imbunatatiri aduse novei(interior-exterior), poze si comentarii
![]() ![]() ![]() |
imbunatatiri aduse novei(interior-exterior), poze si comentarii
nova tuning |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 22 September 12 From: braila ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova gti
1999
|
|||
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
Daca in cele 35 de pagini exista vreo 2 cu informatii utile, Dumnezeu cu mila. Nu reusesc sa "cern" 35 de pagini de beculete, stergatoare si schimburi de ulei.
beculetele alea in interior nu sunt imbunatatiri, sunt accesorii ordinare ce nu au nici un scop. stergatoarele, uleiul, antigelul si alte consumabile nu au ce sa caute aici. Sa inteleg ca voi acum ati realizat ca acelea se mai schimba? Faptul ca dau cu spray-ul de vopsea pe masina nu este imbunatatire, ci intretinere. La fel ca si cu consumabilele. In ultimele pagini singura chestie pe care as considera-o imbunatatire are fi stopurile cu leduri, caci originalele sunt ordinare. Deci nu mai postati aici pentru orice autoforant bagat in masina ca sa nu se dezmembreze, ca nu are rost. Devine un fel de chat cu lucruri inutile, si cine cauta o informatie..pauza. |
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
nova tuning |
![]()
|
prezinto pe a ta colegu sa vedem ce imbunatatiri are. stima.
|
--------------------
dacia
nova gti
1999
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
A mea nu are imbunatatiri, ci inrautatiri caci sta pe dreapta de 4 ani.
Singura interventie pentru a schimba ceva in bine este un geam electric pe partea soferului cu motor de geamuri de cielo. Din pacate interventia a fost facuta cu modificari la macara, dar a fost lasata masina pe dreapta si ca atare lucrarea nu a fost finisata. Erau in plan doua geamuri electrice, xenon cu lupa in faruri caci farurile originale sunt execrabile, servodirectie (mai putin) si 4 carburatoare independente. |
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
nova tuning |
![]()
|
niste imbunatatiri smechere, dar pacat ca a ramas in paragina.
|
--------------------
dacia
nova gti
1999
|
|
claudiu_iosip |
![]()
|
![]() Laguna Group: Members Posts: 179 Joined: 5 March 09 From: barlad ![]() |
QUOTE(madcos @ 12 Jan 2013, 15:32) Erau in plan doua geamuri electrice, xenon cu lupa in faruri caci farurile originale sunt execrabile, servodirectie (mai putin) si 4 carburatoare independente. Geamuri electrice au 50 % din astia de pe aici, xenon... am si eu, multumit, nu am lupe dar ma lipsesc ca xenoanele isi fac treaba, servo =)) poti sa o tai de pe lista, 4 carburatoare??? mmm astept sa vad treaba asta dar tare imi e ca esti si tu vreun copchil care nu se mai suporta, si ca sa nu credem asta posteaza vreo 2 poze cu inrautatita ta. This post has been edited by claudiu_iosip: 13 Jan 2013, 11:21 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!
|
|
nova tuning |
![]()
|
se pare ca iai inchis gura lui colegu claudiu.
![]() |
--------------------
dacia
nova gti
1999
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
puteti sa lasati cearta si sa lasati pozele sa vorbeasca? e totusi topic de imbunatatiri.....
|
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
22 de pagini de "imbunatațiri". Unde? Când? Cum? Niște leduri multicolore, o tobă sport, un eleron le cosiderați upgrade? Unii dintre voi aveți găuri de bagi pumnul acoperite cu tone de kit, dar își montează xenon, prelungiri si tot felul de țiganii.
![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
madcos |
![]()
|
O sa fac si poze, desi o sa vedeti inca o nova cu n-spe kg de rugina pe ea si cu cauciucurile taiate de atata stat si care acum serveste ca depozit pentru piesele de motoreta.
@Claudiu - erau in plan modificarile. doar geamul soferului este facut, insa nu finalizat cum ar trebui, si oricum mergea cam greu. probabil de la garnitura geamului caci nu prea mai avea "puf" pe ea, si nici motorasul de cielo nu este foarte vanjos. carburatoarele doar apucasem sa le iau de pe o alfa, insa abandonand masina nu m-am mai chinuit sa incerc sa le pun, si intre timp mi-au disparut impreuna cu muuulte alte piese din boxa blocului. Cat despre faptul ca sunt copil...cred ca nu mai sunt. Eram copil cand o chinuiam in fel si chip. Refacut motorul de 3 ori si penultima data l-am schimbat cu totul ca o biela s-a hotarat sa paraseasca motorul pe la 5.000 rpm. ![]() |
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Dacă ai fi căutat, cu siguranță ai fi găsit!
