Incuietoare haion..., Imi ramane cheia in yala...
![]() ![]() ![]() |
Incuietoare haion..., Imi ramane cheia in yala...
Adrian_Solenza |
![]()
|
||
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|||
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Esti un fericit daca aceasta este prima ta problema in 5 luni. Eu am patit sa nu-mi iasa cheia din buson dupa ce am luat masina, in benzinarie, noroc ca eram la 200 m de service. Daca nu prea ai utilizat acea incuietoare se poate sa mearga mai greu la inceput. Eu pt rezolvarea problemei asemanatoare la buson am folosit o seringa cu ulei si inchis/deschis de mai multe ori busonul, de cateva ori pana si-a dat drumul. Daca la inceput nu ti-a facut inseamna ca ai o problema relativ noua, rezolvarea este schimbarea setului de incuietori in garantie (usa, haion, buson, contact). Deschiderea electrica a portbagajului nu e chiar asa costisitoare, iti trebuie un actuator, 5 m de cablu, un intrerupator si un pic de indemanare.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
baga si tu ceva gresant inauntru si da niste acatiste intru sanatatea ei
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
stefan19 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 15 September 04 From: Constanta ![]() |
Primul pas, inainte de inlocuiri yale si alte chestii radicale, baga ceva unsoare. Pune putina vaselina pe cheie si introdu-o in yala, freac-o nitel si poate scapi asa.
Eu am indoit cheia de la vechea berlina in busonul de benzina, se blocase, pana nu i-am bagat vaselina nu si-a dat drumul. De atunci, preventiv, am bagat in toate yalele. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-XX-STE
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
O metoda foarte buna, mai ales pentru prevenirea inghetarii sau blocarii incuietorilor iarna, este introducerea cu ajutorul unei seringi a unei mici cantitati de glicerina (se gaseste la farmacie).
Se pot folosi si lichide speciale de la benzinarii. |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
si eu am avut aceiasi problema acum citeva luni , iar dupa citeva zile dupa ce incuietoarea mergea greu mi-au spart masina , politia comunicindu-mi ca hotii incearca cu chei potrivite intai la portbagaj
|
--------------------
.
.
.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
spray MW-40: dezgheta/greseaza
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
WD-40 doar descarcereaza, nu greseaza! Am incercat asta pe propria-mi piele, cind am uns balamalele de la usi si dupa 3 zile de la operatiune mi-am dat cu usa-n gura desi o impinsesem in directie opusa.
Adrian, baga niste ulei in incuietoare si joaca-te putin cu cheia-n broasca. Pentru iarna se recomanda ori antigel de bagat in broasca, ori solutie speciala pentru incuietori. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Merci mult, baieti.. Cred ca o sa introduc mai intai niste ulei! Daca nu merge ma duc peste ei in garantie!
Un alt lucru ciudat... Eram cu un amic, stateam de vorba si mi-a zis foarte convins ca el imi deschide capacu de la benzina cu cheia de la Berlina lui! In 2 secunde m-a lasat fara capac ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu te apuca sa bagi cicaturi in yala, sa-ti murdaresti cheile si dupa aia buzunarele. Exista solutie speciala pentru yale, cu efect si de gresare si de antigel. Gasesti la orice benzinarie. Dupa ce te joci cu yala dupa ce ai bagat solutie in ea, stergi cheia. Cheia trebuie sa fie uscata si curata, mecanimsmul yalei trebuie sa fie uns.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
cum ii zice la solutia asta? eu am bagat spray 2+2 cu "lithium grease". Sper sa tina!!!
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
tache |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 November 04 ![]() |
QUOTE(CristianH @ 19 Nov 2004, 08:24) O metoda foarte buna, mai ales pentru prevenirea inghetarii sau blocarii incuietorilor iarna, este introducerea cu ajutorul unei seringi a unei mici cantitati de glicerina (se gaseste la farmacie). Se pot folosi si lichide speciale de la benzinarii. eu folosesc cu succes lichid de frana ![]() |
--------------------
dacia
|
|
oboman1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 19 November 04 From: Darmanesti, Bacau ![]() |
am avut si eu problema asta si mi-au rezolvat-o la service cand m-am dus la revizia de 10000km.
Acum merge super si am 32000km. ![]() Adrian_Solenza nu te chinui cu solutii ca alea n-au nici un efect decat dupa ce te duci la service ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2003
- BC-06-LRF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 22:02 |