Protectie aparatori interioare
![]() ![]() ![]() |
Protectie aparatori interioare
cipicut |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 4 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate+
2006
- IS 77 XXX Tacerea este de multe ori de aur
|
|||
mafiosso_LODAN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 24 May 05 From: Bucuresti ![]() |
AmM vazut si eu la Fiat Stilo dar nu cumva intretine umezeala acolo.
|
--------------------
Renault
Megane/Laguna 3
2005/2013
- xxxxx
|
|
cipicut |
![]()
|
De asta intreb ca s-ar putea ca mocheta respectiva sa nu permita trecerea apei prin ea. S-au cel putin asa ar fi logic
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate+
2006
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Daca are suprafata cuciucata, de ce ar trece? Am vazut si eu la camioane, si cred ca e pt reducerea zgomotului cand trecepeste o zona cu pietricele, care antrenate de roti pot genera scandal. Insa cum se rezolva problema cand de umple mocheta aia de noroi?
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Arata ca in poza de la
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=285421 ? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cipicut |
![]()
|
Bun,
stie cineva ce fel de mocheta trebuie folosita si mai ales unde se gaseste? Eu unul as dori sa-mi lipesc mocheta |
--------------------
Dacia
Logan Laureate+
2006
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Oare nu vrem sa puneam protectie la protectie.Rolul acelor aparatori este de a prteja aripa si ce o mai fi pe acolo.Acuma voi vreti sa protejati si aparatoarea cu mocheta si apoi mocheta cu alta protectie si tot asa pana nu mai are loc roata.Eu cred ca rolul acelei mochete este mai mult de a atenua sunetul facut de pietricelele aruncate de la roti.Sa mai punem un motor care sa protejeze motorul?
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Si pe motoru' care protejeaza motoru' cine il protejeaza
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
GAsesc baietii ceva ca sa protejeze motorul care protejeaza motorul.Baieti nu vreau sa o luati in nume de rau da prea suntem inventivi si chiar cred ca sunt anumite piese de la logan care nu mai au nevoie de upgrade
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
cipicut |
![]()
|
Oare nu vrem sa puneam protectie la protectie.Rolul acelor aparatori este de a prteja aripa si ce o mai fi pe acolo.Acuma voi vreti sa protejati si aparatoarea cu mocheta si apoi mocheta cu alta protectie si tot asa pana nu mai are loc roata.Eu cred ca rolul acelei mochete este mai mult de a atenua sunetul facut de pietricelele aruncate de la roti.Sa mai punem un motor care sa protejeze motorul?
Mda... sunt putin offtopic dar as fi interesat sa aflu daca pentru fiecare mesaj postat pe forum se plateste de catre detinatorii acestui forum? Revenind la ceea ce ma intereseaza pot spune ca inainte de a-mi cumpara in noiembrie un logan am avut o dacie berlina din 1989 in care zgomotul trenului de rulare aproape nici nu se auzea. Va puteti imagina ca acum nu ma simt deloc bine vazind ca pe drumurile cu asfalt mai rugos nu pot purta o discutie cu cineva de langa mine fara ca practic sa tip la el. Daca altii au implementat acesta solutie (si aici vorbim de firme serioase FORD, VW, SKODA, FIAT) nu vad de ce nu am incerca si noi (cel putin unii dintre noi) sa-i aducem imbunatatiri loganului cel putin pana cand Dacia va dori sa se implice mai mult in diminuarea zgomotului din habitaclu. This post has been edited by cipicut: 18 Dec 2006, 20:56 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate+
2006
|
|
juristul2000 |
![]()
|
My friend romanul tinde se exagereze da tu ai tendinta de a-ti bate joc de exagerare.E adevarat ca este galagios da nici chiar asa.Cat priveste marii producatori eu am o masina de la un astfel de producator si vreau sa te anunt ca nu are mocheta pe aparatoare cu toate ca e din 2003.Poate ca e dat cu Cocolino si e mai moale plasticu si de aceea nu se aude,sau cine stie poate sunt platit si de VW pt posturi.Stay cool!!!
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, poate nu face lumea diferenta intre zgomotele datorate rotilor "all season" cu inclinatii "winter" si cele de pe berlina mai "slick" si mai inguste
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(cipicut @ 18 Dec 2006, 20:55) [color=orange] Revenind la ceea ce ma intereseaza pot spune ca inainte de a-mi cumpara in noiembrie un logan am avut o dacie berlina din 1989 in care zgomotul trenului de rulare aproape nici nu se auzea. Domnu' mai taie te rog din zgomot nu de alta dar au mai avut si altii berline si chiar si de noi erau zgomotoase ....sau poate a ta era ,,pentru export" ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
l@u
Think....think. Ei au dreptate. Si stii de ce? Pentru ca zgomotul motorului, sau a cutiei sau a ambelor generatoare de zgomot era asa mare ca NU auzeai alte zgomote. Deci ei au dreptate. Degeaba te iei de ei...... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
juristul2000 |
![]()
|
Driverx nici eu nu puteam sa o spun mai bine.Da zicea lumea ca sunt rau
![]() |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
cipicut |
![]()
|
Mamaaaaaaaa ce tari sunteti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! voi cei care stiti tot
Pentru cei care vor sa se convinga ii invit la o plimbare cu berlina mea prin iasi iar daca nu am dreptate suport eu cheltuielile cu drumul. OK Dar daca este asa cum spun eu... |
--------------------
Dacia
Logan Laureate+
2006
|
|
klaus |
![]()
|
cipicut, din ce directie auzi asa de tare zgomotul de rulare?
