Spitalul Cuza - Voda Iasi, Cum ajung venind dinspre Bacau?
![]() ![]() ![]() |
Spitalul Cuza - Voda Iasi, Cum ajung venind dinspre Bacau?
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
La multi ani si multa multa sanatate!
Peste cativa ani va citi singur topicul asta! |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
Sa-ti traiasca baietii! Si multa sanatate si fericire la ala mic.
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 21 Aug 2012, 13:55) Acu' vin si cu o rugaminte, daca aveti cumva pile, cunostinte, relatii pentru a face rost (contracost, bineinteles) de medicamentul lomustine 20mg sau Nipalkin(conform sapaturilor mele). As avea nevoie de 12 capsule. In primul rand La Multi Ani juniorului (acum am citit topicul), iar in al 2-lea rand medicamentele solicitate de tine nu au aviz de comercializare pe teritoriul Romaniei asa ca sunt slabe sanse sa il gasesti in farmacii.Spun asta deoarece acum 5 min. am intrebat la distribuitorii de la mine de la munca Mediplus/Sensiblu,Europharm,Polisano si raspunsul a fost acelasi peste tot.Daca cumva ai alte solutii pentru ele nu ezita sa ma contactezi. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ok, merci.
Am vorbit cu cineva care face Europa cu tirul saptamanal sa le caute pe afara. Cred ca in proportie de 90% e rezolvata treaba saptamana care vine. |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bah, tu esti intreg la sfecla? De ce plm nu dai pm/ym/sms?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
Mai e nevoie sau cauti si fara
![]() |
--------------------
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
...ca voiam sa zic de marty,da' am zis ca vi-s certati-via-kum
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
ady, pai mai caut sau nu? Zi-mi! In CH vad ca nu se gaseste, iar denumirile pe care le-ai dat tu acolo sunt absolut romanesti. O sa-ncerc simbata-n Jermanea daca e, doar sa-mi zici, sa stiu sa-mi rup un deget ceva, sa nu uit.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
Uita-te, dar nu-ti rupe deștu'.
|
--------------------
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Fa-ti un semn cu pigzu-n palma, e mai simplu
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
l@u |
![]()
|
hai bre nu fii artogos...unii nu stiu ce inseamna prietenia, chiar si virtual !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu n-am inteles, cine cu cine ar fi fost certati?
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
eu cu tine si marty e vinovat
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
Clar!
|
--------------------
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma martinezule, vezi ca din cate stiam io (e posibil sa nu fie valabil peste tot) pe la farmacii afara nu poti cumpara medicamente fara reteta. Si reteta sa fie emisa de doftori de la ei. Stiu ca am apelat si eu la cineva in Franta acu' vreo cativa ani pentru junior, a umblat ala la mai multe dar nici una nu i-a dat medicamentul respectiv fara reteta. Si nu era cine stie ce medicament...
Dar asta mi se pare ca era inainte de a intra noi in UE, asa ca n-ar strica sa iti trimita moldoveanu o reteta ceva pe imeil, ca e posibil sa fie valabila. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
Daca gaseste medicamentul si e nevoie de reteta se trimite si reteta.
|
--------------------
|
ady77 |
![]()
|
Am gasit medicamentul pe site-ul asta https://www.alldaychemist.com/395-lomustine-40mg.html
Nu stiu din ce motive nu ma lasa sa platesc cu cardul, deci am zis sa platesc cu op. Problema apare cand am vazut factura: Site-ul pare american, firma e londoneza si contul e la o banca cipriota. O fi pe bune site-ul sau e magarie? |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Uite niste review-uri, se pare ca mai sunt probleme:
http://www.healingwell.com/community/defau...?f=35&m=1420490 http://www.eroids.com/reviews/alldaychemist.com |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
Da, dar pana la urma livreaza, asta ma interesa, sa nu dau banii si sa nu-mi trimita medicamentul. Ca e vorba si de timpul pe care il pierd asteptand sa vina ceva ce nu mai vine. Si cam am nevoie de medicament.
|
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
stiu ca nu e ce vrei sa auzi, insa procentul de medicamente contrafacute vandute prin site-uri de genul asta, hostate eventual prin india, e ingrijorator de mare.
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
PayPal n-are, ca optiune? Pina si chinezii accepta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu prea e in regula.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ady in europa nu se gaseste? nu ma refer la complexul comercial.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
Se gaseste, dar mai toti cereau reteta eliberata in tara respectiva. Plus ca e mult mai scump in Europa fata de America.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vezi că dacă-ți vine din Hamerica (mă rog, non-UE), trece prin vamă. Și prin vamă s-ar putea să fie probleme.
This post has been edited by DragosP: 4 Oct 2012, 13:51 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:28 |