Pete pe vopsea
![]() ![]() ![]() |
Pete pe vopsea
spuk |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 19 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate 1,6
|
|||
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
POLISH!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca tu iti dai un ciocan in televizor si ii spargi carcasa, cam cum crezi ca functioneaza garantia pentru inlocuirea carcasei? Asa, dupa parerea ta...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
spuk |
![]()
|
Am scris in paranteza daca functioneaza.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate 1,6
|
|
spuk |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate 1,6
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu am incecat cu succes la a mea o carpa inmuiata in diluant, pentru niste pete asemanatoare, fara sa ramana nici o urma, dar nu as incerca la a ta, dat fiind vopsele astea "tip nou". Asa ca vezi cu ce solventi dai, sa nu ai surprize mai mari.
Alt sfat: nu mai parca niciodata langa bloc. Pe langa neandertalii ce locuiesc in ele, mai pot cadea bucati de tencuiala, etc la un vant mai tare. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Cu benzina nu merge? (nu ma refer la "ultima solutie"...)
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
De o saptamana? Deci ai ocupat locul de parcare a cuiva?
Pai ce sa degresezi acolo maa? E clar ca ti-a atacat cel putin lacul....daca nu si vopseaua. DOAR polish, daca nu iese....revopsit. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pai la mine am avut oua, si dupa spalare, a ramas locul mai lucios...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
spuk |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 23 Apr 2007, 10:50) De o saptamana? Deci ai ocupat locul de parcare a cuiva? Pai ce sa degresezi acolo maa? E clar ca ti-a atacat cel putin lacul....daca nu si vopseaua. DOAR polish, daca nu iese....revopsit. Nu am ocupat locul de parcare al nimanui. Si chiar daca as fi facut-o asta nu e motiv sa distrugi masina cuiva. Dar... asta e nivelul de civilizatie in Romania. |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate 1,6
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Inainte sa radicalizezi situatia (Polish, revopsit), asteapta sa speli masina de mai multe ori cu spuma activa si alte dracovenii. Poate isi revine.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Cu polish rezolvi toate petele de ulei. Eu vara trecuta mi-am dat masina pe dedesubt cu ulei si dupa ce am mers ceva cu ea aveam niste pete de ulei pe caroserie naspa rau. Am luat un tub de polish, am dat si s-a curatat perfect.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Polish lichid nu pasta si ai scapat ;dar da tu manual cu simt de raspundere nu lasa baietii sa bage dracovenia aia de polisat ca atunci se poate subtia vopseaua.Atentie sa dai cu lavete ptr. asa ceva nu cu vre-o carpa care sa zgaraie si mai tare.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Incearca cu o solutie de degresat cum ar fi WD40. Daca scoate urmele de smoala de pe masina si nu ataca vopseaua, de ce nu ar scoate si ce ai tu pe acolo?
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
WD 40 are si rolul de gresare caci are si ceva grasimi ca ramane unsuroasa suprafata pe care se pulverizeaza.Eu l-am folosit pe la balamalele usilor din casa si pe la diferite mecanisme in miscare de aceea nu il recomand la ce are el de facut.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
spuk |
![]()
|
Din ce citesc aici parerile sunt impartite. Chiar nu stiu ce sa fac
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate 1,6
|
|
argon |
![]()
|
Ia un tub de polish din benzinarie, recomand prevent, si aplici instructiunile de pe el(se face manual cu o carpa), vezi sa folosesti o carpa pufoasa. Nu ai ce strica, si nu se subtiaza vopseaua la mana.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
AngelDegan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 11 April 07 ![]() |
Eu am din 31.05.2006 un Logan 1.5DCI Albastru Marin.I-am dat polish de 2 ori,la interval de 6 luni fiecare si tot se observa niste puncte foarte mici albe pe vopsea.Cineva spunea ca a fost gazata dar nu cred,nu avea unde.Se poate sa fie ata de subtire vopseaua?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1,5dci
- hd 00 000 Normal
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Incearca cu axion verde (nu rade) , pe bune, la mine a functionat!
Aveam niste pete pe care nici cei de la spalatorie nu au reusit sa le scoata cu toate spumele lor active si dupa ce am degresat-o bine cu axion a iesit beton! |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Axionul ala cu ce l-ai dat ?
N-a facut alt rau vopselei? (gen matuit) O merge si pt urme de insecte ? vad ca cineva imi recomanda acum cu spray de spalat geamuri si o laveta si frecat fff bine... This post has been edited by Cornel001: 8 May 2007, 21:14 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Ca sa inlaturi orice urma de indoiala referitor la o posibila matuire a vopselei incearca axionul sau orice alta solutie/varianta intr-un loc mai putin vizibil (ex. portbagaj) si vezi ce se intampla ...
La mine nu s-a intamplat nimic rau (matuire sau orice altceva) dar totusi a mea este alba si nemetalizata ... LE: axionul l-am dat cu buretele si cu apa (exact cum se spala vasele ![]() poti incerca si cu solutie de spalat geamuri. This post has been edited by ionut.tanase: 9 May 2007, 08:16 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:47 |