Publicitate agresiva prin telefonie, Ma streseaza destul de de unii care...
![]() ![]() ![]() |
Publicitate agresiva prin telefonie, Ma streseaza destul de de unii care...
volint |
![]()
|
||
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|||
Ciumpalac |
![]()
|
![]() membru in devenire Group: Members Posts: 26 Joined: 31 October 06 ![]() |
Te vor suna cunostintele de 2-3 ori fara sa le raspunzi, si se vor lamuri sa renunte la obicei..
![]() This post has been edited by Ciumpalac: 11 May 2007, 22:39 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6 Laureat
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Pai nu suna o persoana... ci un "robot".. cand raspunzi, atunci trece la operator uman..
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
La mine intra robotul dupa mai multe apeluri telefonice. (cred ca vreo 4-5). Avand in vedere ca nu vin acasa decat catre orele 22.00 sper ca orice incercare de "spam telefonic" o sa le stea bine de tot in gat.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Ciumpalac |
![]()
|
![]() membru in devenire Group: Members Posts: 26 Joined: 31 October 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6 Laureat
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@Ciumpalac: e vorba de "answering machine". Sunt convins ca nu o sa le pice tocmai bine, mai ales ca dupa un minut intrerupe automat convorbirea (am considerat ca intr-un minut persoana care ma cauta poate sa-si lase datele de contact si motivul pentru care ma suna)
This post has been edited by Illusi0n: 12 May 2007, 22:36 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
sunt de mare valoare bazele de date de la firme unde ati cuparat produse sau ati contractat servicii. in functie de valoarea produsului sau serviciului cumparat arata cam ce potenta financiara aveti, daca ati mai lasat date despre varsta, ocupatie, venituri etc e si mai bine. aceste baze de date de multe ori se cumpara, se fac schimburi intre firme cu acest profil sau se fura (cate un angajat primeste o suma de bani frumusica sa dea o astfel de baza de date si nici naiba nu are de unde sa stie ca de la firma x ai fost tu introdus in baza de date a unui astfel da spamer). asa ca grija mare unde lasati numarul de telefon. de multe ori n-ai ce face, trebuie sa-l lasi ca dealtfel pari paranoic, dar asta-i situatia.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
marksman |
![]()
|
...motiv pentru care las intotdeauna numarul de mobil si nu de fix. O cartela se inlocuieste foarte usor.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
volint |
![]()
|
Pana la urma consider ca solutia cea mai buna e, in cazul meu, "divortul" de telefonia pe sarma... (nu numai din motivul legat de subiectul topicului) .
Nu pricep de ce operatorii de tel mobila iti pot oferi servicii de filtrare a apelurilor primite,iar "ceilalti" nu. (cred ca nu vor, nu ca n-ar fi posibil d.p.d.v. tehnic) Cat despre "subscriptii" la tot soiul de promotii si de concursuri, sau altele de genul, nu e cazul meu de unde trag concluzia ca "informatizarea" a adus o data cu ea si "spammerii" telefoniei. Mai acum cativa ani, cand a aparut cd-ul vestit cu nr de telefon al monopolului in domeniu, a mai fost o faza cu agentiile imobiliare care sunau cu textul "aveti un anunt in ziarul... si va facem o oferta..." (cu toate ca nu era asa), dar aia s-au potolit repede. Saptamana urmatoare ma duc cu "jalba-n bat" la rtlcom si vad ce spun oficial (nu-i las pana nu-mi dau ceva stampilat) si in functie de raspunsul lor, continui"relatia" sau divortez. O sa revin atunci cu amanunte. Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Illusi0n, la cati bani sunt in joc, nu le faci prea mari pierderi cu robotul tau.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
Sony a nimerit-o..oricum, la ce bataie mare e in afara pt clienti de tel. fixa oamenii sunt asa de stresati de astfel de apeluri incat prefera sa renunte la tel fix in favoarea celulei.. asa va fi si la noi in 5-10 ani..sau mai repede
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
volint |
![]()
|
La "prima strigare" oficiala nu exista modalitati de control (ce-o fi asta...??) sau de urmarire a apelurilor primite de un post telefonic, fara o decizie a parchetului (??) sau a unei instante abilitate sa emita un asemenea document, NICI MACAR LA CEREREA EXPRESA A CLIENTULUI PERSOANA FIZICA SAU JURIDICA. Ce-am inteles printre randuri e ca n-avem ce face, cu toate ca d.p.d.v. legal, s-ar putea incadra la "egalitate" cu infractiuni legate de corespondenta prin posta.
