Nu mai debraiaza cum trebuie
![]() ![]() ![]() |
Nu mai debraiaza cum trebuie
drestea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 2 April 07 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II FL
2006 1.9dCi 120cp
|
|||
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Cred ca ti-a pocnit o lamela sau mai multe din placa de presiune! Daca ambreiajul a fost reglat prea strans, e posibil sa se fi crapat placa!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Nu vad cum ar fi putut ambreiajul sa fie reglat prea strans. Eventual sa fi folosit un disc prea gros.
In fine... verifica sa nu stea cablul strunit. Cand pedala e libera el trebuie sa aiba un usor joc. Daca are cablul joc si tot patineaza.... e clar disc sau placa sau ambele duse. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
subscriu la ideea baietilor. simptomele par a fi de placa de presiune dusa. te sfatuiesc sa le dai jos si vezi care e de fapt problema. si daca tot e sa schimbi placa de presiune, ia-o de uzina, noua.
eu am schimbat 3 kit-uri de ambreiaj din dezmembrari si nici unul nu a fost bun. pana am luat un kit de uzina si am scapat de probleme. |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
drestea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 2 April 07 From: Oradea ![]() |
Cred ca desfacerea cutiei e singura solutie ramasa in remedierea problemei, doar ca o sa mai trag de ea putin, pana se mai poate... Multumesc tuturor pt raspunsuri.
|
--------------------
Renault
Laguna II FL
2006 1.9dCi 120cp
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
de ce sa desfaci cutia?! eventual o dai jos sa verifici ambreiajul... si in mod special placa de presiune.
daca desfaci cutia apoi umbli prin dezmembrai sa-ti iei alta ca nu o sa poti s-o reglezi, e treaba dificila si trebuie un mecanic care stie sigur ce face. |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 23:04 |