Lichid (de vara) de spalat parbrizul, calitate...povesti
![]() ![]() ![]() |
Lichid (de vara) de spalat parbrizul, calitate...povesti
AMW |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si eu am avut probleme cu gazele,vedeam in ceata prin parbriz
![]() ![]() Attached thumbnail(s) IMAGE_027.jpg ( Size: 31.61k ) Number of downloads: 94 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(argon @ 1 May 2007, 07:54) ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 1 May 2007, 07:57 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
eu folosesc urmatoarea combinatie: un bidon de 5 litri in care se pune cam un sfert de litru de alcool tehnic si trei capace de ajax sau pur sau fery. si restul pana in gura se completeaza cu apa chioara (de ploaie daca aveti) sau daca nu de robinet . Am stergatoarele originale pe golan si nu am treaba cu gazele... le curata fara nici o problema, plus ca si degreseaza parbrizul. singura problema e cand e aproape gata lichidul de spalare ca atunci arunca doar spuma , dar tin in portbagaj un bidon de 5 L plin cu solutia de mai sus...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Deci e vorba de GÂZE și nu de GAZE
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Da dar C@talin vad ca a avut probleme cu gazele ca i s-a aburit parbrizul
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
I se mai abureste si tastatura.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
gata mai ca va gazez pe toti
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
eu folosesc apa de la robinet + un capacel de PUR de vase la fiecare sticla de 2l de apa - merge excelent si e moca.
|
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Uel cam bec, Bogdane!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nasol cu gaze nasol fara.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Azi am fost la spalatorie (auto).
Rezultatul: la finele spalarii, insectele au disparut de pe parbriz si faruri insa au ramas urme pe capota motor, plafoniera (zona antenei - stiti voi cum e treaba cu coef. Cx), masca fata si spoiler (atat pe zona de plastic neagra cat si pe cea vopsita, inclusiv in zona proiectoarelor) Gusterul de la spalatorie si-a facut treaba bine zic eu, cu solutie a dat din belsug, chiar a lasat-o sa actioneze vreo 5 min.,dupa aia a clatit-o cu multa apa, in final a dat-o si cu ceara (bineinteles la insistentele mele toate astea...), dar au ramas pete de la insecte. Cica nu se iau decat cu degresare. Care era chipurile 30ron!(oficial). Asa ca i-am dat 10ron si a degresat-o el pe "sestache" dupa aia (in timp ce o stergea) Bineinteles, degresarea s-a efectuat cu ajt. unei carpe umezite in solutia respectiva de degresare (doar o data) pe zonele amintite mai sus. Eficienta, sa zicem...90%, cred ca in unele zone a omis sa dea cu carpa, asa ca zic eu, o degresare ca la carte (daca se poate asa ceva...) la un inerval de 6 luni isi merita banii. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am bagat din greseala antigel cu apa si ma miram de ce nu se usuca parbrizul pe unde nu ajungeau stergatoarele
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
E in Auchan un lichid de spalare albastru nu stiu ce firma, il recomand cu caldura. Si eu am incercat mai multe tipuri, chiar si Elf se gasea intr`o vreme prin Carrefour. Doar asta m-a multumit
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
muste.JPG ( Size: 62.06k )
Number of downloads: 86
Parbrizul reuseam asa sa il tin cat de cat curat cu lichidul din Auchan, dar numai datorita vantului ce presa stergatoarele la viteze in jur de 140-150 km/h, cand m-am intors si am intrat pe centura nu am reusit sa mai curat parbrizul cu acelasi lichid. |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca orice vitezoman care se respecta si merge cu 170 la ora pe A2 (pe ceas, real cred ca fro 160), atat la dus si la intors, m-am ales si eu cu parbrizul 'pictat' (nu mai zic de grilaj, spoiler). Evident, stergatoarele + lichidul portocaliu de 3l la cinjdemii nu prea au facut fata. Cele de la dus mi le-a rezolvat o ploaie de duminica seara la mamaia + eu cu o carpa, iar astea de la intors.... sa vedem diseara.
