Cum se face ca "ele" conduc de la v12 in sus?, FEMEILE!
![]() ![]() ![]() |
Cum se face ca "ele" conduc de la v12 in sus?, FEMEILE!
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Mai pe romaneste: fofoloanca face rost de gugustiuc, gugustiucu... NU(cu unele mici exceptii da nu le enumeram din cauze lesne de inteles, vezi Naomi).
Cat despre femeile care ma jeneaza in trafic, atata timp cat stiu ca sunt ok (adica pe banda mea etc) nu schitez nimic, ma infig in claxon in ultimu moment si apoi admir abilitatile lor de a dansa pe sosea ![]() Disclaimer: aceeasi metoda o aplic si in cazul barbatilor. Nu sunt misogin, ii urasc pe toti oamenii la fel de mult, indiferenet de sex. ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(brandy_tdi @ 8 May 2007, 14:08) Nu, da sa fie luate pe munca cinstita+sa invete sa conduca. Pe unii cam jeneaza adevaru`. Frate nu ma atac decat sa dau cu jula mai bine ma intind cat mie plapuma.N-are sens sa sufar ![]() Poate si pentru ele e munca cinstita obtinerea masinii, ca doar nu dau in cap. ![]() Da nu inteleg ce le place sa se chinuie in trafic cu masini de peste 5 metri lungime... |
--------------------
.
.
.
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 8 May 2007, 16:50) Poate si pentru ele e munca cinstita obtinerea masinii, ca doar nu dau in cap. ![]() Da nu inteleg ce le place sa se chinuie in trafic cu masini de peste 5 metri lungime... masinile mari se poarta acum.pe de alta parte femeile de care vorbiti merg la fel de prost ca si tinereii care abia au luat permisu si deja au masini bengoase de la tata.astia pun mina pe o pipita buna pipita pune apoi mina pe masina , ,si iaca cum se inchide cercul ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
femeia la volanul unei masini "mari" are doua cauze (parere personala):
1. datorita reclamelor la astfel de masini, unde o femeie la volan inseamna usor de condus 2. convingerea femeilor ca fiind intr-o masina mare, colegii (nu colegele) de trafic nu au decat sa le injure cat vor; ori ele cu gipane, ori aia cu autobuzele, tot aia-i. |
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Celui care mi-a dat -1 la reputatie si a scris "in return" ii multumesc si ii precizez ca singurul meu -1 care l-am dat a fost cuiva care l-a luat in zeflemea pe regretatul Octavian Paler pe cu totul alt topic,. asa ca "in returnul" lui e fara valoare pentru mine. eu doar intrebam daca sunt frustrari masculine, am gasit si raspunsul, sunt
![]() This post has been edited by OAP: 8 May 2007, 18:08 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Va spun eu dece isi iau masini mari : pentru ca in cazul unui accident (nu spun din cauza cui) sa stie sigur ca ea nu pateste nimic, apoi mai este treaba de frica de a intra in ea daca are masina mare (stii cum e, intr-o masina normala poti intra putin cu coltul de la bara ca sa indoi o usa, aripa numai ca sa te razbuni, tu nu patesti nimic doar o seara pierduta si o satisfactie nespusa ca celuilalt ii ia carnetul).
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
[quote=brandy_tdi,8 May 2007, 12:45]
...Nerezistand tentatiei de prostie feminina ce rula haotic in fata mea, am indraznit sa apas in acceleratia mea cu joc de marca supernova, care troncane, etc, "si nu tzine franele" ca e dacieee, si m-am dus undeva la 100 la care dansa tot accelera, da semnal stanga desi e pe banda 2, si imi taie fata iar, nemaipomenit, cred ca merita si un premiu, si pt. faza asta asta ca era sa o pocnesc in spate, din vina ei, am zis sa jucam egal, am ajuns si eu la 110 aproape si i-am taiat fata, deja era la gura ei "motor" mi-a umplut frigideru` cu toate bunatatile de morti si neamuri si etc. la care la trecerea de pietoni, se baga in in lateral deschide geamu` ca sa ma injure ca n ustiu sa conduc. Mda.../quote] Si cu ce ai fost mai bun decat ea? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
da dar femeile au mai multe avantaje fata de noi barbati,ele se descurca si prin alte metode de isi permit masini de genul ala la varsta aia
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(dariusz @ 8 May 2007, 17:46) masinile mari se poarta acum.pe de alta parte femeile de care vorbiti merg la fel de prost ca si tinereii care abia au luat permisu si deja au masini bengoase de la tata.astia pun mina pe o pipita buna pipita pune apoi mina pe masina , ,si iaca cum se inchide cercul ![]() Baietii destepti fac cadou pipitelor respectivele masini, dar le iau in leasing. Daca se zbarcesc fetele (indiferent cum) le iau masinile inapoi, ca nu scrie nicaieri ca ele ar fi proprietare. |
--------------------
.