Hai să te ajut eu puțin http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2227735 Eu imbunătățiri prea mari la mașină nu am făcut, m-a preocupat mai mult să fie într-o stare tehnică si estetică cât mai ok. Banii de xenoane i-am dat pe niște becuri normale, legale, banii de tobă sport i-am dat pe o tobă normala de inox si tot așa. Îmbunătățiri: - Jante aliaj OZ pe 13" cu cauciucuri de vară, jante de tablă cu cauciucuri de iarnă - Tobă finală inox, făcută după originală + toate colierele de la traseul de evacuare facute din crom - Închidere centralizata cu telecomanda - Un sistem de sunet decent, mp3 player Panasonic, pe fata difuzoare de 13 cm + tweetere, iar pe spate difuzoare ovale. - Antifonat interior-exterior - Mutat cablajul releelor de pe contra aripa dreaptă pe oala amortizorului stâng și montat relee pe faruri, toate in același loc - Montat încă un elv pe radiator, cu releu, siguranta și actionare pe buton - Schimbat traseul de admisie pâna în carburator și montat un filtru sport ( nu pentru putere, din cauza spațiului) - Înlocuit semnalizările galbene de pe aripi cu semnalizări albe și bec galben - Tăiat o spira din arcurile de pe față - Aprindere electronică Gotronic cu senzor - Pe mașină, în proportie de 70% suruburile, șaibele si piulițele sunt de crom. - Brățările care prind furtunul de tur de la radiator sunt de inox, la fel si tijele care prind bateria. - Suportii care țin roata de rezervă sunt de crom - Pistonașele de la cilindrii receptori sunt de crom. - Capacele care maschează piulițele de la tamburi sunt facute cu sistem de scoatere prin bătaie, fara a mai deforma capacul la scoatere. - Duze spalare parbriz cu cate 2 jeturi pe fiecare - Covorașe interior făcute pe comandă - Husă baterie Și mai sunt și altele de care nu-mi mai amintesc acum. Oala servo a fost demontată, curațată si revopsită. Poza este mai veche. This post has been edited by G I M: 14 Jan 2013, 14:45 Attached thumbnail(s) 02052012194.jpg ( Size: 712.7k ) Number of downloads: 957 DSCF0754.JPG ( Size: 1.97mb ) Number of downloads: 1062 DSCF6040.JPG ( Size: 4.43mb ) Number of downloads: 962 DSCF60441.JPG ( Size: 1.31mb ) Number of downloads: 850 |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
am vazut pozele vechi si am o intrebare : ce ai lipit pe usa este folie PEE pentru parchet? ma cam batea gandu sa fac asta cand vine primavara...
|
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
G I M |
![]()
|
Da. Eu tot am în plan să refac fețele de uși in vară, dar să vedem cum stau cu timpul. Acum a mai apărut o masinăC25152487_7.jpg ( Size: 103.9k )
Number of downloads: 894
, iar nova mai mult stă pe dreapta. Cătă, poza e pentru tine ![]() |
--------------------
Una
d'aia
|
|
nova tuning |
![]()
|
da, este draguta masina ta gim, sa fac si eu niste poza la a mea sa vedem ce sfaturi primesc
![]() |
--------------------
dacia
nova gti
1999
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
baieti, am si eu cateva rugaminti/obiectii:
1. mai usurel cu jignirile (claudiu_iosip, G I M) 2. nu mai chinuiti limba romana (nova tuning) |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
nova tuning |
![]()
|
ok, scuze, am sa scriu normal de acum. stima.
|
--------------------
dacia
nova gti
1999
|
|
nova tuning |
![]()
|
si masinuta mea pe aici, va place?:X
Attached thumbnail(s) 26012013.jpg ( Size: 390.03k ) Number of downloads: 361 |
--------------------
dacia
nova gti
1999
|
|
claudiu_iosip |
![]()
|
![]() Laguna Group: Members Posts: 179 Joined: 5 March 09 From: barlad ![]() |
ultima imbunatatire
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
care este motivul " imbunatatirii ?"
|
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
cica l-a lasat cutia.....
pe mine m-a lasat de 2 ori si nu cred ca m-am plans pe forum... |
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
cine a zis ca l-a lasat cutia..? ca vad ca el nu a zis nimic.
poate si-a luat omu' o supernova' si isi face " transplant de organe? " |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
a postat la supernova ca i-a cedat cutia
|
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
b 45 bwy |
![]()
|
![]() Van driver Group: Members Posts: 1.135 Joined: 27 November 10 From: Bucuresti ![]() |
daca era cutia no mai vindea cu 300 lei pe bursa
|
--------------------
Renault
Laguna
2003
- Florin&bwy Nova GT 1999
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
zici tu?
|
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
nova tuning |
![]()
|
eu zic ca o repara.
|
--------------------
dacia
nova gti
1999
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
in drum?
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
2013_03_22_12.15.33.jpg ( Size: 367.55k )
Number of downloads: 294
2013_03_23_14.12.22.jpg ( Size: 386.53k ) Number of downloads: 252 Murdara ... ![]() |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
|
DaciaNovaGT1999 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 7 August 07 From: Satu Mare ![]() |
Are cineva ceva modificari la motor ? Si daca da ce fel de modificari ?
Pe amea am avut filtru aer sport ... si acuma am bagat un filtru normal se mere mai bine decat cu filtrul sport ![]() ![]() Eu mam gandit ca schimb carburatorul ( nu stiu exact cum se numeste tot chestia aia in care este injectorul clapeta etc) si sa pun una de la un golf3 1.8 GT injector mai mare si clapeta are deschidere mai mare. Adica marimea lui, din cate am vazut cam 90% ii la fel cablajul 100%. Numai ca atuncea ar trebuia schimbat si sonda lambda ca sa am una nou nout ca sa stie cam cum sta cu mixtul de aer-benzina. |
--------------------
Dacia
Nova GT 1999
1999
- ???????????
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
daca nu ramaneam fara rasina o terminam pe toata si ii dadeam toate formele.
cred ca saptamana asta daca iau rasina , astup gaurile de la proiectoare si imbrac toata bara in fibra ca sa aibe rezistenta ![]() This post has been edited by Razvan_Ionut: 7 Apr 2013, 09:41 Attached thumbnail(s) IMG650.jpg ( Size: 420.9k ) Number of downloads: 191 IMG651.jpg ( Size: 627.07k ) Number of downloads: 200 IMG652.jpg ( Size: 635.52k ) Number of downloads: 187 |
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
|
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:29 |