump].
In fine masina pt mine este sa ma plimb cu el, nu sa stau in el si sa ma uit la tv sau sa navigez pe net. Cei drept ar fi util de ex pt copii care stau in spate, sa vizioneze un dvd, dar asta iar ridica costuri suplimentare [un dvd player pt masina, ecran suplimentar] Totusi este interesant idea, dar cred ca costul de realizare depaseste lejer pretul unei dvd player de masina + tv tuner + ecran TFT care se gaseste deja pe la 1200 lei [cel putin in Oradea] |
--------------------
Logan
Ambiance
|
|
drakool21 |
![]()
|
chestia cu netul nu implica nici un celular...exista EVDO de la zapp...se leaga foarte frumos prin usb si gata net...abonamentul nu e foarte scump...fratimiu lucreaza cu asa ceva si am avut ocazia sa testez un z010 si merge de rupe...transfer ~1MBps...face pipi pe astralu meu
![]() cat despre costuri suplimentare...am zis la inceput...costa de te rupe, da eu daca as avea bani as face asa ceva... |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
Cred ca adevaratele aplicatii care ar putea face mini-PC-ul ala diferit de alte solutii mai ieftine nu tin de ascultat muzica sau vazut filme.
mini-PC-ul e de fapt un mini-creier care doar el singur nu poate face mare lucru in afara de a afisa imagini pe un ecran, a genera sunet in difuziare si a raspunde la diverse intrari gen butoane/touchscreen/voce. Un creier intr-un acvariu adica. Posibilitatea de a comunica wireless e de exemplu tentanta. Parchezi masina sub geam si iti reimprospatezi muzica din masina cu ceva din serverul de acasa care are si el interfata wireless. Sau... invers, instalezi un webcam, niste senzori, microfoane eventual in masina si poti inregistra audio-video traseurile pe care le faci pentru a le putea revedea mai tarziu sau pentru a servi drept referinta pentru alti prieteni sau chiar pentru tine in caz ca ai uitat un anume drum. Posibilitatea de a avea conexiune wireless cu un computer conectat la internet (un server acasa sau la serviciu sau in puncte cheie) ti-ar da posibilitatea de a folosi telefonia/teleconferinta VoIP care este mult mai ieftina sau chiar gratis atunci cand se comunica PC to PC spre exemplu. Un taximetrist de exemplu ar putea primi comenzile pe un ecran si le-ar putea prelua tot din masina actionand interfata computerului fara sa se chinuie cu statii radio din secolul 19. Aceleasi accesorii audio-video ar putea functiona si ca masuri de securitate pentru masina. Te conectezi wireless la masina din parcare si arunci un ochi la ce se mai intampla in strada si/sau pe langa masina sau lasi PC-ul sa inregistreze atunci cand simte ceva ca e in neregula. Cu alte cuvinte se poate folosi pe post de alarma mai avansata. Astfel de masini dotate in felul asta ar putea functiona si ca o extensie a unui sistem de securitate citadin. In caz de eveniment si vine masina politiei in zona poate accesa anumite jurnale audio-video inregistrate de astfel de masini. Sa nu mai zic ca politia in sine ar putea beneficia de un astfel de sistem de comunicare wireless. In caz ca au de urmarit o anumita persoana pot primi informatii aditionale precum fotografii, date suplimentare, etc... Cu o interfata mai speciala cuplata la mini-PC se pot actiona diverse chestii din masina ori automat de un soft scris special pentru a raspunde la anumite chestii ori de la distanta prin interfata wireless (de acasa de exemplu sau de la laptop daca esti prin vecinatatea masinii) iar de aici fanteziile pot sa degenereze si intr-un sistem de pilotare automata a masinii. Evident... toate cu costurile aferente. Cred ca s-ar putea implementa si un sistem similar cu ESP daca am presupune ca mini-PC-ul primeste date suficiente pentru a gestiona franele independent si exista implementate pe vehicul acele sisteme hidraulice/electrice interfatate care sa-i permita controlul. Si ce-i mai important, orice aplicatie de genul acestora enumerate ar putea fi foarte usor imbunatatita, modificata si asa mai departe... extrem de usor dat fiind a e vorba de un PC relativ ordinar. Avantajele plusului de putere de calcul si usurinta de a face upgrade la soft fata de o aplicatie dedicata s-ar putea concretiza si intr-un sistem adaptabil care sa "invete" si sa optimizeze ceea ce face si controleaza. P.S.: Repet iar... ideiile astea pot fi implementate pe orice masina ... avantajul implementarii lor pe un Logan ar fi ca in caz ca ceva merge prost pierderile inregistrate prin distrugeri la elemente din autovehicul sunt mai mici. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
kurupt |
![]()
|
Celular sau modem, tot te costa banii iar la zapp am testat si eu netul, merge bine, dar te costa muult fata de rds unde platesc 9$ si am net nelimitat. Pai daca banii ar sta gramada si eu as face multe lucruri, dar din pacat stau prost asa ca raman la mp3 player, daca o sa am si masina odata...
