[VIDEO] Citroen C4, Incredibil, 5 stele Ncap
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Citroen C4, Incredibil, 5 stele Ncap
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
In poza lui AMW e C4? hmm
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Da, e C4...
Fratilor, puteati sa aveti noroc cu carul, daca nu era o masina facuta sa protejeze pasagerii erati pe alta lume.. Nu zic neaparat ca e C4, intamplator am vazut si eu filmul asta, putea sa fie Megane (tot 5 stele) sau orice alta masina sigura! Iar incepeti cu caterinca.. Pe forumul asta din 3 postari, 4 sunt la carterinca, de parca toti romanii s-au nascut sa faca misto! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Cred ca Sony merita titlul de locul 1 la mistouri
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 10 May 2007, 19:53) Iar incepeti cu caterinca.. Pe forumul asta din 3 postari, 4 sunt la carterinca, de parca toti romanii s-au nascut sa faca misto! Din pacate....e cam adevarat. Intr-un fel ai dreptate...dar fara suparare, multe topicuri ajung asa pentru ca exista oameni ca tine care daca vor sa se autoconvinga cu wishful thinking, e problema lor, dar cand incearca sa ne mai si explice noua, ca sa respectatm totusi regulamentul, doar caterinca putem face. Aberezi la greu si nu esti in stare sa asculti argumente. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
In poza este un peugeot 307...iar partea din poza a fost cel mai putin afectata...s-a lasat cu roti smulse si alte draci....conteaza foarte mult si norocul....si din cate stiu eu 307 parca are 5 stele..sau 4...don`t remeber...
Eu cand am ajuns la fata locului si am vazut masina...si ii vedeam pe cei 4 amici ai mei stand langa mine doar cu mici zgarieturi de la geamurile sparte....nu imi venea sa cred... Cauza accidentului a fost .... rupere de directie.... ma rog a cedat o piesa al carei nume nu mi-l aduc acum aminte...s-a rostogolit de vreo 4-5 ori si tot pe roti a aterizat... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
C@talin |
![]()
|
Fuzeta cumva?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
bine ca nu avea viteza mai mare ca altfel nu cred ca mai scapau la cum sa turtit plafonul ala.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 16:56 |