Schimbare capota portbagaj si actuator deschidere, cum sa fac?
![]() ![]() ![]() |
Schimbare capota portbagaj si actuator deschidere, cum sa fac?
Kostica |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|||
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
eu in locul tau as fi multumit ca mi-au dat capota "noua" cu eleron.
iar in ceea ce priveste deschiderea .. iti mai montezi inca un actuator pe care il legi ori la inchiderea centralizata ori la alarma si deschizi din cheie sau telecomanda. n-am prea inteles : "Pentru orice eventualitate, actuator si restul de mecanism pentru capota model nou este de gasit?" adica ce mecanism? |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si daca ai ceva timp, scoti butucul de l aportbagaj si-l desfaci, si plimbi cateii aia intre ei (mai si renunti la unii daca e necesar) si il faci sa mearga cu cheia veche. Si asa nu o sa ai nevoie de 2 chei.
"Restul de mecanism" nu prea este. Pusr si simplu mecanismul este actuatorul de portbagaj (care in targ in vitan - evident in Bucuresti - duminica sunt 10 RON/bucata) care au si un taburus pe capul lor ca sa prinda tija mai bine, si tija de actionare. Daca mai e capota aia si cu buton cu apasare, si mai bine (presupun ca daca nu ar fi cu buton cu apasare ai putea folosi yala veche). |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Kostica |
![]()
|
Multumesc. E capota din aia cu buton si "cioc" pentru ridicare. Am avut senzatia ca actuatorul nou este alt model. Se monteaza undeva in lateralul butucului si are intradevar un fel de spirala in capatul tijei. Sa am grija sa recuperez butucul vechi (daca vor sa mi-l dea-nu au ce face cu el fara cheie, doar daca-si fac una pe sest). Cred ca voi fi unicat cu doua actuatoare pe capota.
PS Daca voi avea nevoie de procurat actuator model nou din Vitan, pot conta pe vreun forumist bucurestean? Poate ........dl.Klaus? Imi cer scuze pt. indrazneala. |
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
Kostica |
![]()
|
Multumesc mult. Sa asteptam doua-trei zile sa vad cum vor finaliza ei lucrarea.
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:07 |