Dar urez succes celui care incearca sa realizeze asa ceva. Eu personal as incerca sa demontez un laptop si sa montez in masina estetic, separat display-ul, undeva mai jos dvd romul, iar navigarea as realiza cu un buton rotativ [ce se foloseste si la bmw] ! Laptopul este un sistem complet, problema ar fi sa scrii un soft special. Sunt laptopuri SH la preturi destul de bune numai bune pt experiente ![]() |
--------------------
Logan
Ambiance
|
|
drakool21 |
![]()
|
da corect...pe de alta parte, mie nu mi se pare foarte mult zapp, avand in vedere ca platesc 30$/luna la astral
![]() in alta ordine de idei, dau o bere la cine pune un mini-pc sau ceva asemanator pe dacia, fie ea berlina,dsn,solenza,logan...serios, chiar mi-ar place sa vad asa ceva ![]() |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
Wireless nu inseamna neaparat celular sau provider de purtatoare care sa te coste.
Wireless e de exemplu si intre 2 placi de retea wireless (~2 mil lei bucata PCMCIA si ~ 2 - 3 mil PCI) intre 2 PC-uri. Sau o placa de retea wireless si un access-point. Dispare deci abonamentul si ramane costul de implementare. This post has been edited by DigitalScribe: 18 Aug 2005, 20:39 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
drakool21 |
![]()
|
"Wireless nu inseamna neaparat celular sau provider de purtatoare care sa te coste."
ma refeream strict la internet |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
QUOTE(drakool21 @ 18 Aug 2005, 20:42) "Wireless nu inseamna neaparat celular sau provider de purtatoare care sa te coste." ma refeream strict la internet Eu de exemplu am acasa un computer care merge 24/7 conectat la internet (nu zic providerul ca sa nu fac reclama... dar il stiti cu totii, vine prin cablu'). Cu 2 placi de retea wireless una aici la computer (e chiar computerul despre care vorbesc asta de pe care tastez) si cealalta in masina. N-am internet pe drum dar am in "oaza" din jurul blocului. In ce ziceam eu mai inainte se poate crea un sistem de "oaze" unde spre exemlpu masina politiei de care ziceam eu sa aiba acces la "retea". Trebuie si ei sa parcheze undeva masinile lor si pot fi strategic stabilite aceste zone si dotate cu acoperire wireless pentru a optimiza costurile de infrastructura... ca idee asta. Cat despre conexiune la internet pe drum... nici Zapp n-are acoperire grozava asa ca nu e neaparat o solutie perfecta Zapp-ul. Ca o paranteza, europenii parca au alocat recent o banda pentru comunicare inter-masini. Planul ar fi ca masinile sa poata comunica intre ele ca intr-o retea de computere in ideea de a putea pasa soferului informatii utile despre trafic in timp real, alerte (sunt unele detectoare de radar care pot receptiona astfel de alerte, mai mult in SUA insa si nu peste tot, legislatia locala e pestrita la ei in ce priveste detectorul de radar desi cea federala da voie detectoarelor). Eventual poate masina asista soferul in a opri in caz de impact cu masina dinainte sau in caz ca nu se respecta distanta minima si tot felul de chestii din astea, deci cam asta ar fi viitorul. Pentru o firma de transport de exemplu un astfel de sistem dotat cu GPS pentru a raporta periodic pozitia transportoarelor pe harta ar fi ceva bun. Poti jurnaliza datele, poti face statistici, poti lua apoi decizii de optimizare a operatiunilor si asa mai departe. Idei sunt multe iar intr-o lume care devine din ce in ce mai aglomerata informatia e putere. This post has been edited by DigitalScribe: 18 Aug 2005, 21:04 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
