miros ciudat la 160 km/h
![]() ![]() ![]() |
miros ciudat la 160 km/h
Reckno |
![]()
|
||
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|||
manelistu romantic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 June 07 ![]() |
Tu te-ai uitat la sigla masinii?Daca nu, vezi ca acolo in spate undeva scrie DACIE, deci nu mai pune intrebari din acestea existentialiste si utopice.
|
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Ideea e ca AC + viteza asa mare = temperatura motor foarte mare (acul de la temperatura e peste prima liniuta; GMV treapta a doua si de abia face fata) Fara aer conditionat e alta poveste.
Plastice sunt destule care pot sa faca miros de la caldura aia imensa. @manelistu romantic: Da intr-adevar scrie DACIA dar viteza maxima constructiva este data 160 km/h, deci producatorul ar fi trebuit sa se gandeasca cat de bine se face racirea la viteza asta, si sa foloseasca materiale de asa natura incat sa nu degaje asa mirosuri ciudate, incat sa sperie oamenii ca iau foc. This post has been edited by preghicialex: 2 Jul 2007, 22:59 |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 June 07 ![]() |
QUOTE(preghicialex @ 2 Jul 2007, 22:55) @manelistu romantic: Da intr-adevar scrie DACIA dar viteza maxima constructiva este data 160 km/h, deci producatorul ar fi trebuit sa se gandeasca cat de bine se face racirea la viteza asta, si sa foloseasca materiale de asa natura incat sa nu degaje asa mirosuri ciudate, incat sa sperie oamenii ca iau foc. Deci q.e.d. Dacia e dacie. |
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
ideea e ca temperatura apei nu mi-a trecut pe bord niciodata de prima liniuta...cred ca ventilatorul functiona totusi la capacitate maxima..
se poate ca mirosul sa fie cumva de la placutele de frana sau de la discurile incinse? sau de la ferodou? |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Atunci nu ar fi apărut doar la viteza aia... Dar ambreiajul e bun? Patinează?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Reckno |
![]()
|
ambreajul decupleaza/decupleaza bine incepand de la 75% din cursa, eu zic ca nu am probleme la ambreaj...masina nu trage nici stanga/dreapta..foarte foarte putin dreapta..cred ca e de la geometria rotilor
oricum miosul vine de la motor sigur..si numai la viteze ridicate. la 130 de ex totul merge perfect. la 160 trepideaza putin volanul fara maini pe volan iar daca este tinut nici nu se observa |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Ambreiajul sigur nu patineaza ca altfel nu ajungeai tu la viteza aia. Vezi sa nu atinga cablul de la "reglaj inaltime far dreapta" galeria de evacuare, mai precis aparatoarea acesteia. Mie parca ala imi arata mai topit mai demult, era desprins si atarna pe acolo. Poti sa incerci urmatorarea manevra, mergi o bucata de drum cu viteza mare dupa care opresti, te dai jos si deschizi capota. Te orientezi si tu dupa miros
![]() This post has been edited by preghicialex: 3 Jul 2007, 00:26 |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
mie imi apare frecvent mirosul si la viteze de 120-130. Nu am depistat inca nimic ce ar putea degaja acel miros.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Motorul ventilatorului este cumva capsulat in plastic? Ala ar putea fi.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
poate sa fie simptom de ambreiaj uzat.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu cred că mirosea a moarte! Drept pentru care închid un picușor topicul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:41 |