Cum se face ca "ele" conduc de la v12 in sus?, FEMEILE!
![]() ![]() ![]() |
Cum se face ca "ele" conduc de la v12 in sus?, FEMEILE!
ATM |
![]()
|
||
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si uite asa le creste cota
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Huh, bine ca nu mi-am luat papuci Nike, era cat pe ce.
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ia uite cum se spala papucii nike
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE Romaniii din Italia is spala papuci in WC!! ala nu e WC, e bideu, dar romanii habar n-au ce e aia ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai si ce, e mai potrivit sa speli papuncii-n bideu decat in wc?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RDI @ 3 Jun 2007, 06:37) Norocul ei ca avea usile incuiate pe interior si n-a putut sa puna mana pe ea da' tot i-a altoit vreo 2 picioare in portiera. Pacat de el ca l-au prins niste soferi de pe Axitour (care vazusera faza si netrebnicii tot cu fitoasa tineau) si l-au dat pe mana unei masini de politie care venea dinspre Bucuresti. Mi-a fost si mila de el cand l-au luat aia la intrebari, sper ca a scapat doar cu permisul suspendat ![]() 1. Distrugere de bunuri = se face dosar penal 2. Au procedat corect = merita arestat 3. eu sper ca nu ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
concurent |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 18 January 07 ![]() |
De ce sunteti invidiosi pe tinerele si frumoasele fete care au muncit o viata pentru masina aia?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
Nu suntem invidiosi, suntem consternati din cauza nedreptatilor din Romania.
Asta e discriminare pe criterii de sex. Adica de ce fac persoanele de sex feminin mai multi bani practicand cea mai veche meserie si persoamele de sex masculin mai putini. Si nici legea pietii nu e respectata stiindu-se ca femeile "e mai multe" decat barbatii. This post has been edited by wo_name: 5 Jun 2007, 13:11 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pe draku, daca le cauti pe alea de nu trebuie sa le pui sacosa pe fata ai sa vezi ca nu se mai respecta regula asta.
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
QUOTE(OAP @ 4 Jun 2007, 09:20) Nu zau, au procedat corect ca au pus mana pe el? De privare de libertate ai auzit? Si asta e cam penala... Daca vezi hotul ca ti-a spart masina si nu apuci sa il prinzi in interiorul ei, nu iti ramane decat sa il admiri cum fuge si sa suni la Politie, asa e legea. Daca te iei dupa el, il prinzi, il legi, si chemi Politia, mititelul te va da ulterior in judecata si numai cu un avocat foarte bun scapi doar cu amenda penala. ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
N-as fi asa sigur. daca vad hotul iesind de la mine din casa/masina cu bunurile furate in brate si mai am si martori ala nu o sa fie crezut ca nu si-a spart capul pe scari...Pune-te in situatia femeii din poveste si mai vorbim...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Mie mi-a povestit treaba asta politistul de proximitate, un prieten de-al lui s-a judecat un an si jumatate cu hotul si tot a pierdut. Hotul nu apucase sa fure nimic din masina, oricum nu ar fi fost relevant, deja ii sparsese geamul, intentia era clara.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(prody @ 5 Jun 2007, 18:55) Nu zau, au procedat corect ca au pus mana pe el? De privare de libertate ai auzit? Si asta e cam penala... Daca vezi hotul ca ti-a spart masina si nu apuci sa il prinzi in interiorul ei, nu iti ramane decat sa il admiri cum fuge si sa suni la Politie, asa e legea. Daca te iei dupa el, il prinzi, il legi, si chemi Politia, mititelul te va da ulterior in judecata si numai cu un avocat foarte bun scapi doar cu amenda penala. ![]() deci nenea prody , daca dumneata m-ai vedea pa mine ca fug , dupa ce in prealabil ti-am cam spart putin masina , mi-ai face cu mina si mi-ai admira pasul mai mult decit grabit , pentru ca te-ai gindi in acel moment la ce spune legea?esti tare de tot frate! tare! te-ai putea stapini? cum reusesti? |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
OAP |
![]()
|
Sunt de acord cu tine ca sta e legea dar nu mi se pare normal ca cineva sa poata fi agresat/furat ...etc sub protectia legii...
|
--------------------
.
