Kia Cee'd, Ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Kia Cee'd, Ce parere aveti?
manucu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(miki @ 6 Dec 2007, 14:09) Nu frinam de urgenta! Mergem preventiv! Da' cu Logan sau cu Renault fara ESP cum faci? |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
La fel cum faci cu Solenza si Supernova
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Eu vorbeam de masini din aceeasi clasa, nu de sub-masini din astea
![]() In plus evit sa franez de urgenta. Am grija sa-mi rezolv urgentele inainte sa ma urc la volan.. ![]() This post has been edited by nh1980ro: 6 Dec 2007, 14:36 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(manucu01 @ 6 Dec 2007, 13:05) instabilitate la franarea de urgenta, - nu stiu de unde ai scos asta..e subiectiv si ma indoies ca ai facut tu teste cu franarea de urgente Quattroruote din martie sau aprilie (aia din editia italiana)QUOTE(manucu01 @ 6 Dec 2007, 13:05) zgomot la rulare mare in functie de tipul de asfalt, - e acelasi la toate masinile, tine de viteza, cauciucuri, insonorizare si tipul asfaltului si mai putin de suspenisie exact, de insonorizare...QUOTE(manucu01 @ 6 Dec 2007, 13:05) la relanti vibratii resimtite in volan si podea, - fals! Incearca sa conduci un diesel...QUOTE(manucu01 @ 6 Dec 2007, 13:05) zgomote aerodinamice, - sunt normale la toate masinile din clasa compacta de la o anumita viteza in sus Da, dar nu sunt normale de la o anumita viteza in jos. Incearca de ex sa mergi cu un Auris, cu care se bate, sa vezi zgomotele.QUOTE(manucu01 @ 6 Dec 2007, 13:05) bourdonnement, (poate asa e, nu stiu ce inseamna) E zgomotul motorului dat de diverse armonici.QUOTE(manucu01 @ 6 Dec 2007, 13:05) efort in mediu urban de la servodirectie, - din cate am condus eu masina asta nu am depus nici un efort semnificativ Fata de megane cum ti s-a parut? Ca ambele au servo electricaQUOTE(manucu01 @ 6 Dec 2007, 13:05) scaune rigide cu sustinere laterala lipsa, - subiectiv. mie imi plac scaunele mai tari la deplasari mai lungi Da, dar faptul ca-s mai tari nu compenseaza faptul ca nu au sustinere laterala suficienta.QUOTE(manucu01 @ 6 Dec 2007, 13:05) aspect de plastic dur la interior, - pune mana si ai sa simti ca e comparabil bordul cu megane Da, poate cu megane 1QUOTE(manucu01 @ 6 Dec 2007, 13:05) buzzer semnalizare slab, - se poate monta un aparat auditiv acolo unde este cazul Pai daca nu se aude, atunci de ce este? ca sa-ti ia un ban in plus?QUOTE(manucu01 @ 6 Dec 2007, 13:05) trenul de rulare fata, - suspensie Mc Pherson exista niste zvonuri ca ar fi totusi pseudo McPherson6 Dec 2007, 14:48: QUOTE(manucu01 @ 6 Dec 2007, 13:05) suspensia motorului - face toti banii, e pe arcuri cu foi, Ba e cu tampon hidroelastic la motor, tampon cauciuc la cutie si 2 bielete antirotire, una in fata si una in spate, per ansamblu suspensia motorului fiind semipendularaQUOTE(manucu01 @ 6 Dec 2007, 13:05) aerodinamica (cateva exemple de deflectoare prezente pe masina) - scoti mana pe geam si functie de unghiul realizat cu directia de mers ai parte de o deflectie fantastica a curentului de aer Daca ai stii tu ce mult conteaza deflectoarele alea... Ma rog, daca ai stii cu adevarat, ca de afirmat vorbe goale poate multa lume.QUOTE(manucu01 @ 6 Dec 2007, 13:05) sau protectia anti-pietricele - are aparatori de noroi in varianta standard, da ce ti-ar pasa tie de cel din spate? ![]() Eu personal ma abtin sa zic ce cred eu bun la cee'd pentru ca vad atat de multi "cunoscatori" pe aici ca parerea mea ar fi superflua, nu ar ajuta la nimic, ca se poate si betie cu apa rece. This post has been edited by klaus: 6 Dec 2007, 14:48 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
