NOVA Mea, ce parere aveti
![]() ![]() ![]() |
NOVA Mea, ce parere aveti
Sergiu_Nova |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 2 March 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) CD_EVC.jpg ( Size: 39.13k ) Number of downloads: 74 EVC_2.jpg ( Size: 64.32k ) Number of downloads: 102 EVC_19.jpg ( Size: 62.63k ) Number of downloads: 105 Interior_EVC.jpg ( Size: 57.17k ) Number of downloads: 95 EVC_27.jpg ( Size: 101.66k ) Number of downloads: 95 Volan_EVC.jpg ( Size: 49.06k ) Number of downloads: 51 |
||
--------------------
Dacia
Nova GT
- EVC
|
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sergiu_Nova @ 9 Apr 2006, 22:19) Super tareee frate! Volanul de Renault, proiectoarele cu noroi pe interior, boxele cu incinte de plastic, si tunul ala periculos cu difuzor de 16 cm (ma insel?), definesc cu stil masina. Sa nu uitam sigla de Reno... am ratat ceva? Gagicuta din dreapta se pune? EDIT: Ma scuzi! Si dunga argintie din plastic veritabil, cauciucat. This post has been edited by Steffyx: 9 Apr 2006, 20:25 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
E o nova ca oricare alta...dar mai "chicioasa" datorita elementelor enumerate mai sus
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu uita citricele din geamuri!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
casanova ce invarte volanu de reno pa dacia nova:)))))
vai terminati cu topicurile astea ca va banez pe toti:))))) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
catastyle |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 40 Joined: 19 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut , nu vedeti ca are "mamaliga" pe parbriz?..luati`l mai usor..
Ai cass ca al meu..sunt multumit de el...cred ca si tu...succes si muzica la max. ![]() |
--------------------
dacia
1310
- B-05-HKS [B] In frane si in femei..sa nu ai niciodata incredere
|
|
kristalloz |
![]()
|
Dacia Pimp Group: Members Posts: 220 Joined: 24 November 05 From: Tot in Romania... ![]() |
offtopic: vai daca toti si-ar pune tigaile pe forum nush ce dreq ar mai ramane din el...
ontopic: e o nova ca oricare alta... ce sa zicem de ea..? la ce te asteptai? bravo? felicitari? |
--------------------
Dacia
1310
1982
- TM-06-DLA Cretzu' for President!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
un sfat..schimba burduful de la maneta schimbatorului , ca parca e desfundator de ghiveta...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sergiu_Nova |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 2 March 06 ![]() |
QUOTE(catastyle @ 9 Apr 2006, 22:24) Salut , nu vedeti ca are "mamaliga" pe parbriz?..luati`l mai usor.. Ai cass ca al meu..sunt multumit de el...cred ca si tu...succes si muzica la max. ![]() Ms Cata si sa stie toata lumea ca masina abia mi-a dat-o tata si asa e facuta de el cand o avea eu am pus doar muzica si m-am ocupat mai mult de partea mecanica , acum tre sa ma apuc shi de exterior. |
--------------------
Dacia
Nova GT
- EVC
|
|
waZDer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 2 May 07 ![]() |
ce rautaciosi sunteti cu omul fiecare isi lauda ce are in batatura ! succes Sergiu_Nova si spor la munca !
|
--------------------
DACIA
NOVA
1997 niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare ...
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ba, io de ce nu pot sa vad pozele?
Ca m-ati facut curios! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
hmmm si io le vad cu x in colt... mama ce ma oftic..
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
poate pt ca topicul e de acum UN AN de zile!
se pare ca waZDer s-a apucat de dezgropat ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Aoliooooo...io aveam impresia ca suntem in 2006!
![]() ![]() Ma duc sa ma culc! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Oricum, va puteti face o idee COMPLETA asupra carutei doar prin simpla privire a avatarului (DAR nu mai mult de 3.29 secunde, ca altfel face rau la bunul gust).
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
waZDer |
![]()
|
ai alta mai satisfacatoare ?
|
--------------------
DACIA
NOVA
1997 niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare ...
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
waZDer : nu te-ai gandit cand ai redeschis topicul asta ca a trecut un an de zile de atunci si omu o fi vandut masina ??
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
waZDer |
![]()
|
ba da m-am gandit
![]() |
--------------------
DACIA
NOVA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 16:23 |