mai multe imbunatatiri solenza, ceasuri logan , pleoape , jante , filtru sport, res
![]() ![]() ![]() |
mai multe imbunatatiri solenza, ceasuri logan , pleoape , jante , filtru sport, res
dandrei |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
@dandrei Solenza aia arata cum arata (adica relativ bine), dar Loganu' s-avem pardon, cu toate "nichelaturile" alea pe el, abtibild pe capacul rezervor. Asta e kitch ieftin.
@alexandru0411 Una din problemele cu folia sunt tocmai bulele respective. Aici tot ionizarea isi face treaba. Parerea mea: mai bine in loc sa dai banii din salariu pe tot felul de briz-brizuri, mai bine pui benzina, iti iei prietena si o plimbi prin tara sau prin afara ei. O sa fii mult mai multumit, mai relaxat si o sa ramai cu ceva in urma acestei experiente. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut si eu in realitate acele oglinzi nichelate. Cred ca e doar un capac care vine peste oglinda. Oricum vine urat rau atat pe SLZ cat si pe LGN.
Din cate stiu eu folia are garantie, asa ca problema e timpul pierdut ![]() Alexandru, iti dau 2 sfaturi in ceea ce priveste vopsitul oglinzilor: 1. Majoritatea vopsitorilor te vor pune pe tine sa scoti partea de sticla a oglinzilor. Riscul de a le sparge e maricel si nu vor sa se riste. Citeste aici si vezi cum se face. 2. Sa vopsesti doar cochilia oglinzi, nu si triunghiul ca va arata urat. Bafta. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
alexandru0411 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 26 March 07 ![]() |
@nh1980ro - ma duc sambata la mare si duminica la munte
![]() @free_fiber : ms de pont cu oglinzile |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2004
|
|
dandrei |
![]()
|
[quote=nh1980ro,13 May 2007, 22:47]
@dandrei Solenza aia arata cum arata (adica relativ bine), dar Loganu' s-avem pardon, cu toate "nichelaturile" alea pe el, abtibild pe capacul rezervor. Asta e kitch ieftin. la faza cu capacul da... ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
silverboy3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 16 November 06 ![]() |
salut,
am terminat cu tot ce tinea de frana inclusiv lichidul de frana(am luat lucas-TRW DOT4). Vroiam sa iti spun ca pe data de 5 iunie imi iau jantele la un pret cam mare da asta e, 4,8mil buc OZ SUPERTURISMO GT pe 14. Dupa ce le montez iti arat cum vin. |
--------------------
DACIA SOLENZA
RAPSODIE
2004
|
|
alexandru0411 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 26 March 07 ![]() |
raman cel mai indatorat
stii cum e vb aia " dai un ban da' stai in fata" ![]() jantele sa inteelg ca sunt astea? http://www.autoaccesorii.ro/wheels_details.php?id=79 This post has been edited by alexandru0411: 19 May 2007, 09:38 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2004
|
|
silverboy3 |
![]()
|
asta este modelul, problema principala la mine este faptul ca nu stiu ce dim sa imi iau.
dupa mine as lua 14 dar parca nu se vede atat de superb si ma gandesc sa imi iau 15 cu o dim la cauciucuri de 185/45 sau 50. |
--------------------
DACIA SOLENZA
RAPSODIE
2004
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Ia-ti pe 15,dar exact dupa ce le-ai cumparat,daca nu ai casco fa-i,baga jantele la suplimentare asigurate+cauciucuri daca se poate,la 45 sau 50 ai sa ai foarte multe surprize cu gropile.....
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa fi cu ochii in patru dupa gropi, eu am 45/15 cam din februarie parca si nici o problema inca.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cateva detalii ce trebuie luate in calcul la achizitionarea jantelor:
- latimea sa nu fie mai mare de 6"; - sa fie pt 4 prezoane, distanta dintre ele 100; - ET sa fie 35; Cam asta luam eu in calcul cand ma interesam de jante. Eu la vremea aia vroiam pe 14 cu gume 185/55/R14. Cica alea nu ating |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
silverboy3 |
![]()
|
free_fiber pana la urma ai mai luat jante sau nu, sunt curios cu dim de 14'' cu gume 185/55 daca atinge sau nu.
|
--------------------
DACIA SOLENZA
RAPSODIE
2004
|
|
free_fiber |
![]()
|
Nu, nu mi-am mai luat; n-am mai avut finante
![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Iar ajungem la ce atinge si ce nu. Eu am 195/45/15 si nu atinge nimic, depinde de modelul de janta, nu am pus flanse.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Si pe mine ma bate gandul sa-mi pun cauciucuri 185/55 R14 . Se gaseste oare la SH dimensiunea asta ????
