intepenit la 4000rpm, senzor turatie?sau ce?
![]() ![]() ![]() |
intepenit la 4000rpm, senzor turatie?sau ce?
petronelluigi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
ex - dacia
supernova
2002 clima
- IL-**-***
|
|||
andreip |
![]()
|
spiderman Group: Members Posts: 94 Joined: 1 February 05 ![]() |
Suna a motoras pas cu pas care a ramas putin blocat. Eu am patit asa. Initial imi ramanea pe la 2000 rpm apoi pe la 4500 rpm. Am dat jos corpul clapeta, am curatat motorasul pas cu pas si problema a disparut. Problema asta mai apare si din cauza cablului de acceleratie care ramane agatat.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
petronelluigi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 September 06 ![]() |
despre motorasul pas cu pas nu stiu, pentru ca mai intai tb sa aflu ce este ala,dar de la cablu de acceleratie sigur nu este pentru ca m-am uitat atent la el si nu era blocat sau agatat.mersi oricum pentru parere.acu ma apuc sa vad ce este si unde se afla motorasul pas cu pas
|
--------------------
ex - dacia
supernova
2002 clima
- IL-**-***
|
|
cata_28 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 27 October 06 From: bucuresti ![]() |
poate spune cineva mai pe intelesul tuturor cu ce se ocupa motorasul ala ,,pas cu pas ,, va multumesc
|
--------------------
dacia
supernova
2001
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mpp se ocupă cu turația de relanti, deci când clapeta de admisie aer nu e trasă de șufa accelerației.
În funcție de regimul de sarcină, temperatură (aer, apă) se comandă clapeta într-o poziție astfel încât regimul de turație să fie optim. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th June 2025 - 08:50 |