Renault Symbol 16V vs. Skoda Fabia 1.2, grea alegere
![]() ![]() ![]() |
Renault Symbol 16V vs. Skoda Fabia 1.2, grea alegere
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa mai multi km (peste 300) cu Loganul am avut senzatia aia de coborat de pe vapor, asta din cauza suspensiilor moi si a drumurilor denivelate de la noi. Acum cateva zile am mers peste 100km cu un Renault clio si aveam impresia ca imi rupe spatele pe drumuri proaste (suspensii mai dure), drept pentru care as recomanda Logan. Stiu ca e pe alaturi recomandarea, da 11000 de euro si cu mandria fac exact un fas.
LE: "cum unii are mintea odihnita si nu are ce face umbla la reputatii, drept pentru care mia luat doi puncte la reputatie pentru postul asta. poate doar mintea lui odihnita stie de ce". PS eventualele dezacorduri gramaticale au fost imperios necesare pentru a intelege si specimenul ceva. This post has been edited by OAP: 8 May 2007, 09:18 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Subscriu la chestia cu suspensiile mai rigide pe symbol,am fost si eu cu unul acum ceva vreme si era cam rigid ptr gustul meu,la logan suspensia e ok ptr drumurile din Romania.
Daca e sa aleg doar intre Symbol si Fabia,as alege Symbol,de ce? Garantia de 4 ani,diferite optionale(climatronicul nu m-ar interesa,imi e destul AC-ul manual),motorul muuuult peste 1.2 HTP. This post has been edited by LC_TM: 8 May 2007, 11:20 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
2004/2005 Ambition 1.6MPI
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Zippy @ 7 May 2007, 21:09) De catre ce autoritate? Ca se vinde in draci... Si e prost... de ce? Ca nu satisface ambitiile de shumahar ale unora? Sau sunt probleme de calitate/fiabilitate frecvente? Ca eu n-am auzit... On topic: daca circula mai multin oras, Fabia e mai potrivita. E mai scurta (parcare), consuma mai putin (daca nu o conduci "ambitios"), si service-ul e mai ieftin ca la Renault. In plus, ai spus si tu, confortul in interior e mai bun. Daca merge mult la drum lung, atunci sunt de preferat puterea mai mare si portbagajul mai mare ale Symbolului. Dar decat Symbol, si eu as spune mai bine Logan. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca mai astepti un pic o sa apara Noua Fabie si pretul pt modelul actual o sa scada, cred ca o sa iti iei in aceasi bani o Fabie cu motor mai puternic. Poate si noua Fabie o sa vina cu oferte de pret. Deci rabdare.
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(IsNa @ 8 May 2007, 12:19) Nu conteaza, stilul romanesc e "crede si nu cerceta" QUOTE(IsNa @ 8 May 2007, 12:19) Si e prost... de ce? Ca nu satisface ambitiile de shumahar ale unora? Sau sunt probleme de calitate/fiabilitate frecvente? Ca eu n-am auzit... N'auzisi mai sus, ca are ralantiul nasol ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
- ---
---
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Mai, e nasoala rau cu ralatiu' asta...
![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Sa revenim la topic.
QUOTE(IsNa @ 8 May 2007, 13:19) Si e prost... de ce? Ca nu satisface ambitiile de shumahar ale unora? Cel putin eu nu am spus ca e prost, ci doar ca e o gluma de prost gust. Intrebare pentru tine:Tu ai da 11000 euroi pe o masina care trage la fel ca o dacie 1300? Dar sa-mi raspunzi sincer, cu da sau nu. Fara "c-o fi", "c-o pati", "ca de fapt are sange de vw in ea", "ca e misto la interior". Tu ai cumpara cu 11000 EU in care sa amesteci toata ziua cu levierul schimbatorului de viteze? P.S. vw e oricum o gluma proasta la calitate de multa vreme, asta cu masinile nemtesti de calitate e deja preistorica ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
IsNa |
![]()
|
Daca as vrea o masina cu care sa circul preponderent in oras, nicicum nu as lua un motor peste 1.2.
