un lamborghini isi bate joc de un bmw, la 200 km/h !!
![]() ![]() ![]() ![]() |
un lamborghini isi bate joc de un bmw, la 200 km/h !!
touche |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|||
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Prosti gramada......i-a pxxat beamveu
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ala era un Lamborghini Murcielago LP 640, e ultimul model, nici M5 daca era si nu avea ce discuta cu Lambo.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 17 May 2007, 09:55) Ce, ai fost în mașina aia și te simți aiurea? Băi fraților,până când o să ajungeți voi la nivelul civilizației de afară, puteți să vă luați voi și navă spațială. Câinele care latră e vai de mama lui. Băgați-vă mințile în cap, căpșunari ratați ce sunteți. Mă faceți să-mi fie scârbă că sunt român. Asta adaăugată la toată sila acumulată dinainte!!!! ![]() Nu, nu am fost in masina si nu am nicio legatura cu acel film. Nu am vrut decat sa fac o constatare personala dupa lecturarea acestui topic. Multumesc pentru jignirea gratuita pe care mi-ai adus-o. Ai dat dovada ca ai mai multa minte decat baietii aia din film. This post has been edited by maryus_83: 20 May 2007, 18:33 |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
bogdan1978buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 January 06 ![]() |
Foarte frumos filmuletul; m-a amuzat cat de proaste sunt unele gaini care cica ne reprezinta.
Ma mira ca l-au postat. |
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari. |
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
pai de ce te mira ? crezi ca ei au simtul ridicolului ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE Multumesc pentru jignirea gratuita pe care mi-ai adus-o. Ai dat dovada ca ai mai multa minte decat baietii aia din film. n-am nimic cu tine dar sunt foarte multi care cred că dacă nu ai bmw, audi etc nu ai mașină. Deci hadeți să revenim cu picioarele pe pământ. Sunt mulți care vor BMW dar care nu pot ține în frâu o dacie. Când poți face cam tot ce se poate cu o mașină atunci să îți dorești ceva de 3-4-5 ori mai puternic. E ca și cum ai vrea să treci direct la clasa 500 fără să treci prin 125, 250....(la motociclism)Este exact cazul celor din filmuleț care nu au habar nimic despre mașini și au pretenții că au mașină. |
--------------------
.
.
.
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
sa fi fost in acel murcielago, ii tineam numai la 100 km/h.
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Nu cumva printre romanasii din BMW era si ala cu "clima bizonica" ???
![]() Bine ca nu s-au dat jos din masina, crezand ca li s-a oprit motoru' ![]() This post has been edited by Kr3atorU: 23 May 2007, 20:37 |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
Jack Daniel's: Poti sa mori de ras .
|
-------------------- |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Mi-a placut atitudinea celui din Lamborghini , unii de pe soselele noastre mai au citeva crengi pina se dau jos din copac . Super , aia i-au dat flash-uri , el le-a facut facut loc , BMW-ul a depasit si cind totul era in siguranta le-a tras-o . Cind va fi si pe soselele noastre asa ?
Am patit-o cu un Fiat Doblo condus de un mos si altadata un Chevrolet Aveo (!!! incepatoare ) , m-am incadrat sa depasesc si surpriza , cind m-au vazut in paralel , au accelerat boii (bine si vaca) , cred ca aveau alergie la Logan si normal din fata , la oarece distanta venea masina , in ambele cazuri , ca altfel , nu ma deranja prea tare. L.E. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 19 May 2008, 10:58 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Intr-o situatie similara in Romania, cel din Lamborghini nu s-ar fi dat, si ar fi accelerat atunci in fata masinii pentru a arata cine e seful, apoi ar fi franat, asteptat BMW-ul, pus avarii, si repetat manevra.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
sandokhan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
exact.. timp in care ar fi pus in pericol orice alt participant la trafic. ce capsunari.. vai de roata lor..
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 2002, 1.4 8v
/ Megane hatchback 2007, 1.6 16v / Opel Vectra C Combi 2008, 1.9 8v CDTI / Lada Niva 1.7 4x4 2008
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Ma mir ca nu l-a clanxonat pe-ala cu Murcielago.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
din cate se vede, mai mult pasageru` e tare in clanta.. soferu` o calca si doar atat...
![]() si ba boule, Passatu` ala e Vectra ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Rafi |
![]() ![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
![]() ![]() ![]() "Vine fraieru' baaaaaaa ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
vine fraieruuuuuuuuuu si tu nu ai decat 200 de cai
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
si totusi cred ca a fost si o urma de ironie in vorbele lor... trebuia sa ma filmez si eu cand stateam in spatele unui RS4 care nu avea loc de altii... Dupa ce s-a eliberat am accelerat... el se indeparta... eu strigam: te prind te prind...
![]() ![]() poate ca se plictiseau... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
QUOTE(A l e x @ 19 May 2008, 09:52) Intr-o situatie similara in Romania, cel din Lamborghini nu s-ar fi dat, si ar fi accelerat atunci in fata masinii pentru a arata cine e seful, apoi ar fi franat, asteptat BMW-ul, pus avarii, si repetat manevra. contra exemplu acu vreo 3 luni pe splaiul unirii pe la 2 noaptea eram cu dieselu din semnatura si la stop un lambo galben similar celui din film cu un tiganus la volan si cu numere rosii la verde mi-a facut semn sa plec, si cand am ajuns pe la 100 a plecat si el desi initial mascat de fumul lasat de mine si-a gasit drumul trecnd pe langa mine ca fulgeru. m-a asteptat la Alba iulia si ne-am salutat ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(antifizic2 @ 19 May 2008, 18:00) contra exemplu acu vreo 3 luni pe splaiul unirii pe la 2 noaptea eram cu dieselu din semnatura si la stop un lambo galben similar celui din film cu un tiganus la volan si cu numere rosii la verde mi-a facut semn sa plec, si cand am ajuns pe la 100 a plecat si el desi initial mascat de fumul lasat de mine si-a gasit drumul trecnd pe langa mine ca fulgeru. m-a asteptat la Alba iulia si ne-am salutat ![]() ![]() ![]() Hai recunoaste , Te-a cam lasat sa te chinui ....cind ....l-ai ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 19 May 2008, 18:13 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Recunoaste, antifizic, l-ai lasat tu sa castige ca sa se bucure de masina (numere rosii, etc..)
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
corect
![]() nu vreau sa ma dau mare dar evenimentu m-a prins cu masina plina de prieteni , egr-ul infundat, rezervorul plin si NOS-ul la jumatate ![]() This post has been edited by antifizic2: 19 May 2008, 18:39 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Si marmota....ce facea?
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
marmota era offtopic...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 08:59 |