Mein Kampf, dupa Voronin - a se citi obligatoriu
![]() ![]() ![]() |
Mein Kampf, dupa Voronin - a se citi obligatoriu
woth |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 5 June 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Dumnezeule, asta e de ras sau de plans?
P.S. "Moldoveanul se caracterizează prin următoarele particularități fizice: este de statură în general mijlocie, deține o formidabilă pereche de picioare scurte, rășchirate și puternice..." :rad sub masa: |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
rcd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 22 August 04 From: Bacau ![]() |
Ce poti sa mai spui?
Ramai fara cuvinte cand vezi ce pot scoate unii ... :popa: |
--------------------
Solenza Taranul de oras e cel mai prost animal (Parazitii)
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
http://moldovaworld.iatp.md/viewarticle.php?id=318
http://www.jurnal.md/articol.php?id=2090&c...at=7&editie=304 Mda ... No comment .. mie nu prea imi vine sa rad, mai ales ca nu e cioaca .. ci e chiar real .. articolul respectiv CHIAR EXISTA INTR-O CARTE ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
E tare rau. Dragut. :wink: :wink:
|
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
E, hai sa vedem cartea si dupa aceea mai discutam. Articole bomba si dezmintiri ulterioare sunt girla.
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Articolul este rodul imaginatie unui ziarist moldovean. Era o gluma a respectivului ziar.
Daca va uitati la titlul articolului gasiti: de Voronin, AUTOR: Constantin Cheianu |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
E penibil.. zau asa!
|
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Madalina, tu de obicei te opresti dupa titlu cind citesti o carte ? Citeste si urmatoarea fraza, dupa numele autorului (Cheianu)
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
inconturnabil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 July 04 ![]() |
URA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
ALFA ROMEO
GIULIETTA
2011
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu poate fi decit o parodie. Refuz sa cred ca o minte normala poate nascoci un asemenea text.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Parodie, neparodie, se pare ca Paunescu sa-ntepat prin Senat cu citate din textul de mai sus, Vodcaroiu s-a sesizat si el ca nu-i frumos si inca citiva au ramas cu gurile cascate (exceptindu-i paia care sforaiau cu gura deschisa si le curgeau bale-n piept)! Intrucit tov. Voronin n-a sarit in sus la publicarea articolului, tind sa cred ca tembelismul nu are margini si handicapatu' ala chiar crede ce spune.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu sper ca este "o provocare ordinara" si ca la granitele noastre nu poate exista asa ceva! Pe bune, eu sper ca este o gluma, foarte proasta si care nu serveste decat tensionarii suplimentare a relatiilor cu ei. Daca nu e gluma, brrr... miroase a furtuna...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Și mie mi se pare tot o glumă... Sinistră, dar glumă... Umor negru...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Situatia devine tot mai complicata atit din pricina tovarasilor din Moldova si Transnistria cit si a celor din Ukraina (poate cistiga naibii opozia acolo). Ia priviti ce le-a mai dat prin cap.
http://www.gardianul.ro/index.php?a=extern...e2004092201.xml |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Asta se alatura intentiei declarate a Ucrainei de a construi o banca (aia de unde iei $) si de a dezvolta o mini statiune (probabil un camping smile.gif ) pe Insula Serpilor.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Marty |
![]()
|
Banca e deschisa deja, probabil ca ofera credite si imprumuturi la toti pescarusii din zona. N-ai vazut ce vile cu turnulete si-au tras in loc de clasicele cuiburi ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Oare nu putem depune la acea banca niste rachete?... :roll: :mrgreen: :twisted:
|
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Bai, aici, sorry, parerea mea e alta: noi suntem cei prosti si nu stim sa ne jucam cartile cum trebuie. Am preferat sa batem moneda pe faptul ca aia e stanca si gata. Pana una alta, e stanca lor. Am tot facut bulbuci la gura ca nu e locuita permanent. Na, ca au facut baze stiintifice si ce draci mai au acolo. Iar ne trezim sa zicem ca nu au viata economica pe stanca. Na, poftiti sediu de banca. Ne agitam iar ca nu e corect, ca de ce isi fac sediu acolo. Pai nu e dreptul lor, nu e stanca lor? Daca nea Voronin are de gand sa mute tot guvernul pe insula aia, asta e, ne-am luat leapsa.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
|
Marty |
![]()
|
Pai da, ca noi eram ocupati sa numaram oua. Acu' putem spune vorba aia romaneasca (de lamentare):"Asta e, ce sa-i faci ?!"