.
.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Partea nasoala nu e ca au.Cel mai naspa lucru e ca odata ajunse la volan celalalt cu o dacie e un taran.Ca sa nu mai zic ce inseamna o dacie pentur astfel de femei.
Cred ca in jurul acestui lucru ar trebui sa se poarte discutia. Si in general orice adolescenta din asta cu <<glamur>> in cap crede ca daca are in buzunar un telefon de 20 de milioane e mult mai educata decat un om care lucreaza de dimineata pana seara si isi permite doar lucruri mai ieftine. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Azi m-a injurat o proasta cu o Fabia.
![]() Ea mergea pe 2 benzi si am depasit-o la milimetru si s-a speriat. Dupa care ma trezesc cu ea langa mine tipand ca daca o omoram. Ca nu sunt sanatos. Am incercat sa-i explic ca e paranoica si nu i-am facut nimic, dupa care m-a dat in aia a ei sau a lu barba'su. Am dat-o si eu si ne-am vazut de drum. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(brandy_tdi @ 8 May 2007, 12:45) Eu care sunt plimbat mai mult decat multi altii va pot spune ca suntem unici noi romanii la capitolul fite.La noi doar decenta si bunul simt nu sunt la ele acasa. QUOTE(SUPERCAR @ 9 May 2007, 15:51) da dar femeile au mai multe avantaje fata de noi barbati,ele se descurca si prin alte metode de isi permit masini de genul ala la varsta aia ![]() Frate la macelarie gasesti carne de vaca la kilogram la suta de grame nu e nevoie sa iei vaca cu totul!Eu m-am dat in barci cu prostituate din toate tarile pe unde am fost si nici una nu a cerut mai mult de 50euro si erau niste fete frumoase rau dar se pare ca nu aveau si norocul unor exemplare despre care se discuta in acest topic. QUOTE(Laurentziu83 @ 9 May 2007, 16:47) Numai destepti nu sunt respectivii baieti de fac asemenea cadouri PIPITELOR! |
--------------------
a
b
c
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
![]() This post has been edited by Arhimede: 9 May 2007, 18:42 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
andu911 |
![]()
|
Bulan ai omis un lucru.
Vine Costica de la partid, face o combinatie si pune mana pe o gramada de bani. Normal ca ii cumpara X5 proastei...cand n-are ce sa faca cu banii. Si e valabil pentru majoritatea romanilor cu bani. Am spus-o si o sa o mai spun, chiar daca o sa ma certe multi si o sa ma faca frustrat. Si nu ma refer la femei. E valabil si pentru barbati... Ei se plimba cu super masini din banii mei. Si mai fac si figuri. Noi suntem fraierii care platim impozite si ei sunt desteptii care isi cumpara masini din ele. Uitati-va la Irinel Columbeanu. A dat tun la Banca Religiilor si acum ne arata ca isi ia Rolls. Si fraierii nu vad chestia asta, ei zic doar "ia uite-l pe Columbeanu ce smecher e". Si de-aia au ajuns toate lichelele astea sa reprezinte un mod de viata. |
--------------------
-
-
-
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
hai sa nu exageram si sa le spunem proaste.ca si eu dupa ce cistig la loto un mil.de euro ma gindesc sa ii iau un hummer.asta nu inseamna ca ea e proasta.ci norocoasa.
