geam electric spate, actionare la buton pe spate
![]() ![]() ![]() |
geam electric spate, actionare la buton pe spate
Inuo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003scala
- ct 20 mad
|
|||
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Da.
Da. Da. ![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Inuo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 June 07 ![]() |
cam concis...care s-au potrivit,cum se face si cat a costata toata afacerea???
poti sa le montezi singur?? |
--------------------
dacia
solenza
2003scala
- ct 20 mad
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
Boom..ti-ai pus geamuri electrice pe spate?
poti sa pui niste poze? Ai pus consola pentru toate geamurile la sofer si blocare spate? ce macarale ai bagat in spate? 10x |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Le am dar nu-s puse,din lipsa de timp si lene.Motorasele cu cabluri de la o Alfa Romeo de la dezmembrari,butoanele de la un Espero.Le am pe toate,adica consola soferului si butoanele celorlalte usi.Problema e ca trebuie sa modific fetele de usi cu fibra de sticla,asta inseamna ca ma mai abtin cu montarea lor pana la modificare.Asa impusc doi iepuri dintr-un foc,obtin si fete de usi modificate,si cu locurile ptr. butoane facute deja,deci ma pot apuca si de montatul motoraselor in usi.Nu e ceva complicat,dar necesita ceva bani si mai ales timp....Mai trebuie si ceva cunostinte despre cam cat de mare sa fie motorasul,sa ai cum sa-l adaptezi daca nu merge din prima,sa dai gauri,sa sudezi...intr-un cuvant treaba nemteasca legata cu sfoara.Dar rezultatul e excelent,am apucat sa vad asa ceva,arata foarte bine si era foarte practic.Sa nu mai spun ca daca ai alarma si ai si modul ``confort`` se ridica singure la cuplarea alarmei...
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
ehe... astept sa vad ce fete de usi iti pui
![]() acum ma gandesc sa nu te "inghesuie" fata usii daca o maresti pt butoane.. Bafta oricum ! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
BoomPunk |
![]()
|
Nu te inghesuie,depinde cum faci modificarile,sau cat de mult adaugi fibra.Oricum,la cat de solid sunt eu,nu ma va deranja,am 70 kg imbracat cu tot echipamentul de iarna,deci am loc destul....
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:31 |