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sstanescu |
![]()
|
Stricam si noi o nava cu azotat de amoniu pe insula lor (mai demult, ca acum bate la ochi). Si le ziceam ca ne pare rau pentru poporul vecin si prieten...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
|
Marty |
![]()
|
Ideea e ca pe de o parte ii apreciez, tac si fac. La noi e altfel: ne batem cu caramida-n piept, urlam cit ne tin bojocii de tare ca facem si dregem ne impaunam cu niste succese pe care le asteptam si nici nu stim daca le vom obtine, astfel incit ucrainienii au timp sa-si ia masuri de precautie. Ucrainienii, baieti destepti, tac din gura, azi trag o banca, maine trag un camping, poimaine trag un aeroport si de raspoimaine trag la vodca. Si asta in liniste, ii pun pe romani asupra faptului implinit. Si te trezesti cu vita de Bombonel care se uita ca curca-n lemne, te trezesti cu tolomacu' de Geoana care inca se mai gindeste in ce sector de afla platforma Magurele si te trezesti cu Nelu Cotrocelu' care face fotografie de grup in Ottawa, in spatele lui fiind o pancarda pe care scrie cu litere chirilice "M**E ILIESCU" (poza din Libertatea de azi).
Ajung la convingerea ca asta meritam, sa dea dracu'! Imi pare foarte rau ca trebuie sa o spun dar asta-i adevaru'! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate ai dreptate. La asa un popor de impotenti, un guvern de impotenti.*
Tot ce sper este ca aceste provocari sa nu continue, caci daca vor continua inseamna ca Ucraina isi are spatele asigurat de Rusia, si ca aici este mana Rusiei. Ucraina, de una singura, nu are interes sa se ia de Romania, si deci implicit de NATO. Rusia se pare ca este capul rautatilor, si tare ma tem ca sunt dispusi sa mearga pana la mici cafteli militare de granita, scotand castanele din foc cu mana Ucrainei. Nu de alta, dar NATO poate fi destabilizata masiv daca se dovedeste a fi incapabila sa reactioneze dur la atacuri de foarte mici dimensiuni, dar militare, asupra unei tari membre. Si atunci, intreaga constructie facuta de americani in Est se poate prabusi ca un castel de carti de joc. Cu alte cuvinte, eu percep jocul Rusiei (prin intermediul Ucrainei), la modul urmator: Haraso, ati ajuns cu NATO peste tarile noastre satelit? Ia sa vedeti voi ca de fapt toata asta este doar vorbarie goala. Daca noi le ciupim militar, voi n-o sa interveniti, caci sunteti doar niste politicieni impotenti care se gandesc la bani, si n-au tupeul sa inceapa un nou razboi, fie el rece, fie el cald. Si sa nu uitam ca Ucraina si Rusia se intrec una pe alta in incercarile de a destabiliza Moldova, si de a o fragmenta. ps. Faza cu vaporul cu azotat de amoniu nu este fezabila, din motive de nave militare ucrainiene care impanzesc zona. Romania poate replica insa cu antrenamente aviatice militare desfasurate in granitele proprii (si deasupra apelor proprii), la limita legala a spatiului aerian Ucrainian. La fel, Romania poate replica cu mai multe navete militare (care sunt ca vai de ele), desfasurate pe canalul pe care au pus ei balizele, si cu arestarea dragoarelor intrate ilegal in apele noastre teritoriale. Deci provocari putem face si noi, fara a escalada prea mult criza. Realisti fiind - Romania nu are dotarile militare necesare. Si mai ales vointa politica necesara. Iar Nea Nelu Kagebelu poate ca nici nu e strain de toata povestea. Nu ar fi prima data cand Romania ar fi un Cal Troian intr-o alianta militara Occidentala. *nu ma refer la potenta sexuala. |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Hmmm! miroase a fascism ce scrie onor tovar'sul Voronin acolo, dar cruda realitate este ca el a ajuns la putere PRIN ALEGERI, deci o majoritate a celor ce traiesc intre Prut si Nistru l-au votat, atrasi de ideile sale ...
