Alimentarea full tank!, Cum se face corect!
![]() ![]() ![]() |
Alimentarea full tank!, Cum se face corect!
mark`` |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Esti incredibil...
![]() Ce cauți la Diverse - Logan? Trebuia să postezi la bancuri... Pipa aia din capătul furtunului pompei de alimentare are un orificiu prin care sesizează schimbarea presiunii la creșterea nivelului combustibilului până la vârful ei, prin urmare ea "sare" singură, evitând "datul pe afară"... De unde scoți asemenea întrebări? ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Imi pare rau ca mi-ai raspuns tu dar se pare (din pacate) ca e raspunsul pe care il asteptam. Numai pe calea asta iti multumesc.
Si din nou ii rog pe moderatori sa citeasca mai atent posturile "unor" forumisti care se pare ca mai degraba se distreaza pe seama altora in loc sa-i ajute. 1. am postat aici pt ca nu am gasit alt loc mai potrivit si se incadreaza la fel de bine si la logan (sau poate nu am voie sa postez decat la Solenza?) 2. si in al doilea rand se pare ca nu judeci inainte sa-ti dai drumu la tastatura...daca omu` nu cunoaste de ce trebuie sa-i dai in cap? Te-ai gandit vreodata ca poate eu nu am mai alimentat in viata mea pana la buza si mi-a fost frica sa nu se intample ceva? NU cred ca te-ai gandit ca altfel nu sareai sa dai in cap la om. Dar se pare ca asa sunt unii oameni... (Repet) Tine-o tot asa si o sa ajungi departe! |
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Există secțiunea DIVERSE, nu e problemă tipică LOGAN...
De restul aprecierilor făcute de tine, se va ocupa cineva avizat ![]() QUOTE(mark`` @ 1 May 2007, 23:34) Imi pare rau ca mi-ai raspuns tu dar se pare (din pacate) ca e raspunsul pe care il asteptam. Numai pe calea asta iti multumesc. Ești....SPECIAL ![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 1 May 2007, 22:41 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(mark`` @ 1 May 2007, 23:34) 1. am postat aici pt ca nu am gasit alt loc mai potrivit si se incadreaza la fel de bine si la logan (sau poate nu am voie sa postez decat la Solenza?) Care e legatura intre alimentarea "pana la buza" a Solenzei tale si sectiunea Logan-Diverse? Faptul ca si Loganul il poti alimenta pana sus? Cum de altfel oricarei masini ii poti face un plin de benzina? Si in cazul asta, aplicandu-se oricarei masini, nu era mai normal sa scrii in sectiunea Diverse, unde nu mai conteaza marca / model?A, daca te referi intr-adevar la "plinul de Logan", asta e cu totul altceva. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
mark`` |
![]()
|
Iar tu marinarule esti si mai SPECIAL!
adip scuza-ma daca am gresit postul si rog moderatorii sa-l mute daca cred de cuviinta! |
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
daca tin bine minte ce am citit in manualul de utilizare, alimentarea se face pana la al 2-lea "click" - adica bagi benzina pana intrerupe a 2-a oara pompa.
Nu are cum sa dea pe afara. Daca vrei sa umpli rezervorul, este o maneta mica pe manerul pompei pe care daca o tragi nu mai trebuie sa tii manerul , iar pompa baga benzina si intrerupe alimentarea doar cand e rezervorul plin. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Teoretic pompa 'stie' singura cand sa se opreasca. Practic, datorita vaporilor se poate opri mai devreme, dar destul de rar.
Inainte sa alimentez, ma uit la indicatorul de nivel al benzinei din rezervor si stiu cu aproximatie cam cat tre sa intre. (daca mai am un sfert de rezervor, tre sa intre cam ~30l, daca mai e jumate de rezervor tre sa intre ~20l etc - la Solenza e mai usor de calculat pentru ca indicatorul de benzina are 4 gradatii si rezervorul are 43l, deci cam 10l pe sfert). Apoi bag furtunul de la pompa si ii dau drumul pana se opreste. Daca atunci cand se opreste am bagat aproximativ 30l (in caul in care indicatorul arata 1/4), inseamna ca s-a umplut corect rezervorul. In felul asta nu fortezi nici rezervorul aiurea si faci si plinul corect. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
mark`` |
![]()
|
Eu m-am chinuit destul de bine pana am facut treaba asta ca n-am stiut situatia. Dar o sa-mi fie mai usor data viitoare. Mersi de raspunsuri!
Si inca ceva, eu cred ca la SOlenza rezervorul are vreo 50 de litri. Nu de alta dar: 1. eram pe linia rosie cand am fost sa alimentez (pe mijlocul ei) si au intrat 45,5 litri. Deci... |
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.481 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu era mai simplu sa intrebi personalul statiei de benzina? Chiar daca nu esti femeie nu cred ca radeau de tine si te ajutau.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mark`` |
![]()
|
Tocmai ca ma faceam de ras ca "tocmai" de unde alimentez acolo la Petrom lucreaza o matusa de-a mea. Va dati seama ce zicea daca afla (pt ca colegii vorbesc) ca eu nu stiu sa folosesc corect o pompa. Vina mea ca nu am alimentat si eu niciodata full tank! Ce-i drept am numai 1 an vechime de carnet, dar totusi!
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
un pic off-topic..te duceai la alta benzinarie si discutai cu un tip de acolo..simplu;)
|
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
- B 17 M.. cu Dacia in suflet...
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Eu as zice sa pui masina cumva aplecata in fata si inspre stanga. Asa ai certitudinea ca gura rezervorului este mai sus decat "tavanul" lui ! Torni benzina pana sus si gata ! Cat poate sa dea pe-afara ? O juma' de kil ! Dar ai facut plinul cum trebuie !!!!
Stiai ca nici un producator nu recomanda lucrul asta ? In rezervor trebuie sa ramana ceva loc liber intotdeauna. Dai search ca s-a mai discutat si, desi mi-am luat warn din cauza unui anumit user, iti recomand explicatiile lui cu cea mai mare caldura. Stie ce zice. Pe user il cheama Reed. Cate "bancuri" ai mai auzit de cand esti sofer ? |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mai, nu-i nici o rusine sa intrebi. Mai bine te faci de ras odata (poate nu e cazul) si dupa aceea vei sti.
Si eu dupa ce mi-am montat GPL pe dacie m-am dus sa-i fac primul plin, cand am vazut ca sunt bata, nu mi-a fost rusine sa ma duc in benzinarie si sa iau un angajat de acolo sa-mi faca alimentarea. Decat sa fac vreo boacana.... |
--------------------
.
.
.
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
La gpl este interzisa alimentarea in lipsa lucratorului GPL ... dece ... nu era o rusine sa chiemi pe cineva de acolo ... eu am alta metoda ... CLAXON
![]() Cat despre alimentarea cu benzina ... daca vedeti o nova rosie ... la poma fugiti din spatele meu ... imi ia cam 30 min sa umplu rezervorul ... ![]() This post has been edited by mihai0070: 4 May 2007, 09:12 |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu alimentez cu cate 2-3 litri de benzina, odata pe luna. Tu nu faci la fel?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 17:59 |