drakool21 |
![]()
|
QUOTE Pentru o firma de transport de exemplu un astfel de sistem dotat cu GPS pentru a raporta periodic pozitia transportoarelor pe harta ar fi ceva bun. Poti jurnaliza datele, poti face statistici, poti lua apoi decizii de optimizare a operatiunilor si asa mai departe. Idei sunt multe iar intr-o lume care devine din ce in ce mai aglomerata informatia e putere. fii linistit ca firmele mari de transport au deja sisteme cu gps pe camioane...oricum, sunt de acord cu tine...asta e viitorul...da mai e pana atunci ![]() |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
|
|
kurupt |
![]()
|
Si inca de cateva ani buni
![]() Nu mai poti minti seful tau ca stai o zi la vama, pt ca te vede exact unde esti [pana nu pui o galeata pe antena de GPS ![]() Iar nu prea inteleg ce rost are sa ai net in masina pe wireless, care functioneaza numai langa apartamentul tau? Nu mai bine te urci sus si navighezi linistit pe PC normal, la viteza normala [adica cat iti ofera ISP-ul tau]? |
--------------------
Logan
Ambiance
|
|
drakool21 |
![]()
|
QUOTE Iar nu prea inteleg ce rost are sa ai net in masina pe wireless, care functioneaza numai langa apartamentul tau? Nu mai bine te urci sus si navighezi linistit pe PC normal, la viteza normala [adica cat iti ofera ISP-ul tau]? avantajul meu preferat de a avea net in masina: daca te saturi de rahaturile de posturi romanesti de radio, care dau muzica de toate felurile fara nici un fel de ordine fireasca, fara nici un fel de considerent referitor la calitatea muzicii respective, muzica selectata numai in functie de natura ei comerciala, atat de iubita in romania in ultiml timp etc...poti oricand sa asculti posturi de radio din afara ![]() |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
|
|
shefful |
![]()
|
![]() Cititor de forum Group: Members Posts: 134 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Revenind la vechea mea dilema referitoare la cum se instaleaza un MP3 player, am cumparat un VDO CD 2304 MP3. Problema de care m-am lovit este inversarea firelor de +12V permanent si cel de contact pus, si as vrea sa o rezolv fara sa fac modificari in cablajul original. Mai exact caut un "prelungitor", cu mufe ISO mama, respectiv tata, in capete si pe care sa il bricolez eu. Sau doar mufe si eventual instructiuni despre cum se sertizeaza
![]() Alte modificari ale mufei Loganului fata de cablajul VDO mai exista? Multumesc. |
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
drakool21 |
![]()
|
QUOTE Problema de care m-am lovit este inversarea firelor de +12V permanent si cel de contact pus, si as vrea sa o rezolv fara sa fac modificari in cablajul original nu prea inteleg....care-i problema? ![]() |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
|
|
shefful |
![]()
|
![]() Cititor de forum Group: Members Posts: 134 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai de ce sa tai cand pot sa fac elegant? Asta e si motivul pentru care nu m-am dus sa imi instaleze baietii de la service, cu riscul de a pierde garantia player-ului: pentru ca stiu ca eu am mai multa grija decat ei
![]() |
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 22:03 |