Micul Hitler de la Chisinau e la ora actuala un pion tactic al Moscovei cu care se incearca tinerea in sah atit a Romaniei cit si a Ucrainei (prin enclava transnistreana) ... deocamdata este jucat pe pozitii defensive, banuiesc ca nu are cum sa fie utilizat ofensiv si e posibila chiar sacrificarea lui (planul consilierului ala rus al lui Putin care ne-a vizitat de curind, care vorbea despre alipirea teritoriului Republicii Moldova la Romania in schimbul recunoasterii entitatii statale Transnistria); s-ar putea ca planul asta sa fie o provocare si Bucurestiul n-a muscat, oficial, dar nu se stie ... Romania ar pierde enorm pe plan economic daca s-ar lasa sedusa de mirajul unionist, de-abia facem fata asa cum sintem acum, daca ne mai trezim cu citeva judete falimentare am dat-o-n fericire, intrarea in UE s-ar amina sine die si chiar dupa integrare nu cred ca AM AVEA VOIE sa dam peste cap finantele europene cu ideile noastre despre cum ar trebui sa arate Romania ... nu sintem Germania sa ne putem permite o asemenea cheltuiala. Limbajul tovarasului Voronin n-ar trebui sa ne mire, in general toti vecinii nostri ne privesc cu dispret (bulgarii, ucrainenii, ungurii nu mai vorbesc, exceptie fac sirbii) si chiar in tari in care romanii se bucurau de simpatie (Grecia, de exemplu) nu mai avem aceeasi imagine buna ... in toata Europa sintem cunoscuti ca tigani si asta nu de ieri de azi ... cit de umilit m-am simtit in urma cu 20 de ani cind am mers cu corul scolii la Bratislava, veneau copii de 12-14 ani din toate tarile CAER si singurii copii cu care puteam sa discutam erau sirbii (ma rog, sirboaicele laugh.gif laugh.gif laugh.gif ), rusoaicele nu vorbeau cu nimeni, iar o dederista obraznica cind a auzit ca sintem din Romania a facut un gest dispretuitor si a zis un singur cuvint: "tzigani" ... asta in 1983! Noi, ca popor, suferim profund de ideea ca nu sintem recunoscuti drept buricul Pamintului, in loc sa ne concentram asupra ce avem de facut pentru a fi respectati ... munca, munca, munca ... din pacate, conducatorii nostri sint chiar mai rai decit poporul ale carui destine le gestioneaza, cu astfel de oameni la conducere Romania nu va fi nicicind respectata ... PS: aseara, Geoana s-a dat ferm in discutiile cu Ucraina, atit in chestiunea Canalului Bistroe cit si in chestiunea platoului continental ... tot ieri, nave militare ucrainene au violat granitele Romaniei ... Canalul a ajuns pe miinile unei comisii care va trage concluziile cam cind se va definitiva si constructia - s-a zis ceva si de Tribunalul de la Haga - iar cu Insula Serpilor a cam ramas in coada de ... pescarus ... PPS: e chiar interesant de vazut cum va rezolva situatia un om ce este prezentat drept viitorul prim-ministru al Romaniei ... e pe terenul lui, face treaba asta de multi ani, nu mai poate fi scuzat pe motivul ca nu cunoaste in amanunt problema daca da gres; tot acum se va vedea cit valoreaza si in ce consta umbrela de securitate a Romaniei obtinuta prin aderarea la NATO ... din cite stiu, violarea granitelor unui stat membru se lasa cu riposta ferma (cel putin politico-diplomatica) atit a organizatiei cit si a fiecarui membru in parte ... PSD este pus in situatia pe care nici n-o visa de a da dovada ca e capabil sa gestioneze in folosul Romaniei cel mai mare succes (pe care si-l aroga) in politica externa de pina acum, precum si ca e pregatit nu numai pentru productia avicola de la Cornu ... |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
ckristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 4 June 04 From: botosani ![]() |
A crede ca problema Insulei Serpilor si a canalului Bastroe se transeaza la Bucuresti este o copilarie. De fapt, este o noua escaladare a "Razboilului Rece", numai ca jucatorii nu mai sunt (cei la vedere) America vs. URSS ci Romania vs Ukraina.
