studiu de caz, pt proiect de licenta
![]() ![]() ![]() |
studiu de caz, pt proiect de licenta
ionut.tanase |
![]()
|
||
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
||
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si care e subiectul proiectului: productia, transportul, vanzarea, privatizarea?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Sau...."imbogatirea" carburatilor?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aaaa, am un studiu de caz despre cum sa montezi acoperisuri si burlane cu adaos comercial de 800%, dar asta era inainte de privatizare.
Acuma o fi 1800%... ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.727 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@driverx: vrei sa zici "botezul" carburantului.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da...de fapt da....dar incercam sa fac si eu pe subtilu
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
din cand in cand ma mai prinde ora 3-4 prin fata punctului de lucru Petrom depozite, sa vezi ce studiu de caz fac asupra recipientelor mai mult sau mai putin dubioase pe care le folosesc angajatii pentru a cara conbustibil din firma la portbagajele lor...bidoane, galeti de plastic/ galeti de tabla, pungi de nylon, canistre, etc etc.
Cei mai tari sunt aia imbracati vara cu ditamai parpalacul, si captusiti din cap pana in picioare pe dedesubt cu sticle de 0.5 litri prinse cu sireturi de mebrele inferioare sau superioare. PS nu glumesc absolut deloc ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
He he, aia in Irak luau 3 gloante in cap de la soldatii americani care nu fac deosebire intre teroristi kamikaze si ciorditori de benzina...
La noi cat iau pe litru? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
Tre sa ai mare grija cu studiile de caz in industria petrolifera ca nu se stie niciodata de unde ies biletelele
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Surse din interior vand cu 2-2,5 ron litrul, la galeata. nu m-am riscat niciodata, ca n-am certitudine ce e in galeata aia.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
tema este "Metode de fundamentare a strategiei și tacticii de negociere" si va rog sa-mi raspundeti pe bune, fara mistouri.
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
argon |
![]()
|
pai fara mistouri...am cunostinte care mai negociaza de la 2,5 la 2 per liter de benzina la galeata de la angajatu' Petrom
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Slabe sperante, mai bine luai ca proiect cum sa faci dintr-un lider de sindicat de la Petrom Service cel mai bogat om
![]() Macar era util ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
pana la urma ma puteti ajuta sau nu
![]() repet: Am si eu nevoie de un "studiu de caz" la firma PETROM sau alta firma(proictul de licenta este "Metode de fundamentare a strategiei și tacticii de negociere" ) |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 15:14 |