@Kojak cam cat de mare este scaderea de consum daca mergi la 'aspiratie' in spatele altuia ? @Adrian prin ce recunosti stergatoare Aero ? Am impresia ca am si eu d-alea la FF2, dar nu sunt f sigur. @Retype probabil ca la ora aia nu apucasera insectele sa se trezeasca ![]() This post has been edited by Cornel001: 2 May 2007, 12:35 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Am uitat sa mentionez ca eu pe ala din Auchan il diluez putin
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Alydor @ 1 May 2007, 10:12) eu folosesc urmatoarea combinatie: un bidon de 5 litri in care se pune cam un sfert de litru de alcool tehnic si trei capace de ajax sau pur sau fery. Si depuneri de piatra nu ai? Eu doar apa distilata folosesc. Furtunele nu s-au dus inca? ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
@Cornel001:
Depinde, la 160Km/h - consumul instant al c.b afiseaza 13-14% la mers normal fara masina in fata, comparativ cu 11-12% la mersul "in plasa" (max.5m distanta) la 140Km/h - consum instant de 11-12%, fata de 8.5-9.5% la mersul "in plasa" Ideea e ca NU e recomandat mersul asta "in plasa", este foarte riscant, nu se merita, in primul rand si in al 2-lea rand trebuie sa gasesti pe cineva dispus sa "te accepte", un amic, o cunostinta ceva, ptr. ca restul participantilor la trafic nu te lasa (in momentul in care se prind de miscare) si reduc la un moment dat viteza lor de deplasare dramatic astfel incat tu sa fi nevoit sa-i depasesti... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
mai da mie de ce mia luat doar 12,7l in 234km,si am forzat masina, mai jost de 110 nu prea scadea ,ca nu am avut decat 3 tiruri pe drum si doar atunci a mai fost chinuita in a 4 la depasiri,restu 140 km/h si ma uitam la consumu mediu 5,6l/100
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Kojak |
![]()
|
La cati Km ai schimbat bujiile? Cat te-a costat?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Ichebau |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
parca vb aici de lichid de spalat parbrizul
![]() nu recomand fairy, face spuma si lasa urme albicioase pe geam cand se usuca. cea mai buna combinatie: alcool + apa; singura problema e ca stergatoarele nu aluneca asa lin pe geam. |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
Kojak |
![]()
|
Apa distilata, banuiesc, ca aqua chioara face depuneri.
This post has been edited by Kojak: 2 May 2007, 18:41 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Rog un moderator sa ia mesajele #51,52,53,56 si sa le mute intr-un nou subiect ca sa continuam discutia acolo (mai ales ca mai am si eu cate ceva de zis) fara sa 'poluam' subiectul acesta. Multumesc.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
Cornel001 |
![]()
|
Deci revenim...
Cineva mi-a spus ca foloseste alcool tehnic (80% sau asa ceva) care se gaseste si prin benzinarii amestecat in lichidu de parbriz si cica face minuni. Si in combinatia asta am inteles ca stergatoarele aluneca destul de lin. Ca miros e putin cam intepator ca sa-l fereasca de betivi, dar se mai atenueaza cu lichidu de parbriz eventual pus aerul pe recirculare cand se stropeste. Si fiindca nu s-a 'materializat' cererea mea, o sa fiu si putin pe langa subiect: Referitor la postul #51, mi se par mari consumurile alea (cele fara masina in fata) pt vitezele alea . Eu stiu ca scot mai putin, si nu stiu daca cilindreea ta un pic mai mica justifica asta (teoretic un motor mai mic tre turat mai tare pt vitezele alea?). Si referitor la bujii: 4l in 32km in ce conditii ?? Exista vreo metoda prin care poti vedea daca bujiile sunt sau nu in regula ? Eu ma plang de ceva mai mult timp ca-mi consuma cam mult, dar din cate am vazut (nu aici) nu sunt singurul cu aceeasi masina/motor care se plange... desi altora le ia mai putin. |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 19:41 |