Cum imi intaresc placajul de la haion?, nu stiu cum se numeste
![]() ![]() ![]() |
Cum imi intaresc placajul de la haion?, nu stiu cum se numeste
TBonu |
![]()
|
||
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
1.Cauta ca s-a discutat.(vezi si pe la sectiunea DSN).
2. Tu ce crezi? This post has been edited by pastrama_stelistu: 17 May 2007, 23:17 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
cu fibra de sticla pe spate in 3 sau 4 straturi.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Sunt multe metode,dar cel mai sigur este sa schimbi placa cu una din PAL,taiata dupa placa originala,date gauri in ea ptr. boxe si fixate bine,dar fara sa mai pui si capacele boxelor.Pe margine se dau gauri de prindere in polita si suportii de sustinere si se prinde cu suruburi cu capul plat sau ingropat in PAL si cu piulita fluture.Nu se mai ridica cu haionul,dar o poti scoate cand vrei,desuruband piulitele si miscand-o.Peste ea se poate aplica un strat de material care seamana cu mocheta,se poat lua din targ,se vinde la metru,asa scapi de grijile cu hotii(nu de tot,dar macar nu se mai vad boxele).
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Politza de la slz e suficient de rigida pentru a tine 2 boxe ovale. Eu am decupat locul de boxe si am montat boxele fara nici o intaritura pentru ca nu a fost nevoie.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ea are deja o intaritura: tija aia care are rolul de sistem de prindere e metalica si destul de rezistenta.
Am vazut si eu asta la cineva care a atins tija respectiva cu fierastraul electric. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Da la mine nu imi era frica ca nu rezista greutatii neaparat, dar e destul de subtire si vibreaza, distrugand calitatea sunetului. Car m-ar costa fibra de sticla??
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Important ar fi sa gasesti....
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu se rupe, dar pentru a evita vibratiile, mai lipeste un strat de pisla pe partea din jos si imbraca bratele de rotatie in cauciuc.... si bineinteles trebuie sa ai in buna stare si cele 2 tampoane din cauciuc.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 19:41 |