N-am condus Fabia 1.2, dar am condus de cateva ori un 107 cu motor 1.0, si in oras nu am simtit deloc lipsa de putere. Nu zic ca toti trebuie sa se simta multumiti cu 60CP, dar si sa zici ca e gluma proasta e exagerat. De altfel, Fabia s-a fabricat chiar si cu un motor de 1.0, si s-a vandut binisor in Cehia si Austria, adica in tari care cam stiu ce-i o masina... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
O Fabia Sedan e grea a naibii pe langa Peugeot-ul ala 107 de care zici tu.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
IsNa
QUOTE De catre ce autoritate? Ca se vinde in draci... Uite AICI Va trebuie cont pentru a intra pe forumul respectiv, asa ca atasez 2 print-screen-uri pentru a va edifica. argon: QUOTE Nu conteaza, stilul romanesc e "crede si nu cerceta" ![]() poz1.JPG ( Size: 142.27k ) Number of downloads: 261 poz2.JPG ( Size: 134.01k ) Number of downloads: 252 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
- B 97 Z I P ]
2014 Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 8 May 2007, 15:07) Ce sa detaliez? orice masina poate avea ralantiul instabil din cauza unor defectiuni, cum ar fi motorasul pas cu pas, infectoare defecte etc, ce e asa complicat? ![]() Cauta matale pe la probleme tehnice, pentru lamuriri suplimentare de posibile defectiuni, si batai ale motorului . @zippy: foarte credibil site-ul ala, ce sa spun...chiar ma gandeam ca rezultatul a fost dat de o entitate cu oarecare prestanta, dar garajul.ro? sa fim seriosi ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE daca 2000 de pusti care sufera de lipsa de ocupatie pe internet, admiratori de anume marci , voteaza o masina pe un site de mana a doua, nu inseamna ca asa e...intelegi? Sunt sigur ca exact din cei 5000 si ceva de votanti, 2000 pusti au votat Skoda fabia 1.2 HTP ca avand cel mai prost motor. Pustii de care vorbesti tu ii vei gasi pe patrutuningpunctro si nu pe garajul.ro. Vorba ta cred ca ti se potriveste mai mult tie decat mie:crede si nu cerceta. Chiar nu vreau sa ma cert cu tine pentru ca este inutil, asa ca ma retrag. |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
- B 97 Z I P ]
|
|
argon |
![]()
|
Nu e nici o cearta, e o discutie, si parerea mea este ca votul de pe garajul.ro nu are absolut nici o relevanta !
Chiar sunt curios CATI din cei 2000 de votanti s-au suit vreodata intr-o Fabia 1,2 HTP ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Zippy |
![]()
|
eu n-am votat dar m-am urcat (am condus vreo 100km Focsani - Brasov) si nu m-a impresionat deloc (3 persoane in masina+bagaje). Motorul da impresia ca se gatuie, pentru depasiri sigure trebuie retrogradat si turat excesiv, pantele si serpentinele se abordeaza greu si in treapta 3. 120 prinde destul de lejer dar peste urca greu.
Si era hatchback nu sedan cum vrea colegul domnului Prody.O fi buna de oras,nu zic nu, dar mie nu mi-a placut. This post has been edited by Zippy: 8 May 2007, 19:07 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
- B 97 Z I P ]
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 8 May 2007, 08:35) Decat Prestige-ul mai degraba iei o Nubira. Ambele sunt prea scumpe, dar macar Nubira e mai teapana pe sosea si ai alta prestanta cand cobori din ea. Vorbim de peste 10 mii de euro, nu de clasa de sub, unde intra Loganul. Nu prea ma prind cum vine asta cu prestanta pe care o ai cand cobori din Nubira dar ma rog.. asta e o chestie subiectiva. Dar.. se mai vinde Nubira noua? Te referi la o Nubira SH? Asa daca e vorba de SH ia un VW ceva si avem si prestanta neindoielnica la banii astia ![]() This post has been edited by MiticaLGN: 8 May 2007, 19:23 |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
argon |
![]()
|
Adica, cand iesi din Nubira la costum da bine, cand iesi din Logan la costum... nu se potrive
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Sa nu uitam ca regele Mihai s-a dat jos in costum din Logan, nu din Nubira
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
kia cee'd . e prea tare oferta ca sa nu fie luata in calcul . e facuta in slovacia, parca intr-o fabrica complet noua automatizata, si proiectata in germania. M-am urcat saptamana trecuta in ea, e super, finisajele sunt foarte bine realizate. iar la un pret ddp de 12000 eur in care primesti 6 erbeg, radiocd, oglinzi electrice, motor de peste 100 cp , CB, inchidere, geamuri el fata, garantie 7 ani si cred ca mai sunt , merita sa te imprumuti de 1000-1500 E.
