Cum se face ca "ele" conduc de la v12 in sus?, FEMEILE!
![]() ![]() ![]() |
Cum se face ca "ele" conduc de la v12 in sus?, FEMEILE!
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
acum nu vreau sa par misogin sau ingust la minte, sau alte lucruri de gen, dar azi de exemplu, la 99% din masinile de multi bani, aveau soferite, cam toate la prima tinerete, cum pana mea fraaate, toate sunt genii si sunt top manageri la multinationale? toate au parinti extra-mega-super bogati, ca numai Q7 vazui, slk, acum cateva zile 2 Porsche rosii amandoua cu femei la volan, sa nu mai spun de mult mai modestele, reno-uri, pejo-uri, forduri, etc. si eu muncesc de imi sar capacele si ma uit la supernova mea ca la slr ca e tot ce am si imi pot permite la nivelul asta.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
e simplu ele feleaza tu nu... ce tot ne invartim atat...? aia e..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai.. traim in capitalism... inainte le condamnam DAR.. si eu daca as fi fata.. si buuuna.. intre unu care m-ar scoate numai in parc unde am bea Cola din PET-ul de 2L si m-ar plimba numai cu tramvaiu` si unu cu masina si tot ce trebuie as alege.. ce aleg si fetele... Sincer poti gasi si unul cu bani pe care sa-l iubesti... chiar daca acceptam sau nu.. asta e lumea in care traim... vorba aia "don`t hate the player... hate the game"
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
in Romania se face exces
![]() La 23 milioane de locuitori, avem 5 milioane angajati. 5 milioane sunt pensionari. Raman 13 milioane....astia ce fac ? Sunt toti elevi ? Capitalism nu inseamna sa munceasca 100 fraieri pt 1. This post has been edited by andu911: 10 May 2007, 18:31 |
--------------------
-
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Deci e bine sa fii si femeie,ele nu trebuie sa faca ca noi barbatii sa invete sa-si toceasca coatele pe birou la munca ,ele doar presteaza se si distreaza si le iese banu mai gros ca la alti cu carte
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Cu adanca recunostinta,cu lacrimi de emotie in ochi,cu picioarele tremurande inca...tin sa multumesc cat pot de mult
![]() This post has been edited by BoomPunk: 10 May 2007, 19:57 |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
andu911 |
![]()
|
Hai sa fiu mai explicit, sa vedeti care e diferenta dintre Romania si un stat mult mai dezvoltat.
La noi, unii se pun pe picioare de azi pe maine. Vine fraieru rupt in fund si maine se trezeste cu o gramada de bani. Vinde terenu lu matusa din Pipera. Primele lucruri pe care le achizitioneaza. Masina, vila si femeie. Femeia la randul ei, rupta in fund. Lesinata de foame. Pune laba pe fraier, ca de-aia e fraier si nu-i mai da drumu. Si incepe si-l pacaleste pe fraier si anjuge fraieru si-i cumpara si meleu si bemweu si cam tot ce vrea ea. Exista a doua categorie. De baieti destepti cu bani. Un director, un manager, etc... Astia sunt foarte greu de pacalit. Ei doar le agata pentru o noapte, doua, dupa care le dau cu flit. Mai exista a 3-a categorie. Un bosorog hidos, care e si el prin Parlament, pe care l-a parasit si nevasta, simte si el nevoia de ceva mai tanar. Si cum una de 30 ani care are un nivel de cultura si un salariu decent, nu da un scuipat pe el, ajunge bosorogu nostru sa gaseasca o panarama, care-i face toate poftele de natura sexuala. Si cum el castiga banii destul de usor, ii da si ei, ca altfel ramane fara fata. Mai exista femeile venite din Japonia, Italia, etc...care au prestat pe-acolo diverse servicii. Dar astea nu isi permit S-klasse. Astea's mai de Passat. |
--------------------
-
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
aha, adica eu am gagica "mai de kalos"
![]() oricum frate sunt neste bucati in Romania asta ![]() This post has been edited by borkanel: 10 May 2007, 20:06 |
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
