DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Am comis-o si eu....

SwatKat
post 24 Sep 2004, 14:38
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: eterna si fascinanta RO

Nu stiu daca trebuie mutat topicul...

1. Azi nopate in masina mi-am dat seama ca s-a descarcat telefonul. Ma intind la torpedou din mers, iau incarcatorul si apoi, cu un ochi la drum si cu altul la incarcator, incerc sa il bag in priza... Cautam cerculetul portocaliu, care, SURPRIZA, nu mai era nicaieri... Mi-am dat seama ca celebrul bec de la bricheta s-a ars.... Dupa ce am injurat bine m-am linistit si m-am hotarat sa astept pana la revizia de 10.000 ca sa-l schimbe..

2. Azi am vorbit la tel in masina si, cum nu auzeam, am inchis cass-ul. Dupa ce am terminat am uitat cass-ul inchis... si surpriza am inceput sa aud un mic sunet de scartait (parca e un greieras...) care aparea din cand in cand...

Asa ca dupa ce am injurat nitel DACIA m-am resemnat si acum sunt total linistit. M-am hotarat ca atunci cand o fi o problema serioasa, o sa ma duc in service. Pana atunci, asta e...
:twisted: :evil: :twisted:

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cetatzeanu
post 24 Sep 2004, 14:46
Post #2

Membru

From: Bucuresti, oras lovit.

Greierasu`; fir-ar mama lui.............
Pana una alta, am auzit de la unu` de la Germanos - mi se pare - ca cica n-ar fi bine sa-ti incarci mobilu` in masina ca instalatia masinii n-ar avea amperaj constant si-ti termini acumulatorul mobilului. Nu bag mana`n foc ptr. explicatia tehnica dar ideea era ca nu e bine.

--------------------
solenza confort AC --------- - ----------
ghinion de nesansa, suntem romani.
+
SwatKat
post 24 Sep 2004, 15:01
Post #3

Membru autentic

Greierasu`; fir-ar mama lui.............
Pana una alta, am auzit de la unu` de la Germanos - mi se pare - ca cica n-ar fi bine sa-ti incarci mobilu` in masina ca instalatia masinii n-ar avea amperaj constant si-ti termini acumulatorul mobilului. Nu bag mana`n foc ptr. explicatia tehnica dar ideea era ca nu e bine.

OFF: Ideea e ca am incarcator original NOKIA care are si regulator de tensiune...

--------------------
Ex -M2.2, 1.5/100
+
Tudor B
post 24 Sep 2004, 15:08
Post #4

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Vedeti ca in masina, un telefon trebuie sa emita la putere maxima pentru a face fata transmisiei, nici nu e recomandat folosirea mobilului in auto fara a fi legat la antena externa, poate de la acest fapt se aude ceva in mobil.

--------------------
DACIA GOLAN Laureate 1.4 MPI - CJ 00 TUD
"Wellcome to the desert of the real"
+
SwatKat
post 24 Sep 2004, 15:35
Post #5

Membru autentic

eu nu aud de obicei nimic suspect in mobil cand ssunt in masina.. faza la mine a fost ca persoana cu care vorbeam era pe la munte si se auzea cu intreruperi...

--------------------
Ex -M2.2, 1.5/100
+
Vlad Georgescu
post 25 Sep 2004, 01:15
Post #6

/----\ <--- Logan

From: Bucuresti

Eu nu va inteleg de ce va ofticati ca nu mai apare cerculetul luminos de la bricheta. Nici la mine nu mai merge de mult. Si ma doare-n pix. smile.gif

Cit despre incarcarea mobilului in masina: eu mi l-am incarcat o gramada in masina, cu incarcator no-name, si nu s-a micsorat durata bateriei. Siemens M55, baterie Li-Ion.

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 23:21
Forum Renault