(pana la urma tot un mijloc de comunicare cu caracter personal este... nu?) "DECI!": Divortam... Cand au vazut ca-s hotarat, au inceput "off the record" cu : "hai dom'le ca nu e chiar asa" si " va lasam niste minute bonus". Cand i-am auzit, nu-mi venea sa cred si sa-mi aud urechilor!!! S-au milogit la mine!!! Si cand ma gandesc ca in '94 am dat SPAGA sa-mi puna post individual... mi se face sila... In concluzie: Parazitii astia de m-au stresat pe fix cu tampeniile lor, sunt invitati sa ma sune si acum... ![]() Cei care mai aveti "nebunii" d-astea... va stau la dispozitie cu "logistica". ![]() Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
[quote=volint,14 May 2007, 12:17]
...S-au milogit la mine!!! Si cand ma gandesc ca in '94 am dat SPAGA sa-mi puna post individual... mi se face sila.../quote] Oarecum off-topic: Daca te injurau de mama te simteai mai bine? Anii astia de capitalism i-au invatat ceea ce se numeste "negociere". Inainte de a rupe contractul cu ei, afla ca asa numita concurenta (firmele de cablu, adica) ofera servicii de o calitate indoielnica (sunet prost, cade legatura cand se vorbeste cu externul), factureaza aiurea (dar in favoarea lor!), facturile vin aduse de Sf. Duh dupa 3 saptamani de la scadenta (adica esti la mila lor in ceea ce priveste debransarea pe motiv de neplata in 5 zile de la emiterea facturii), servicul de relatii cu abonatii este de toata jena (o armata de juniori care nu stiu decat sa spuna "Am retinut reclamatia dvs. si va vom informa cand avem un raspuns") si tot asa. Mama ce oftica am pe astia! ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
volint |
![]()
|
[quote=vijelie,14 May 2007, 13:28]
[quote=volint,14 May 2007, 12:17] ...S-au milogit la mine!!! Si cand ma gandesc ca in '94 am dat SPAGA sa-mi puna post individual... mi se face sila.../quote] Oarecum off-topic: Daca te injurau de mama te simteai mai bine? Anii astia de capitalism i-au invatat ceea ce se numeste "negociere". Inainte de a rupe contractul cu ei, afla ca asa numita concurenta (firmele de cablu, adica) ofera servicii de o calitate indoielnica (sunet prost, cade legatura cand se vorbeste cu externul), factureaza aiurea (dar in favoarea lor!), facturile vin aduse de Sf. Duh dupa 3 saptamani de la scadenta (adica esti la mila lor in ceea ce priveste debransarea pe motiv de neplata in 5 zile de la emiterea facturii), servicul de relatii cu abonatii este de toata jena (o armata de juniori care nu stiu decat sa spuna "Am retinut reclamatia dvs. si va vom informa cand avem un raspuns") si tot asa. Mama ce oftica am pe astia! ![]() [/quote] ![]() Daca ma injurau (cum zici tu), injurau de fata cu toata lumea ca n-am pus botul la invitatia de a merge intr-un birou sa "discutam" unde nustiu ce texte puteau scoate. Conversatia a avut loc la ghiseu(tejghea sau cum s-o numi) unde mai erau persoane care asteptau la rand si a fost mai mult decat formala (tanti de la ghiseu probabil are vreo scoala speciala de te tine in priza, doar-doar te-o inghesui in idei) numai ca io m-am dus cu lectia invatata de la un amic avocat... ![]() Nu tin partea nimanui (ca toti imi iau bani... ![]() Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai, da, fiecare cu experientele lui.
In ceea ce priveste "pb administrative", mie mi se pare ca facturarea abuziva si necontractuala depasesc sfera administrativa. Cere un formular de contract si citeste-l cu atentie, vei descoperi niste clauze de toata jena, evident in favoarea lor. Nu le fac anti-reclama, ca pana la urma cu toate neajunsurile tot ies la jumatate cu cheltuilelile lunare de telefonie, dar astfel de probleme nu le-am avut cu telefonia "de stat". |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
volint |
![]()
|
@vijelie
Nu stiu la altii dar la mine vin 11 facturi pe an, in loc de 12... binenteles ca tac mort... asa ca... Pe mine m-a scos din cenzurat cu externul... la rtlcom dadeam in jur de 200 $ pe luna... |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Eu am pe cablu numai programe TV, toate canalele se vad cu pureci, p-astia de la TVS ii doare in popou, degeaba reclamatii, stiu numai sa-ti ia banii.
Ma gandesc serios sa le spun sa-si ia cablul de tot ca au niste servicii de toata jena, sunt cam scumpi purecii aia la care ma uit 4 ore pe saptamana. In schimb de nr. de fix am avut grija, astfel incat nu ma suna spammer-ii pe el. Eu am o parere foarte buna despre fix. Mai ales cand m-am dus in Grecia si reteaua aia functiona brici, n-am avut nici o neplacere, plus reclama la ea pe toate gardurile, mi-a crescut inima ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Multumita a ceea ce am citit aici,am reusit sa evit convorbirile cu spam-erii tel fixe.Am fost si eu sunat,dar am invocat dreptul meu de-a nu raspunde la asa ceva si dreptul meu de-a cere sa fiu sters din baza lor de date daca exist,daca nu,nici sa nu incerce sa ma introduca in ea.
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:53 |