Ce posibilitati am?, Valabilitate numere de inmatriculare provizorii
![]() ![]() ![]() |
Ce posibilitati am?, Valabilitate numere de inmatriculare provizorii
nassus |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 24 June 05 From: Bistrita ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Insignia Sport Tourer 163cp
2014
|
|||
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
De prelungit nu se poate decat in nu stiu conditii extreme si atunci cu maxim 10 zile o singura data...
De curiozitate cat e taxa de inmatriulare? Daca e motor euro 4 e chiar mica...daca e euro 3 sau mai jos parerea mea este ca aceasta taxa este mult prea mica. P.S. Ce masina ti-ai luat? |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
nassus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 24 June 05 From: Bistrita ![]() |
Masina e un Renault Megane 2.1 Estate 1.5dCi din 2005 euro3
la masina asta taxa ajunge la 1070 euro dar acum am auzit cum ca s-ar reduce la jumatate (saptamana viitoare cica se decide). Traim cu speranta. |
--------------------
Opel
Insignia Sport Tourer 163cp
2014
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
au zis ca mai dureaza vreo 2 luni pana incepe se se aplice noua taxa....cred ca tot de cea veche vei beneficia... http://www.reno.ro/S-a-modificat-Taxa-Auto-t72808.html
|
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
daca iti expira si nu ai bani nu ramane decat sa o tragi pe dreapta si sa astepti vremuri mai bune !
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:32 |