discutia asta din unctul meu de vedere este sterila, atata vreme cat am ajuns sa dam reply ca sa desfiintam punct cu punct ce au scris altii inante. asa ca fac eu miscarea inapoi si zic..bine fratilor, nu va place, nu v-o cumparat pentru ca din cate observ din opinia ta, masina asta e instabila, face zgomot, tremura la relanti, are zgomote aerodinamice la 10km/h, trag de volan ca la volanul de Raba, are interior de kkt, etc si asa mai departe. (mai presus de toate ar avea lipsa aparatoare de pietricele pentru suspensii)
nu stiu de ce or fi atat de multi oameni prosti ca sa iasa masina asta pe locul 4 la COTY si locul 1 in romania, batand Aurisul pe care atat il lauzi, si cum de nu au observat si ei ceea ce sustii tu cu ironik aici. plus de asta uita-te la toate review-urile facute de oameni care se pricep si care au traditie in evaluarea de masini (ma refer aici la presa auto din afara). si scrie-le si lor un mail cu ce ai postat aici... iar pareri pertinente va invit sa avem dupa ce strangem cativa km cu masina pentru a nu avea tendinta de a pica in ridicol... |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
apropo de kia......
bre manucu ai pe cineva la kiaromania in bucuresti?????? ca ma uitam poe emailurili mele si am vazut ca iam trimis un email lu nenea alexandru manucu......... la urmatoarea intalnire reno...vii cu furia neagra sa vedem daca face la fel de bine donuturi........ |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
manucu |
![]()
|
![]() ![]() nu am pe nimeni la kia, nici in bucuresti nici in iasi. iar nick-ul meu nu are treaba cu numele real ![]() donuturi...ce donuturi??? |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cerculete ...manucu cerculete......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
manucu |
![]()
|
cerculete...ce cerculete, ca eu nu stiu...
![]() PS stiu engleza bine ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
manucu |
![]()
|
dati, baiaeti, cu minusuri anonime la reputatie. eu raman cu bucuria de a conduce doua masini super, unii raman cu frustrarile. Bafta!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(manucu01 @ 6 Dec 2007, 15:11) discutia asta din unctul meu de vedere este sterila, atata vreme cat am ajuns sa dam reply ca sa desfiintam punct cu punct ce au scris altii inante. asa ca fac eu miscarea inapoi si zic..bine fratilor, nu va place, nu v-o cumparat pentru ca din cate observ din opinia ta, masina asta e instabila, face zgomot, tremura la relanti, are zgomote aerodinamice la 10km/h, trag de volan ca la volanul de Raba, are interior de kkt, etc si asa mai departe. (mai presus de toate ar avea lipsa aparatoare de pietricele pentru suspensii) nu stiu de ce or fi atat de multi oameni prosti ca sa iasa masina asta pe locul 4 la COTY si locul 1 in romania, batand Aurisul pe care atat il lauzi, si cum de nu au observat si ei ceea ce sustii tu cu ironik aici. plus de asta uita-te la toate review-urile facute de oameni care se pricep si care au traditie in evaluarea de masini (ma refer aici la presa auto din afara). si scrie-le si lor un mail cu ce ai postat aici... iar pareri pertinente va invit sa avem dupa ce strangem cativa km cu masina pentru a nu avea tendinta de a pica in ridicol... daca vb de masina anului si premiul coty (ce dracu e asta, nu era cumva un parfum) de ce ar conta in stabilirea unor calitati masinii? |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
manucu |
![]()
|
coty este acronimul de la Car Of The Year, iar criteriile care duc la clasarea masinilor participante in concurs sunt toate pe care unii pe aici zic ca n-ar fi prezente la ceed.
studiati baieti, studiati! http://www.caroftheyear.org/ http://www.masinanaului.ro/ si grilele de votare http://www.caroftheyear.org/pages/Voting08.htm http://www.masinaanului.ro/voting.php ma ajuta careva sa gasesc aurisul ? ![]() This post has been edited by manucu01: 6 Dec 2007, 16:08 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
pai a luat locul 4 la car of the year europa. nici macar nu e pe podium. de ce ar ar trebui sa insemne ceva acest lucru?