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
si fara sa castige la loto le vezi in DACIA ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
ovidiums |
![]()
|
se pune itrebarea cine e "accesoriul" cui?
nu se poate ca bunaciunea (jumatatea smecherului) sa stea intr-un tico, cum nici un X5 nu poate fi condus de o smochina. cand vezi o chestie hot la volanul unui bolid te intrebi mai degraba a cui e tipa. |
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
|
|
dariusz |
![]()
|
eu ma refeream la a mea.ca numai dacia a vazut de cind ma cunoaste.-sau cel putin asa stiu eu-
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() QUOTE(ovidiums @ 9 May 2007, 20:45) se pune itrebarea cine e "accesoriul" cui? nu se poate ca bunaciunea (jumatatea smecherului) sa stea intr-un tico, cum nici un X5 nu poate fi condus de o smochina. cand vezi o chestie hot la volanul unui bolid te intrebi mai degraba a cui e tipa. tipa poate fi a mai multora , masina a unuia singur |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
O proastă cu un a6 mă depășește prin stânga în timp ce o făceam la stânga! Dacă nu puneam frână, intram în ea. Tu-i gâtu ei de javră! Se pare că unele sunt chiar foarte proaste... Păcat de mașini..
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
ovidiums |
![]()
|
QUOTE(dariusz @ 9 May 2007, 20:50) e o vorba pe la tzara vis a vis de copii: daca e in curtea mea, e al meu. asa e si cu fetele mai multora; se gaseste ala care sa creada ca e numai a lui. aaa, daca sunt cazuri: "cat esti cu mine conduci asta" acolo e vorba de valoarea adaugata a tipei. sau ca la piatza: prost nu e cine cere, e cine da. This post has been edited by ovidiums: 9 May 2007, 21:09 |
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Astea sunt probleme tipic mioritice. Nu va mai faceti atata sange rau. Cum spunea si bulan mai sus, iesiti putin din tara si-o sa vedeti ca pe alte meleaguri ti se da prioritate de catre orice sofer cu bentley, chiar daca ai trabant, si nu se ataca nimeni la volan.
Pacat ca nu v-a luat un politist carnetul, asa cum meritati (ceea ce s-ar fi intamplat in mod garantat intr-o tara civilizata) |
--------------------
-
-
-
|
|
ovidiums |
![]()
|
|
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
|
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
presupunand ca sunt obtinute prin munca, apare intrebarea: De unde vere atat de multe? ca parca sunt mult prea multe masini fitzoase pt o tara ca RO.
QUOTE Cat despre femeile care ma jeneaza in trafic, atata timp cat stiu ca sunt ok (adica pe banda mea etc) nu schitez nimic, ma infig in claxon in ultimu moment si apoi admir abilitatile lor de a dansa pe sosea Disclaimer: aceeasi metoda o aplic si in cazul barbatilor. Nu sunt misogin, ii urasc pe toti oamenii la fel de mult, indiferenet de sex. Gest de roman de la sapa, serios. Daca tot ii vezi ca intra frumusel pe banda lor, si nu te incurca, tu de ce mai claxonezi ? sunt chiar curios. Asa era un mosulica sa intre in mine. El se incadra frumusel si unu din spate baga mare claxon, ca deh el regele soselei. Mare noroc am avut ca am avut spatiu ca sa ma feresc. Aaa, si ma sunt si aia care la stop, te vad ca ai mana pe schimbator si prima lor grija cand e verde este sa-ti traga o goarna "de vitan". In fine sunt resemnat dar cand ii prind pe astia ii parlesc ![]() This post has been edited by borkanel: 9 May 2007, 22:41 |
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.clubford.ro/viewtopic.php?p=70820#70820
PS mi-am dat seama ca tre sa ai cont ca sa vezi mesajele asadar: "Faza socanta Reply with quote Astazi eram pe langa Mall-ul din Vitani. Pentru cine stie zona, pe unde trece tramvaiul 19 peste drum de mall este o parcare. Acolo, la volanul unui Mercedes ML era o doamna sau domnisoara (asa pretinde colegul de servici cu care eram ca eu nu am vazut cine se afla la volan). Ei bine aceasta persoana a demarat in tromba prin parcare, a lovit cate masini a putut pe acolo, a iesit in strada si a reintrat in parcare lovind in continuare ce masini ii stateau in fata ca in final sa se opreasca gratios fix in toboganul din parculet in care se jucau cativa copii. Politia a aparut aproape instantaneu, dar nu stiu ce s-a intamplat mai departe ca nu am trecut strada ca sa aflu. Suna a stire de la ora 5 la protv, iar eu inca mai sunt un pic socat de acest lucru. Ma intreb ce se intampla daca eram pe cealalta parte a strazii..." This post has been edited by Cornel001: 9 May 2007, 22:37 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Pai munca nene ,nici zapada,ploaia sau vantu nu le-a inpiedicat pe ele sa ajunga la munca.
