mai multe imbunatatiri solenza, ceasuri logan , pleoape , jante , filtru sport, res
![]() ![]() ![]() |
mai multe imbunatatiri solenza, ceasuri logan , pleoape , jante , filtru sport, res
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Pt free_fiber: daca ceea ce ai scris mai sus e corect, adica sa vopsesti o solenza te ia vreo 50-60 de milioane (daca nu cumva gresesc in a intelege ce ai scris acolo) atunci cum naiba un vopsit complet la o Toyota Corola pe vopsea metalizata te ia numai 25 de milioane?
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Pai poate n-ai inteles...SLZ e unica....asa ca necesita unique paintjob...
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
pareri si pareri..
unul zice ca nu ar costa asa mult.. altul zice ca dau foarte multi bani.. oricum ideea este ca nu ma intereseaza sa vopsesc toata masina ci doar bara fata + un mic retus pe aripa stanga spate + oglinzi |
--------------------
Ex Dacia
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ai CASCO poti sa le faci si singurel ! Retusurile se fac usor , iar vopsirea barii se face cu grija , folosind plastofix si vopsea la culoare . La maxi 3 luni dai un polish la culoare si este ca noua masina ! Spay la culoare poti prepara in targ sau la un magazin care are preparator de vopsele electronic , dar trebuie sa stii nuanta , se baga la spray , mai mult de 30 ron nu are de ce sa fie . Plastofixul este 23 ron . Bafta !
P.S. Nu are rost sa te complici cu toata masina ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Ca tot se vorbeste aici de modificari si alte chestii, puteti sa imi spuneti si mie unde gasesc sa dau si eu caomanda de un spoiler?? Adica sa fie cum vreau eu nu vreau dala din magazine cu luminite si alte chestii.
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Esti sigur ca la ``spoiler`` te referi,sau la ``eleron``?
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
salutare
momentan am jante din aliaj scala pe solenza mea.. vreau sa le schimb insa cu urmatoarele jante wolfrace: http://www.autoaccesorii.ro/wheels_details.php?id=559 imi plac mult cum arata.. intrebarea este insa urmatoarea.. ce ET au jantele mele originale de pe solenza? si cum aflu si ce ET au acestea pe care doresc sa la cumpar.. sa fie totul ok.. astept sfaturi cu stima, cristi |
--------------------
Ex Dacia
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(TBonu @ 28 Aug 2007, 10:11) Eleron sau cum ii zice. Am inteles ca defapt eleronul e partea mobila a aripii de avion dar, ma rog, deci chestia aia de pe capota. "chestia" aia despre care vorbesti nu se afla pe capota.. capota fiind in fata masinii nu in spatele acesteia.. prin urmare eleronul se afla pe spatele haionului pentru ca pe spatele portbagajului e impropriu spus la solenza.. numai bine.. |
--------------------
Ex Dacia
|
|
TBonu |
![]()
|
haion scuze, eram aiurit in momentul acela.
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
nici o problema..
![]() bafta ![]() |
--------------------
Ex Dacia
|
|
GOLAN - FANTOMA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 October 07 From: bucuresti ![]() |
dak vr sa faci ceva scoate si catalizatorul
![]() 22 Oct 2007, 16:38: unde pun si io un cip la solenza......deja am pus filtrul de aer sport TK (germany) ,soft de renault(13 cp garantat),catalizatorul dat jos,evacuarea finala.......etc....imi lipseste asta sa depasesc original 100 cp ![]() This post has been edited by GOLAN - FANTOMA: 22 Oct 2007, 16:38 Attached thumbnail(s) Imag014.jpg ( Size: 489.8k ) Number of downloads: 1940 Imag014.jpg ( Size: 489.8k ) Number of downloads: 2099 |
--------------------
Dacia
solenza
2004
- B M I
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si acum apare DriverX
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
golane lucrezi la politie?