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
manucu |
![]()
|
la COTY a luat locul 4 din 33 de masini participante...
http://www.caroftheyear.org/pages/cars_can...s08/Lista08.htm la masina anului a luat locul 1 din 31 de masini participante... http://www.masinaanului.ro/page.php?id=2 oare ce inseamna asta? ![]() This post has been edited by manucu01: 6 Dec 2007, 16:14 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
manucu |
![]()
|
nu aste vreau sa spun, driverx, ci ca in acest moment pare o alegere foarte buna, si ca parerile unora de mai sus nu sunt decat subiective si tendentioase
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
manucu |
![]()
|
buey cresteti odata mari si mai terminati cu frustrarile astea...am pomenit eu ceva de accent aici???
This post has been edited by manucu01: 6 Dec 2007, 16:22 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 6 Dec 2007, 17:18) Si la multi posesori de accent tot asa li s-a parut.... La fel si aia care-si iau Symbol cu convingerea ca are 5* la siguranta. Da' n-are.. ![]() In plus Accent si Symbol au cam putine premii (spre zero) luate. A, mi se pare mie sau Renault nu apare in schema pe la COTY 2008 asta? Acum inteleg de unde frustrarile astea. Si, culmea, nici macar in Romania nu apare cu nimic. This post has been edited by nh1980ro: 6 Dec 2007, 16:30 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
Ce intelegi tu ???
6 Dec 2007, 16:32: A daa lafel si bmw si audi, nici fraieri aia n-au ajuns in lista finala This post has been edited by paul_s: 6 Dec 2007, 16:32 |
--------------------
.
.
- .
.
|
|
manucu |
![]()
|
mai zic odata ce spuneam tot in topicul asta cu cateva pagini in urma. am un megane de care sunt extrem de multumit, cu care am facut peste 30000 de km intr-un an si nu am ce sa reprosez masinii. a venit momentul in care imi mai achizitionez o masina, adica un ceed. ma bucur ca a luat pozitii f bune in concursurile internationale, ca are review-uri excelente in presa de afara si ca a iesit masina anului in romania. acestea sunt fapte pe care cei ce sunt atat de vehementi aici (din cate observ daciotii) ar trebui sa le ia in calcul in timp ce gandesc ceea ce scriu. asta presupune insa sa gandesti inainte sa scrii
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(paul_s @ 6 Dec 2007, 17:29) Ce intelegi tu ??? A daa lafel si bmw si audi, nici fraieri aia n-au ajuns in lista finala Da, nici Ferrari si nici Lamborghini, ba nici macar Dacia. Dar Nissan a ajuns chiar intre finaliste cu cascaval ala. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Dacia Logan si Megane sunt cele mai bune masini din lume.
Este clar si demonstrat stiintific in atatea posturi pana acum. Restul masinilor sunt pur si simplu, mai proaste. This post has been edited by dack: 6 Dec 2007, 16:49 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
nh1980ro |
![]()
|
Daca scrie Renault sau by Renault pe ele, sunt deosebite. Reputatia le precede.
Megan frate, asta e visul umed al romanului. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ok. Cand mai sunt noutati in legatura cu subiectul acestui topic (cititi titlul) revenim. Pana atunci closed
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
laser frate, ce sa zic?
un mare + la imagine |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
tocmai am fost la Kia Motors sa vad cum arata C`eed 3DR. Exceptional. Spatioasa si dotata... 13300 euroi cu tva.
Dotari normale (geamuri, oglinzi, mp3, computer, ac) si un motor diesel de 115cp...... Sanse foarte mari sa inlocuiasca Clioul meu ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 09:54 |