Am comis-o si eu....
![]() ![]() ![]() |
Am comis-o si eu....
SwatKat |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|||
cetatzeanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti, oras lovit. ![]() |
Greierasu`; fir-ar mama lui.............
Pana una alta, am auzit de la unu` de la Germanos - mi se pare - ca cica n-ar fi bine sa-ti incarci mobilu` in masina ca instalatia masinii n-ar avea amperaj constant si-ti termini acumulatorul mobilului. Nu bag mana`n foc ptr. explicatia tehnica dar ideea era ca nu e bine. |
--------------------
solenza confort AC
---------
- ---------- ghinion de nesansa, suntem romani.
|
|
SwatKat |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
OFF: Ideea e ca am incarcator original NOKIA care are si regulator de tensiune... |
||
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|||
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vedeti ca in masina, un telefon trebuie sa emita la putere maxima pentru a face fata transmisiei, nici nu e recomandat folosirea mobilului in auto fara a fi legat la antena externa, poate de la acest fapt se aude ceva in mobil.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
SwatKat |
![]()
|
eu nu aud de obicei nimic suspect in mobil cand ssunt in masina.. faza la mine a fost ca persoana cu care vorbeam era pe la munte si se auzea cu intreruperi...
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu va inteleg de ce va ofticati ca nu mai apare cerculetul luminos de la bricheta. Nici la mine nu mai merge de mult. Si ma doare-n pix. smile.gif
Cit despre incarcarea mobilului in masina: eu mi l-am incarcat o gramada in masina, cu incarcator no-name, si nu s-a micsorat durata bateriei. Siemens M55, baterie Li-Ion. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:21 |