.
|
|
prody |
![]()
|
Nu stiu daca m-as stapani, dar daca ti-as sari in carca, te-as lega si as chema Politia, matale ai putea ulterior sa ma dai in judecata, pe la tribunal viata are mereu mai multe laturi, fazele aste gen Charles Bronson nu se finalizeaza mereu in favoarea eroului pozitiv.
ai putea sa declari : "Domnule judecator, eu am probleme cu memoria si am crezut ca aia e masina mea si mi-am uitat cheile inauntru, asa ca nu mi-a ramas decat sa-i sparg geamul. In momentul ala mi-am revenit, am realizat eroarea, dar am vazut pe cineva urland si venind catre mine, asa ca m-am speriat si am fugit. Desi ma aflam pe domeniul public, am fost agresat, legat, amenintat, asa ca am suferit un soc, dovada si certificatul medical pe care il anexez la dosar...etc" Am fost martor intr-un proces saptamana trecuta, pana la ora 14 cand mi-a venit randul , am vazut niste ineptii mari cat casa pe acolo, imi venea sa ma stric de ras de cat de mincinosi puteau fi martorii si cat de neputinciosi sunt judecatorii in fata marturiilor lor. This post has been edited by prody: 5 Jun 2007, 18:23 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
pai atunci prinzi infractorul, il duci fortat inapoi la masina , ii percutezi una de sa o simta si tac-su in somn , dupa care chemi politia , si le spui ca acolo l-ai gasit.asa e voie?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
prody |
![]()
|
Sa-i sari in carca si sa-l legi mai reusesti daca esti mai facut ca el, dar de carat inapoi la masina e mai greu, urla ala de trezeste toata ulita
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
dariusz |
![]()
|
QUOTE(prody @ 5 Jun 2007, 19:25) Sa-i sari in carca si sa-l legi mai reusesti daca esti mai facut ca el, dar de carat inapoi la masina e mai greu, urla ala de trezeste toata ulita ![]() ai tu dreptate pe undeva , dar sincer sa fiu intr-un astfel de moment( mie imi sare greu capsa , da si cind imi sare..) nu m-as gindi nici la lege , nici la cutitas , la nimic.ce ziceai , ca urla? pariu ca nu urla mult? chiar daca e mai facut ca mine tot nu are importanta. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
C@talin |
![]()
|
Eu tot timpu vad o blonda care se plimba cu bmw ei seria 5 nou nout prin oras .Si e plina de gagici bune masina aia
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Mda..sa veniti la mine la bloc sa vedeti un Porsche Cayenne Turbo S tunat de mama focului, iar ca proprietara este una de nici 25 de ani, iar prietenul ei are Alfa Romeo model nou nout.
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu la noi cum este, dar prin alte tari este valabila faza cu "citizen arrest". L-ai prins ca a facut ceva, poti sa-l retii pana vine politia sau sa-l duci pe sus la politie.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
OAP |
![]()
|
E valabila si la noi
|
--------------------
.
.
|
|
prody |
![]()
|
In visele noastre de justitiari poate...
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
unde va credeti dom'le , in vestul salbatic ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Am ajuns ieri prin niste coclauri in Bucuresti...Niste blocuri de stateau sa cada. Numai garsoniere vai de ele...probabil aveau si bai comune.
Aveau oamenii parcate in fata blocului Vectra, Megane... Cei care cunosc Berceni...undeva pe la Straja, sunt niste camine. Acolo gasiti seria 7 modelul nou. Stiu ca e al unui manelist, dar nu mai tin minte numele... Pe strada cand le/ii vezi, te gandesti ca cine stie ce vila au prin cartieru francez. Au pe dracu, ca beau apa plata la terasa si mananca salate la restaurant, cica ele sunt la dieta. Iar cand le scoate vreunu in oras, comanda numai ceafa de porc, inghetata si papanasi... ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 05:27 |