Fata dreapta, fata stanga, spate dreapta, spate stanga, spate nedefinint, fata nedefinit etc. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
cipicut |
![]()
|
cipicut, din ce directie auzi asa de tare zgomotul de rulare?
Fata dreapta, fata stanga, spate dreapta, spate stanga, spate nedefinint, fata nedefinit etc. Zgomotul este clar de la trenul de rulare nu este de la motor sau alte imbinari slabite. Zgomotul variaza de la o portiune de asfalt la alta (de aici imi dau seama ca este de la cauciucuri) iar orice pietricica care sare de la roti se aude in caroserie lucru care ma deranjeaza. Ca sa iti dai seama cum se aude imagineaza-ti care este zgomotul cauciucurilor pe un asfalt cu griblura si multiplical astfel incat sa ajunga pana la limita suportabilului. Nu glumesc la 90-100 km/ora simt ca imi explodeaza urechile si chiar am spus ca imi voi pune antifoane in urechi. Ca directie mi se pare ca zgomotul vine din toate directiile dar parca mai puternic este din fata |
--------------------
Dacia
Logan Laureate+
2006
|
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca rezultate bune s-ar putea obtine si cu aluband...In selgros exista o varietate de aluband care are foita metalica gri mat, deci nu se observa asa mult ca cel argintiu, e chiar discret...Montajul cred ca ar trebui sa se faca cu pistol cu aer cald.
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
klaus |
![]()
|
cipicut, verifica daca toate chederele de la usi sunt montate cum trebuie.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
R@du |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Inaintea golanului am avut un break din 2001. Diferenta e mare la zgomotul de rulare sau al pietricelelor de pe asfalt. A zis bine cineva ca se aude ca intr-o conserva. De sarbatori am facut un drum mai lung pe la munte si datorita faptului ca pe drum era imprastiat cu sare si nisip era un zgomot insuportabil. Nu stiu de ce era diferenta asa de mare intre break-ul ala si logan. La primavara cand o sa am timp, o sa fac ceva in sensul asta ca tare e jenant cum se aude.
Sa aveti parte de un AN PLIN DE REALIZARI si zgomote de rulare cat mai mici.. ![]() |
--------------------
Renault
Renault Megane Scenic
'98
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Am pus eu de aproape 2 saptamani mocheta pe exterior si aluband pe interiorul contraripilor de plastic si s-a redus serios zgomotul de rulare de pietre, scartait de placute. Am trecut prin noroaie serioase, s-a imbibat cu noroi mocheta insa nu atat de tare incat sa deranjeze.
Deranjeaza ca n-am spalat masina de vreo luna. ![]() |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
cipicut |
![]()
|
Ce fel de mocheta ai folosit si cu ce ai lipit-o? Poti pune niste poze?
This post has been edited by klaus: 3 Jan 2007, 23:41 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate+
2006
|
|
george_slz |
![]()
|
Pai mocheta normala precum cea din portbagaj...pt ca e sintetica, nu putezeste, se poate lipi usor cu adeziv de contact. Daca vreti sa evitati posibila dezlipire, se poate coase pe aparatoarea din plastic( care e moale) cu fir de uz pescaresc-guta, find astfel invizibila cusatura si rezistenta la apa.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
klaus |
![]()
|
cipicut, ai verificat pozitionarea chederelor? Vreun rezultat?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
cipicut |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 23 Jan 2007, 19:41) Nu sunt probleme cu chederele. Am gasit presiunea in pneuri prea mare 2.8 atm A mai scazut nivelul zgomotului dar tot este prea mare. Cred ca la vara voi incerca sa-mi lipesc mocheta pe aripile interioare si sa-mi izolez habitaclul |
--------------------
Dacia
Logan Laureate+
2006
|
|
Mythica |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 23 September 06 From: Buzau ![]() |
Pentru reducerea zgomotului facut de pietricele, noroi, si altele care rasunau cand loveau plasticul ala, am folosit folie pee lipita cu antifon de protectia rotii, apoi inca un strat de antifon peste folie.
O sa revin cu impresii, deocamdata nu le-am montat pe masina, sunt la uscat. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus 1.4
- .
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai si de unde stii ca reduc zgomotul daca nu le-ai montat inca ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Mythica |
![]()
|
O sa se reduca zgomotul. Inainte pietricelele loveau direct plasticul, acum se vor lovi in folie si se va auzi mai incet.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus 1.4
- .
|
|
Mythica |
![]()
|
Revin cu impresii dupa montare si mers pe un drum neasfaltat (pietris).
Nu se mai aude zgomotul enervant al pietricelelor lovind plasticul iar zgomotul de rulare e putin diminuat, deci eu sunt multumit de efectul foliei. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus 1.4
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 10:29 |