hai sa nu mai tot facem comparatia asta dintre romania si un "stat dezvoltat'.laei nu sint astfel de tipe? nu pun mina pe fraieri?nu sint bosorogi batrini?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(hash @ 9 May 2007, 21:48) iesiti putin din tara si-o sa vedeti ca pe alte meleaguri ti se da prioritate de catre orice sofer cu bentley, chiar daca ai trabant, si nu se ataca nimeni la volan. EXACT!!! Va recomand sa dati o tura prin Bulgaria intr-o sambata sau duminica! Drumurile nationale sunt bune si aproape pustii.Puteti sa faceti un tur de forta facand un tur prin Bulgaria ca sa vedeti ce puteti voi si ce va poate masina.Grija sa nu depasiti pe linia continuua si sa respectati viteza doar in zonele cu restrictii de viteza!!!In rest nici o problema cu politia sau ceilalti soferi/soferite.Ceilalti soferi/soferite la oprire la semafor nici o data nu va vor privi in nici un fel pentru ca se vor uita doar la semafor sau oriunde in alta parte ca sa nu fiti inoportunati nici macar cu vreo privire.NICI VORBA DE TAIAT FATA OPRIT MASINA ADMONESTAT SAU INJURAT.CHESTIILE ASTEA DOAR LA NOI SE PETREC. |
--------------------
a
b
c
|
|
dariusz |
![]()
|
la fel si in ungaria.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
QUOTE(MAS @ 10 May 2007, 01:13) ... daca deschide gura, din 3 cuvinte, doua vor fi fie p...la fie vor avea legatura cu p...la, iar urmatorul cuvant este "mea"... Ceea ce ma face sa ma-ntreb (dat fiind faptul ca nu as putea sa vorbesc vreodata cu o femeie astfel, oricat d emult m-ar scoate din sarite) cie poarta de fapt cocoselu??? Cine are cojones aici??? Care dintre cele doua sexe este mai libertin si care este mai constrans???? Care e sexu tare aici?? Vreau si io sa gasesc o vulva sculata tare ca un baston... expresia "baga-mi-as p**a!" spusa de un barbat e injuratura, spusa de o femeie e dorinta. ![]() |
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
subscriu la ce au scris cei de pana acum si va zic si eu o mica intamplare,eram ieri prin oras (timisoara) si mergeam pe rebreanu,paralel cu o tipa de vreo 20-22 de ani cu un q7,eu am 20 de ani...mergeam paralel cu ea si ne apropiam de semafor,aveam ceva viteza ca limita acolo e de 70,eu aveam cam 60,am lasat masina in frana de motor si ma apropiam de semafor si la 20 de m de semafor tipa asta se baga brusc in fata mea,la cativa centimetri si franeaza brusc.a trebuit sa franez de mi-au scartait franele sa n-o lovesc.noroc ca eram cu maicamea in masina ca de nu ii spuneam io niste cuvinte "dragastoase"
![]() cat despre cum au ajuns astfel de pipite sa aibe asa masini...e un proverb: "Daca nu esti mama lor, esti sotia lor, daca nu esti sotia lor, esti secretara lor, oricum vei face aceiasi "munca"." This post has been edited by cata87: 10 May 2007, 21:52 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
dariusz |
![]()
|
QUOTE(cata87 @ 10 May 2007, 22:52) subscriu la ce au scris cei de pana acum si va zic si eu o mica intamplare,eram ieri prin oras (timisoara) si mergeam pe rebreanu,paralel cu o tipa de vreo 20-22 de ani cu un q7,eu am 20 de ani...mergeam paralel cu ea si ne apropiam de semafor,aveam ceva viteza ca limita acolo e de 70,eu aveam cam 60,am lasat masina in frana de motor si ma apropiam de semafor si la 20 de m de semafor tipa asta se baga brusc in fata mea,la cativa centimetri si franeaza brusc.a trebuit sa franez de mi-au scartait franele sa n-o lovesc.noroc ca eram cu maicamea in masina ca de nu ii spuneam io niste cuvinte "dragastoase" ![]() cat despre cum au ajuns astfel de pipite sa aibe asa masini...e un proverb: "Daca nu esti mama lor, esti sotia lor, daca nu esti sotia lor, esti secretara lor, oricum vei face aceiasi "munca"." e bun proverbul dar daca munca e aia la care se facea referire putin mai sus scoate-o de acolo pe saraca mama |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(dariusz @ 10 May 2007, 20:06) hai sa nu mai tot facem comparatia asta dintre romania si un "stat dezvoltat'.laei nu sint astfel de tipe? nu pun mina pe fraieri?nu sint bosorogi batrini? La ei tipele alea bune muncesc. Majoritatea dintre ele. La ei in schimb nu sunt astia imbogatiti de pe o zi pe alta. Sunt baietii aia care au averi mostenite sau facute de-a lungul timpului. Iar aia nu arunca cu banii pe orice proasta. |