Initial as pune doar pe spate si as incerca pe fata sa vad cat de greu merge directia . |
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Anvelope SH? Voi nu tineti la viata?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Pana acum am luat numai cauciucuri noi . Am vazut cauciucuri SH care aratau destul de bine ... Momentan nu o sa pun in aplicatie pentru ca am cauciucuri noi pe toate rotile . Era un gand ...
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Eu anu trecut de nevoie mare am luat 2 SH-uri de iarna pentru logan. Nici macar de 4 nu am avut bani, si venise iarna. Am luat 2 Michelin-uri. Pot spune ca sunt mai bune decat astea de pe logan. Mult mai echilibrate, mai putin zgomot aproape (desi comparam vara noi cu IARNA second), etc. Da' am si cautat dupa ele de m-am tampit si inghetat tot.
Concluzie? Probabil ce cauciucuri noi luam noi pe aici prin rromanica is multe junghiuri. Poate la cauciucurile de marca mai de calitate, care nu prea se fac in romania sau turcalet(z)ia mai poti spera la calitate. In rest...... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Daca anvelopele alea SH ar fi verificate cat de cat ar mai fi o chestie, altfel tine doar de noroc.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
aveti idee unde gasesc si la ce pret acest mic eleron sus pe luneta ca in imaginea alaturata (4) ?
montajul cum s-ar putea face? This post has been edited by iulian222x: 22 May 2007, 16:18 Attached thumbnail(s) solenza4.jpg ( Size: 24.64k ) Number of downloads: 731 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Au fost retrase de pe piata pentru ca la viteze de peste 60 la ora generau o forta de apasare asa mare pe masina ca se stricau prematur arcurile si amortizoarele pe spate....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
[quote=driverx,22 May 2007, 12:32]
Eu anu trecut de nevoie mare am luat 2 SH-uri de iarna pentru logan. Nici macar de 4 nu am avut bani, si venise iarna. Am luat 2 Michelin-uri. Pot spune ca sunt mai bune decat astea de pe logan. ai grija la SH. daca adincimea profilului anvelopei de iarna nu este de min 4 mm atunci aceasta nu isi mai face treaba 100%. ai doar avantajul ( major de altfel) ca materialul din care este confectionata anvelopa nu mai ingheata la temperaturi scazute devenind rigida, fapt c duce la scaderea drastica a aderentei. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
KL@W |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 April 07 From: Ploiesti ![]() |
sal am si eu o intrebare : de unde imi pot luat grila fata de solenza fara emblema.de preferinta in ploiesti , unde gasesc si cat costa ? ms mult . va salut
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
2004 1.4 Confort
- PH -...- ROC
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(benkenobi @ 22 May 2007, 18:54) ai grija la SH. daca adincimea profilului anvelopei de iarna nu este de min 4 mm atunci aceasta nu isi mai face treaba 100%. ai doar avantajul ( major de altfel) ca materialul din care este confectionata anvelopa nu mai ingheata la temperaturi scazute devenind rigida, fapt c duce la scaderea drastica a aderentei. Stiu, ai dreptate. Dar am cautat mult si am gasit ca noi. Le-am luat cu frica mare exact din cauza asta, sa nu cumva sa fi ajuns la noi la astia de SH exact din cauza ca ar avea defecte ascunse. In schimb se pare ca is mai vechi...de prin 2002. Asta e dezavantajul lor. Dar repet, au fost mult mai usor de echilibrat, iar la viteze mari se comportau mai bine decat michelinurile de fabrica. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
e 70 ron Kl@w fara emblema, cu plasa neagra sau argintie, si vopsita in culoarea masinii tale (daca vrei). Iti dau PM de unde.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
cryissty |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 29 March 06 ![]() |
salut arata bine si cu jante pe 15"
|
--------------------
dacia
solenza
- b-93-ggc
|
|
dandrei |
![]()
|
pana e la urma...ce jante are?
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Aoleu, iar abtibild pe capacul rezervorului..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
poate uita mereu unde are rezervorul
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 00:48 |