Mai presus de interesele noastre privind Insula Serpilor este interesul NATO pentru pozitia strategica a acesteia. In ceea ce-i priveste pe moldoveni (din Republica Moldova), nu ca trebuie judecati dupa conducatorii lor (chair daca sunt alesi tot de ei). Si noi am putea fi judecati dupa conducatorii nostri... Din pacate, s-ar parea ca umbrela de securitate NATO este dora o firava umbreluta de soare, care se indoaie la cea mai mica adiere de vant de la rasarit. |
--------------------
Laureate 1.4 Nu-i masina ca Loganul decat, poate, doar Mertanul. Sau ..invers ??
|
|
maddan |
![]()
|
Oricum, tineti minte ca articolul aparut in Jurnalul este doar un pamflet, in care sunt redate ideile voroniniste intr-un limbaj mult mai dur decat l-ar folosi acesta vreodata. De altfel, dupa cat se pare, textul este preluat din Mein Kampf si sunt inlocuiti evreii cu romanii.
Pamflet, pamflet, dar din pacate chestiunile tratate in el sunt mai pe fata sau mai pe dos elemente ale politicii de stat moldovene. Cat despre Voronin, o sa fie inlocuit cat de curand cu un lacheu mult mai docil, care sa semneze in sfarsit federalizarea Moldovei si sa accepte trupele sovietice.. .aaa rusesti pe teritoriul sau. Un lucru este clar: granita NATO va ramane granita de est a Romaniei. Rusii nu sunt dispusi sub nici o forma sa cedeze mai departe. Vedeti ce fac cu Georgia, unde au fost nevoiti sa se replieze in fata nemultumirii populare, si pe care incearca sa o destabilizeze militar. Si daca noi macar am reusit, gratie celui mai mare imbecil ajuns presedinte american, sa intram in NATO, georgienii s-ar putea sa nu aiba acelasi succes. Mai ales ca acolo este vorba si de petrol si trasee petrolifere. Pentru moment, daca Romania nu se lasa provocata, dar stie sa reactioneze ferm si masiv, vom beneficia de umbrela NATO, umbrela pe care nu cred ca rusii si lacheii lor din Ucraina (conducerea, nu poporul) vor indrazni sa o intepe. Totusi, este foarte posibil ca ei sa reuseasca in a destabiliza o alianta si asa pusa sub semnul intrebarii. Si atunci, vom fi realmente singuri in fata lor, caci singurii nostri aliati sunt americanii, si asta nu datorita noua, ci datorita interesului geo-strategic pe care il reprezentam in razboaiele petrolului care se pare ca vor (mai) urma. |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
cam aveti dreptate.s-ar putea sa iasa niscai cafteli,mai ales ca am auzit azi la stirile de la 7 seara pe protv ceva de genul ca ukrainienii ne fura din granita.nu am apucat sa ascult tot ca n-am avut timp asa nu pot sa va sopun despre ce granita e vorba, sau care erau adevaratele probleme.un lucru l-am auzit sigur:ukraina ne fura la granita.arbitru' nu vede nimic si nu fluiera nimeni.sa vedem unde ajungem
:? |
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|
Marty |
![]()
|
Am inteles ca ucrainienii deja si-au instalat niscai balize de demarcatie in apele noastre teritoriale. Si am mai inteles ca romanii au tras in balizele respective. Conflictul exista, pasul pina la ceva mai nasol e destul de mic.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kukuruz |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt de acord ca NATO a devenit o entitate birocratica, asadar ineficace, un fel de sezatoare de functionari intepati (platiti imparateste!) ce-si sorb plictisiti, dar importanti, ceasca cu ceai lesiatic in jurul unei mese rotunde. Sau ovale. Cat despre textul care a generat topicul - mi se pare o parodie ieftina in stilul Divertis/Vacanta Mare cu accente macabre. |
||
-------------------- |
|||
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
Asarban dixit:
Domnu nicolau.cosmin, inca o ghidusie d'asta si propun sa te excluda! Sincer, dar sincer am dubii mari ca esti manat de asemenea "indignare" incat sa-ti permiti astfel de iesiri. Poate ca unii useri sunt ucrainieni dupa neamuri sau slavi (ca sa nu ma apuc sa-ti dau lectii de romana, sa-ti explic ca lexicul principal al limbii romane e de origine slava) si nu cred ca s-ar simti bine afland ca ai tu astfel de intentii. Recomand Half-Life! Asta a fost primul avertisment! Si singurul. |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:50 |