--------------------
-
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(andu911 @ 10 May 2007, 19:29) in Romania se face exces ![]() La 23 milioane de locuitori, avem 5 milioane angajati. 5 milioane sunt pensionari. Raman 13 milioane....astia ce fac ? Sunt toti elevi ? Capitalism nu inseamna sa munceasca 100 fraieri pt 1. Ai uitat sa mai scazi cateva milioane din aia 23, care presteaza pe alte meleaguri si n-au de gand sa se intoarca repede inapoi. QUOTE(BoomPunk @ 10 May 2007, 20:37) cu picioarele tremurande inca...tin sa multumesc cat pot de mult ![]() Sincere felicitari.... ...felicitari tuturor soferilor de Passat.... ![]() Mie unul nu mi-e frica de ele. Numa sa-mi taie fata, daca se poate sa fiu pe banda 2, ele sa vina de pe 1, ca am contraaripa dreapta perforata zdravan de rugina si nu mi-ar strica alta noua, aripa dreapta cu inflorituri de rugina, asa ca nu mi-ar strica sa-mi repar tablaria in Q7-le ei, ori pe casco, ori pe rca... La a mea nu mai conteaza, ca are 9 ani, da la limuzina ei, care costa de vreo 50 de ori mai mult...??? This post has been edited by Laurentziu83: 11 May 2007, 07:30 |
--------------------
.
.
.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
cele mai nesuferite sunt "Patoranele"
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa vezi aseara intr-un BMW M3 E46 cabrio 4 fatuce. Erau in fata la Unirea si unul cu un Volvo S80 oprit in fata lor statea la taclale cu ele. Soferita avea in jur de 20. Bine la varsta asta ar putea sa fie o masina luata de taticu dar exista si exceptii. Daca nu ma insel Abramburica e cu unul mai in varsta, deci se poate.
This post has been edited by 2dor: 11 May 2007, 12:18 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
mai am vazut-o si eu pe una cu un 520i, pe mihai bravu, stateam la semafor (eram cu 520) se utia la mine, se da verde si incearca fata sa plece cu un scart care nu ia reusit
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(cata87 @ 10 May 2007, 22:52) ... eram ieri prin oras (timisoara) si mergeam pe rebreanu,paralel cu o tipa de vreo 20-22 de ani cu un q7,eu am 20 de ani...mergeam paralel cu ea si ne apropiam de semafor,aveam ceva viteza ca limita acolo e de 70,eu aveam cam 60 ... pe Rebreanu cu 60 ?! pe acolo si sa mergi pe jos e nasol |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
Si pe mine ma apuca disperarea cand le vedeam in super-masini si eu inglobat de datorii pe la banci, intr-un logan prapadit...problema-i alta, fiecare are ce-si doreste. O astfel de fatuca, o vad tare nefericita in orice BMW M3 E46 cabrio, sau orice super-masina, pe cand eu ma pot simtii implinit in loganelu' meu. Pai coloana mea a verticala, nu garbovita datorita diverselor "concesii" si "compromisuri"...
This post has been edited by eudin_umarian: 11 May 2007, 17:02 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
e bine ca reusesti sa stai vertical ingloDat in datorii.
|
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
pai si ce-ai vrea?
![]() Din moment ce am anumite principii, incerc sa le aplic pe cat posibil, fiind mult mai multumit decat sa traiesc in mizeria "compromisului" si sa ma "descurc" asa cum se descurca 80% din Romania... |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
QUOTE(eudin_umarian @ 11 May 2007, 18:00) Si pe mine ma apuca disperarea cand le vedeam in super-masini si eu inglobat de datorii pe la banci, intr-un logan prapadit...problema-i alta, fiecare are ce-si doreste. O astfel de fatuca, o vad tare nefericita in orice BMW M3 E46 cabrio, sau orice super-masina, pe cand eu ma pot simtii implinit in loganelu' meu. Pai coloana mea a verticala, nu garbovita datorita diverselor "concesii" si "compromisuri"... revin la intrebarea de acum cateva zile, ai vazut vreuna in Dacia sau in alte cazaturi de masini ca noi ? |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
eroare...
![]() This post has been edited by eudin_umarian: 11 May 2007, 17:25 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 05:46 |