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(brandy_tdi @ 8 May 2007, 13:45) [...]am indraznit sa apas in acceleratia mea cu joc de marca supernova, care troncane, etc, "si nu tzine franele" ca e dacieee, si m-am dus undeva la 100 la care dansa tot accelera, da semnal stanga desi e pe banda 2, si imi taie fata iar, nemaipomenit, cred ca merita si un premiu, si pt. faza asta asta ca era sa o pocnesc in spate, din vina ei, am zis sa jucam egal, am ajuns si eu la 110 aproape si i-am taiat fata[...] Mda... Mi se pare ca esti extrem de frustrat si de labil psihic, esti un pericol la volan si nu trebuia sa ti se dea carnet niciodata, oricata spaga ai fi dat. Esti prototipului racing-robotului microcefal care confunda drumurile publice cu hartile de nfs sau gta.Ultima intrebare: bai frate ce sunt fitele astea peste tot in tara asta ???? chiar si la volan, pe strada , la naiba sa le ia, ca daca mai vad un Q7 cu femeie la volan scot coarba si i-o fac X si 0. Imi pare rau despre tine, desi sper sa iti rezolvi problemele la mansarda printr-un tratament de specialitate. Si mai sper sa nu ne intalnim in trafic. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skyspot @ 9 May 2007, 21:00) O proastă cu un a6 mă depășește prin stânga în timp ce o făceam la stânga! Dacă nu puneam frână, intram în ea. Tu-i gâtu ei de javră! Se pare că unele sunt chiar foarte proaste... Păcat de mașini.. O faceai pe ea la stanga? Poate nu i-a placut... trebea sa o faci mai pa dreapta, ca poate ii placea mai mult ![]() In fine, eu snt resemnat...Am vazut si femei la volan care meritau tot respectul, insa maaaaarea majoritateeeeee snt niste plezne de toata sila... In afara de fite "bashini" si alte parturi, nu au... Oglinda e pentru machiaj, daca o claxonezi zice ca vrei s-o agati, deschide geamu numa ca sa-si expuna DEXu de Rahova si creierul unicameral cu juma de neuron obosit si cealalta jumate adormita...Personal, am ajuns sa-mi fie sila si scarba sa ma mai uit la vreo femeie care e la volan, pentru ca stiu ca daca deschide gura, din 3 cuvinte, doua vor fi fie p...la fie vor avea legatura cu p...la, iar urmatorul cuvant este "mea"... Ceea ce ma face sa ma-ntreb (dat fiind faptul ca nu as putea sa vorbesc vreodata cu o femeie astfel, oricat d emult m-ar scoate din sarite) cie poarta de fapt cocoselu??? Cine are cojones aici??? Care dintre cele doua sexe este mai libertin si care este mai constrans???? Care e sexu tare aici?? Vreau si io sa gasesc o vulva sculata tare ca un baston... Si cand te gandesti ca se sclifosesc si se stramba pana-n varfu unghiilor cand aud un barbat injurand, vorbesc de el ca are apucaturi de Neanderthal si ca e crescut cu porcii si cate si mai cate, dar ele ar face sa paleasca si sa roseasca de rusine si cel mai guraliv tigan... This post has been edited by MAS: 10 May 2007, 00:17 |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:42 |