Site nou Renault.ro
![]() ![]() ![]() |
Site nou Renault.ro
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
sorin_ |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
Da, e schimbat fata de cel vechi. Eu il vazusem de ieri si credeam ca schimbarea e mai veche. Din chestiile in plus (pentru Clio) , am vazut ca a aparut si motorizarea Fidji separat si o lista de accesorii pentru fiecare (Clio,Megane) - poate erau si pana acum, dar eu nu le vazusem
Intr-un cuvant, e altceva... |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007 Dynamique 1.4 16v + clima
- CT
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Super tare, era cazul. Site-ul vechi era cam patrat la design si functionalitate si il updatau odata la 2 ani.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Renault Sport 2,0 16V 200 CP 19.442 toate taxele incluse.
wow, oare a citit Renault Romania topicul lui ssilviu si s-au gandit sa faca si ei o miscare buna? |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Este exact ca cel de la francezi, au schimbat doar limba.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Mie mi se pare la fel de penibil ca ala vechi. Preturi tot fara discount iar acum nici macar nu mai au configurator. Pe pagina cu Megane Sedan au o poza cu unul cu jante de 17 care nici macar nu e disponibil la noi. Oricum site-ul asta era in dezvoltare inainte de topicul meu. Pentru ca daca il faceau dupa macar poate tineau cont de unele chestii. Asa, aceeasi Marie cu alta palarie.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
mdeah...tot nu te poti baza pe site-ul oficial daca vrei sa iei un reno. tot la siteurile dealerilor tre sa apelezi (serus de ex - astia au preturile reale cu tot cu discount).
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
Si totusi, site-urile oficiale ale caror marci prezinta discounturile??
Cine vrea masina nu sta pe net si apoi isi pregateste banii in functie de preturile de pe net. Daca si prin asta ati gasit motiv sa dati in reno... |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Pai voi nu ati inteles principiul marketingului.
Pun pretul intreg pe site iar apoi cand te duci la dealer descoperi reducerea si in felul asta esti atras de masina. Mai ales cand ti se spune ca reducerea este pe perioada limitata si o pierzi daca stai pe ganduri ... Au aparut preturi pentru Megane 1.5dci 105cp... |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
diesel : Da, dar cine se uita la Megane 1.4 Authentique sau Clio Fidji nu are chiar atat de multi bani si poate fi dezorientat de preturile mari si sa se duca in alta parte..
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
In ziua de azi si mai ales in traficul de azi nu mai ai timp sa te plimbi prin showroomuri....vezi o gama larga de modele, alegi maxim 2-3 si te duci la alea sa faci drive test. Si cu preturile de pe site Renaultul nu prea se califica in finala aia de 2-3 masini.
Incompetenti. M-am obisnuit. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
era si timpul
|
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei sa descarci programul pentru vederile 360° te trimite pe versiunea franceza a site-ului cu pricina
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
arata bine noua fata a site-ului
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
A l e x |
![]()
|
Sper ca acum se lucreaza la un configurator si se va baga ulterior, ar fi foarte penibil sa nu-l mai bage... Chiar si configuratorul ala vechi, jalnic, era mai bun decat nimic.
This post has been edited by A l e x: 5 May 2007, 18:13 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
Pe cat facem pariu ca 2 ani de zile nu or sa mai faca nici o modificare la site?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Eu cred ca or sa aduca, configuratorul de pe siteul din franta, e ceva mai complex si cred ca le ia mai mult timp sa-l "aseze" la noi.
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
A l e x |
![]()
|
Zetu : Asa imi place si mie sa cred...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Niste idioti. Cel vechi, in afara de faptul ca nu era actualizat, era mai facil de utilizat. Basca, asta nou se randeaza oribil in Opera. Si mai contine o groaza de flash degeaba.
Prin comparatie, renault.fr e cu totul altceva. Prostul gust la el acasa. Desi credeam ca nu se poate asa ceva, e chiar mai prost decat site-ul serus. Ei au testat macar junghiul de site dpv functional? Nu vorbesc de informatia care-i mai prost prezentata decat in cel vechi. renault romania = handicapati cu acte. Reprezentatii in romania ai renault nu sunt nici macar capabili sa porteze site-ul, daramite sa asigure calitatea serviciilor |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
A l e x |
![]()
|
Ma, daca baga configuratorul ala de pe renault.fr eu sunt multumit.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(adip @ 5 May 2007, 20:23) Reprezentatii in romania ai renault nu sunt nici macar capabili sa porteze site-ul, daramite sa asigure calitatea serviciilor Cred totusi ca principalul domeniu de activitate e comercializarea masinilor, nu webdesign. Da stiu ca pot sa angajeze pe cineva capabil, dar nu prea au legatura cele doua lucruri. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
A l e x |
![]()
|
ssilviu : Ai dreptate, dar totusi site-ul e imaginea firmei si sincer, orice masina as vrea sa-mi iau, primul lucru o configurez pe site sa vad ce si cum si apoi ma duc la dealer deci e cam important...
Oricum, nu vad ce aveti cu site-ul actual, oricum e mult peste cel vechi. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 5 May 2007, 20:39) Cred totusi ca principalul domeniu de activitate e comercializarea masinilor, nu webdesign. Da stiu ca pot sa angajeze pe cineva capabil, dar nu prea au legatura cele doua lucruri. Pai cam au. Site-ul ala, daca nu ma insel, e imaginea rro. Daca site-ul, haina lor in lume, se prezinta cum se prezinta, la ce te poti astepta dpv calitate a serviciilor oferite?Nu trebuie sa fii webdesigner ca sa ai un site ca lumea. Trebuie doar ca cei care se ocupa de site sa o faca bine. In cazul de fata rro sau renault franta au delegat prost responsabilitatea modificarii site-ului. A, daca mai era nevoie de vreo dovada de buna comunicare intre rro si dealeri: mergeti pe site-ul ipso si cautati acolo autovehiculele renault. O sa primiti un 404 de toata frumusetea. Cei care lucrati la dealeri reno: testati-va site-urile sa nu cumva sa aveti deadlink-uri in urma modificarii renault.ro |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
adip |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 5 May 2007, 20:43) Oricum, nu vad ce aveti cu site-ul actual, oricum e mult peste cel vechi. Ca functionalitate este mult sub ![]() De ce: - e neterminat - e insuficient testat. E un fel de varianta alfa, un preview. |
--------------------
*
*
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 13:36 |