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Zippy @ 8 May 2007, 19:54) Sunt sigur ca exact din cei 5000 si ceva de votanti, 2000 pusti au votat Skoda fabia 1.2 HTP ca avand cel mai prost motor. Pustii de care vorbesti tu ii vei gasi pe patrutuningpunctro si nu pe garajul.ro. Vorba ta cred ca ti se potriveste mai mult tie decat mie:crede si nu cerceta. Ce 5000 de votanti? Voi nu observati cum bate la ochi numarul de votanti de la fiecare masina? Toate numerele se termina cu doi de zero. Daca ii elimini cred ca gasesti numarul total de votanti. Pana in 100...Relevant... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(MiticaLGN @ 8 May 2007, 20:22) Nu prea ma prind cum vine asta cu prestanta pe care o ai cand cobori din Nubira dar ma rog.. asta e o chestie subiectiva. Dar.. se mai vinde Nubira noua? Te referi la o Nubira SH? Asa daca e vorba de SH ia un VW ceva si avem si prestanta neindoielnica la banii astia ![]() Da cum sa nu, uite aici aici: 10400 de euroi pentru SX LPG, noua, zero km. Cu fix 50 de euro mai scumpa decat Prestige-ul cu garantie extinsa care la Nubira e din start. Nu zic nu, poate merita Loganul, dar pana la Laureate, eventual Ambition. Dar daca sare de 10 mii de euro, parca nu mai merita, nu? La Nubira ai alta masina, alta suspensie, alta tinuta de drum. E mai limuzina, nu respira "low cost" prin toti porii. Si arata si mai bine, nu? This post has been edited by Laurentziu83: 9 May 2007, 08:54 |
--------------------
.
.
.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
da , limuzina de 9700 de euro.
![]() Daca asta nu e low cost inseamna ca nemtii astia umfla rau preturile. Nesimtiti, pot produce limuzine cu 9000 de euro si le vand cu 40.000-50.000 sau mai mult. ![]() This post has been edited by Amedeus: 9 May 2007, 09:34 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Mare boala e fudulia asta la romanu nostru. Auzi....prestanta cand te dai jos din Daewoo, dar din Dacie nu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Poti sa te dai jos din BMW si sa fii taran (si nu ma refer aici la taran in sensul de om de la tara) sau sa ai un renault 4 si sa umbli la costum si sa ti se si potriveasca (am vazut asa ceva).
Parerea mea este ca masina ti-o iei ca sa-ti faci treaba cu ea, nu ca sa iesi la agatat...da' poate ca gresesc eu... |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(MiticaLGN @ 8 May 2007, 20:22) Nu prea ma prind cum vine asta cu prestanta pe care o ai cand cobori din Nubira dar ma rog.. asta e o chestie subiectiva. [...] Adica oricare ar fi statutul tau social, daca "te dai" cu Dacia esti fraier. In schimb daca ai in parcare un A6 esti cineva. Ce conteaza ca n-ai bani de benzina (de CASCO nu mai vorbesc) si ca mananci pita cu slana si ceapa ca sa platesti imprumutul pe 15 ani de la banca? Ai A seis si trelingu' "dã firmã, frate" - esti bashtan intre bãietzii dã cartier! QUOTE(argon @ 8 May 2007, 20:25) Adica, cand iesi din Nubira la costum da bine, cand iesi din Logan la costum... nu se potrive ![]() ![]() Eu unul regret ca tot taranu' care a reusit sa faca un credit de 7-10000 E si-a luat Logan. Mai bine isi lua o masina SH din Germania. Asa scapa si Dacia de asocierile nefaste. QUOTE(driverx @ 9 May 2007, 10:30) Mare boala e fudulia asta la romanu nostru. Auzi....prestanta cand te dai jos din Daewoo, dar din Dacie nu ![]() ![]() ![]() Da, da. Ai prestanta cand cobori din orice harb adus "de dincolo", dar fereasca Dumneezu sa cobori din Dacie noua ca incep sa te si ocoleasca prietenii. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
argon |
![]()
|
Din pacate, cand vine vorba despre maretele voastre masini(in rate sau nu), nu mai stiti nici de gluma
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
marksman |
![]()
|
@argon: da' repede te-ai atacat. Nu stii sa citesti printre randuri, ca ai fi vazut ca prin ceea ce am spus sunt de fapt de acord cu tine.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
argon |
![]()
|
Ma refeream in special la soferuX..
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:12 |