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
QUOTE(GOLAN - FANTOMA @ 22 Oct 2007, 17:33) dak vr sa faci ceva scoate si catalizatorul ![]() <span class='edit'>22 Oct 2007, 16:38:</span> unde pun si io un cip la solenza......deja am pus filtrul de aer sport TK (germany) ,soft de renault(13 cp garantat),catalizatorul dat jos,evacuarea finala.......etc....imi lipseste asta sa depasesc original 100 cp ![]() Iti mai trebuie o "EVACUARE SPORT BORLA" si un volan de Impreza ca sa poti participa in WRC. ![]() Bai da uei: - "softul" ala iti da un plus de 13CP doar in visele tale; - din moment ce ai pui deja alta harta de injectie, ce "cip" mai vrei acum?! Esti ca aia care vor sa "puna cip" la masinile pe GPL? ![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu as pune o turbina la Solenza aia sau un compresor ca sa stii o treaba.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Un compresor de aer, ca sa poti umfla roata
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
fabszil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 December 07 ![]() |
salutare posesori solenza.
daca tot veni vorba de compresor de unde pot face si eu rost de unul pt solnitza mea. in cazul in care merita |
--------------------
Dacia
Solenza
2003, 1.4mpi
- MM 01 ETI
|
|
BoomPunk |
![]()
|
Ai de-a face cu doua situatii:
1. Nu se merita,gasesti pe toate drumurile,toate passat-urile tdi au asa ceva... 2.Se merita,dar de unde sa gasesti asa ceva? ![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
fabszil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 December 07 ![]() |
bun
hai sa zicem ca merita.dar totusi cam cat caluti castig cu treaba asta. si pe unde pot gasi un compresor |
--------------------
Dacia
Solenza
2003, 1.4mpi
- MM 01 ETI
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
da initiatorul topicului ce mai facu' cu masina ca a trecut juma de an de atunci si nu am mai vazut nici o poza nic.....
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
BoomPunk |
![]()
|
Eh...ne-a tradat si si-a luat logan...
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
TBonu |
![]()
|
Si loganul e perfect nu are nevoie de imbunatatiri.
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
de unde ai cumparat toate accesoriile ptr ea? gen spoiler.. eventual proiectoare..grila aceea noua..
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
TBonu |
![]()
|
Grila se face daca vrei te ajut eu.
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
andreizr_1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 December 07 ![]() |
salutare sunt andrei prostreet tuning
multi ati cumparat pleoape si altele de la mine. nu pot sa fac reclama aici ca nu imi permit regulile forumului, dar am un anunt la Bursa care poate va intereseaza pt solenza tks. This post has been edited by andreizr_1: 19 Dec 2007, 23:49 |
--------------------
opel
manta B
1976
|
|
zmouzy lucian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 27 May 07 ![]() |
salut cine ma poate ajuta si pe mine cu niste prelungiri de solenza
|
--------------------
dacia
solenza&logan1.6
2004&2006 laureat
|
|
boboc82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 26 February 08 ![]() |
salut baieti!
de curand am cumparat o solenza clima si as vrea sa o imbunatatesc. pentru asta am nevoie de cateva indrumari de la voi. 1. as vrea sa-i schimb lumina de la bord 2. as vrea sa stiu cum ce pot face sa nu mai intre apa in ea cand ploua in fata la picioare 3. ce cauciucuri imi recomandati pt genti P 13? 4. de unde pot cumpara o sonda de benzina fara pompa? |
--------------------
solenza
clima
2003
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
1.poti adapta leduri 2.desfundate cele 4 scurgeri din compartimentul aeotermei si etansat chederul parbriz+verificat folia din fata de usa sa fie la locul ei. 3.depinde ce specificatii au, daca sunt standard tabla solenza cred ca un cauciuc 165/70/13 sau 175/70/13 (cele din urma nu se incadreaza in datele talonului) 4.dezmembrari sau service(mai sunt mecanici care pastreaza anumite piese pt.cunostinte) This post has been edited by Brambus: 27 Feb 2008, 08:52 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 04:19 |